Miraggio Thermal Spa Resort-Το νέο κόσμημα του τουρισμού στη Χαλκιδική !!!

Πρόκειται για μία επένδυση ύψους 120 εκατ.ευρώ που πραγματοποίησε η εταιρεία Med Sea Health, με βασικό επενδυτή τον Ελληνορώσο επιχειρηματία Ανδρέα Ραγότη. Η κατασκευή ξεκίνησε το 2014 και ολοκληρώθηκε με την κατασκευή της μαρίνας η οποία διαθέτει την μεγαλύτερη προβλήτα στο είδος της (μήκους 110 μέτρων) στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα έργο  με το οποίο η εταιρεία συνεργάστηκε με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.
Στο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό της μαρίνας - η οποία μπορεί να φιλοξενήσει 81 σκάφη μήκους έως και 40 μέτρα -  πέρα από την μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην μέγιστη κυκλοφορία του νερού ώστε να ελαχιστοποιηθεί η ανάπτυξη βακτηριδίων.
Το Resort, το οποίο αναπτύχθηκε σε έκταση 330 στρεμμάτων, είναι χτισμένο αμφιθεατρικά με θέα προς τον κόλπο του Τορωναίου και την Σιθωνία. Διαθέτει 300 δωμάτια τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν συνολικά 900 άτομα. 
Η  συντριπτική πλειοψηφία των δωματίων είναι σουίτες με 48 να διαθέτουν ιδιωτική πισίνα. Το μέγεθος των δωματίων κυμαίνεται από 36 τ.μ.έως 90 τ.μ. και η τιμή του πλέον οικονομικού στην low season ξεκινάει από τα 165 ευρώ με πρωινό και του πιο πολυτελούς να φθάνει στην high season σε 1.620 την βραδιά.



 Το κέντρο ευεξίας, αναζωογόνησης και αισθητικής, με ιαματικά νερά, του resort αναπτύσσεται σε επιφάνεια 3.000 τ.μ. σε δύο  επίπεδα, ενώ από το 2017 θα καλύπτει επιφάνεια 5.000 τ.μ. σε τρία επίπεδα. Παράλληλα λειτουργούν περισσότερα  10 εστιατόρια και bar ενώ υπάρχουν ειδικοί χώροι για την απασχόληση των παιδιών καθώς και για αθλητικές δραστηριότητες.
Η πληρότητα του resort φθάνει ήδη το 60% για τον Ιούνιο με τους τουρίστες να προέρχονται κυρίως από τις αγορές της Βρετανίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ρωσίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη