Κολυμπούσε για 13 ώρες και 22 λεπτά συνεχόμενα, στη Χαλκιδική !!!

Με χρόνο 13 ώρες και 22 λεπτά , νέο ρεκόρ που καταρρίπτει το περυσινό (15:09') του σπουδαίου Μίλτου Καραγεωργιάδη , ο επίσης σπουδαίος κολυμβητής Γιώργος Σταυρόπουλος, τόλμησε και πέτυχε τη διπλή διάπλευση του Τορωναίου Κόλπου , μία απόσταση μεγαλύτερη από 52 χιλιόμετρα. 

Ο Σταυρόπουλος, κολυμβητής του προπονητή Νικόλα Ρεπανά και κορυφαίο μέλος της ομάδας μαραθώνιας κολύμβησης Καλαμαριάς Swim or Die , ξεκίνησε από την παραλία της Νικήτης στις 0:53 τα ξημερώματα της Κυριακής και μετά την παραλία της Καλλιθέας τερμάτισε στην Παραλία της Νικήτης σε χρόνο 13 ωρών και 22 λεπτών μία απόσταση σε ευθεία γραμμή 26 xμ( 00:53 εκκίνηση από Νικήτη έφθασε 7.40 στην ακτή της Καλλιθέας και το μεσημέρι 14.15 τερμάτισε στη παραλία Νικήτης).

Στο πλευρό του , εκτός του προπονητή Νικόλα Ρεπανά, ήταν η κολυμβήτρια Κατερίνα Σιδηροπούλου και η Φωτεινή Γκαμπαλέ,
Τον υποδέχτηκαν με θαυμασμό και συγκίνηση πολλοί φίλοι και συνκολυμβητές από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς και την ομάδα Swim or Die.
Ο Διπλός Διάπλους έγινε παρουσία της Εκπολιτιστικής Εταιρείας Νέων Νικήτης «Ο ΣΙΘΩΝ» που διοργανώνει το Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου κάθε χρόνο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη