Αγριο "ντου" της εφορίας και του ΙΚΑ στη Χαλκιδική

Η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος πραγματοποίησε το διήμερο 25 -26/6 μεγάλο αριθμό ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ, εστιατόρια κ.λπ.) για την εφαρμογή της φορολογικής, ασφαλιστικής και αγορανομικής νομοθεσίας.
Στη Χαλκιδική – Χερσόνησος Κασσάνδρας
Σε ζαχαροπλαστείο, διαπιστώθηκαν έξι  παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας.
Σε ταβέρνα, διαπιστώθηκε να απασχολείται ένας εργαζόμενος, οποίος δεν ήταν καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.
Σε καφέ-μπαρ, διαπιστώθηκαν τέσσερις παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Σε αναψυκτήριο – οβελιστήριο, διαπιστώθηκε να απασχολείται ένας εργαζόμενος, ο οποίος δεν ήταν καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.
Σε εστιατόριο, διαπιστώθηκαν πέντε  παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Σε ουζερί – ψητοπωλείο, διαπιστώθηκε να απασχολείται ένας εργαζόμενος, ο οποίος δεν ήταν καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.
Σε εστιατόριο, διαπιστώθηκε μία παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Σε εστιατόριο, διαπιστώθηκαν η μη έκδοση πέντε αποδείξεων συνολικής αξίας 185 ευρώ, η απασχόληση δύο (2) εργαζόμενοι, οι οποίοι δεν ήταν καταχωρημένοι στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού, καθώς και τέσσερις παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Σε αναψυκτήριο, διαπιστώθηκαν εφτά παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Για όλες τις παραπάνω παραβάσεις, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη