27 Νοε 2012

29 ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ


Με αφορμή την συμπλήρωση 29 χρόνων προσφοράς στην ελληνική κοινωνία το ΚΕΘΕΑ – ΙΘΑΚΗ διοργανώνει την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου εκδηλώσεις, με κεντρικό μήνυμα ότι...
«οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν την ζωή τους προς το καλύτερο, με κύριο σύμμαχο τη συμπαράσταση από τους συνανθρώπους τους».

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

"Σε μια εποχή που η ανεργία και τα συνολικότερα προβλήματα των ανθρώπων στην κοινωνία οξύνονται, το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ γιορτάζει τα 29 χρόνια προσφοράς του στους εξαρτημένους και τις οικογένειές τους.

Πάνω από 11.500 εξαρτημένοι, μέλη οικογενειών και φίλοι ατόμων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα χρήσης έχουν δεχτεί τις υπηρεσίας του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ από το ξεκίνημα του, το Νοέμβριο του 1983, έως και τον Οκτώβριο του 2012.

Ειδικότερα, στις δράσεις του Προγράμματος συμμετείχαν 4.500 ενήλικες και 608 έφηβοι και νεαροί ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών. Επίσης, προσφέρθηκε ενημέρωση, συμβουλευτική και θεραπευτική υποστήριξη σε 6.456 συγγενείς και φίλους εξαρτημένων ατόμων. Τέλος, η Τηλεφωνική Γραμμή Βοήθειας 1145 του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ απάντησε σε 21.829 κλήσεις.

Κεντρικό μήνυμα αποτελεί η πίστη, ότι οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν την ζωή τους προς το καλύτερο, με κύριο σύμμαχο τη συμπαράσταση από τους συνανθρώπους τους.

Σε αυτό το πνεύμα και σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012, διοργανώνονται οι εξής εκδηλώσεις:

* Στο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης ( Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων)

15.00-18.00 Ημερίδα «Εργασιακή Επανένταξη εξαρτημένων ατόμων, αδιέξοδα και προοπτικές»

18.30-20.00 Τελετή ολοκλήρωσης μελών της Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ

* Στην αίθουσα δοκιμών της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης- πρώην Παλλάς -

20.30-22.00 Όπερα ΜΠΟΕΜ του Τζάκομο Πουτσίνι από την ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ".
 Share
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΠΡΟΣΟΧΗ !!

Το olathessaloniki.com δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ή στις σελίδες του στα social media. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site