23 Οκτ 2012

AMCO Αμβροσιάδη : Σκηνές ρoκ στην επιχείρηση !!


Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της εταιρείας AMCO Ι. Αμβροσιάδης.....
 Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, περί τα 40 άτομα, γύρω στις 13:00, μπήκαν αιφνιδιαστικά στα γραφεία της εταιρείας, επί του δρόμου Θεσσαλονίκης-Περαίας, και άρχισαν να φωτοτυπούν παραστατικά, να αφαιρούν σκληρούς δίσκους από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ ξήλωσαν και τις κλειδαριές από τις εξωτερικές πόρτες.

Επικεφαλής των ομάδας των «εισβολέων» ήταν οι δύο κόρες του ιδρυτή της εταιρείας, Ιωάννη Αμβροσιάδη, οι αδελφές Ελένη και Βαρβάρα Αμβροσιάδη, ενώ στο χώρο της επιχείρησης εμφανίστηκε και ο γνωστός δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος.  Να σημειωθεί ότι σαν... προπομπός της επέμβασης, θα πρέπει να θεωρηθεί εξώδικο που είχε σταλεί στη νομική σύμβουλο της εταιρείας.

Η έφοδος στα γραφεία της AMCO, προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Θεοδώρας Αμβροσιάδου, της συζύγου του Ι. Αμβροσιάδη, που είναι κάτοχος του 52% των μετοχών της  εταιρείας και ασκεί τη διοίκηση, ενώ οι δύο κόρες του, έχουν το υπόλοιπο 48% των μετοχών, με ίσα μερίδια.

Η επίθεση λοιπόν, προκάλεσε ...αντεπίθεση. Κλήθηκε η Αστυνομία, οι νομικοί σύμβουλοι της εταιρείας,  ενώ η πλευρά της Θεοδώρας Αμβροσιάδη, θα υποβάλλει μηνύσεις κατά όσων εισέβαλαν στους χώρους της επιχείρησης, με αυτοδικία αφαίρεσαν στοιχεία της εταιρείας, διατάραξαν την ομαλή λειτουργία της και παρακώλυσαν τις νόμιμες διαδικασίες.

Όπως πληροφορείται η Voria.gr, η διαφορά μεταξύ των αδελφών Αμβροσιάδη και της συζύγου Ι. Αμβροσιάδη, ως προς το μάνατζμεντ της εταιρείας, χρονολογείται από το 2006 και για το ζήτημα έχουν ήδη αποφανθεί τα Δικαστήρια.

Σημειώνεται ότι η AMCΟ, που  ιδρύθηκε το 1965, είναι μία από τις  μεγαλύτερες εισαγωγικές  εταιρείες ειδών υγιεινής, με πανελλαδική ανάπτυξη.

της Άννης Καρολίδου
απο τη voria.gr
Share
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΠΡΟΣΟΧΗ !!

Το olathessaloniki.com δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ή στις σελίδες του στα social media. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site