Πρόστιμο μισού εκατομμυρίου ευρώ στον Καμμένο- Ψευδής δήλωση για να γλυτώνουν τον ΕΝΦΙΑ

«Μη ηλεκτροδοτούμενο» δηλωνόταν ψευδώς, επί σειρά ετών, το κτήριο όπου στεγάζονται τα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ! Ο κ. Καμμένος αντί να πληρώσει το πρόστιμο, απειλεί τους ελεγκτές που εντόπισαν την παράβαση!!! 
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η ύβρις της εξουσίας είναι ασθένεια και οδηγεί σε επικίνδυνες ατραπούς. Είναι τουλάχιστον αναξιοπρεπές την ώρα που ο λαός στερείται βασικά αγαθά για να πληρώνει τους φόρους, πολιτικοί σαν τον κύριο Καμμένο να προσφεύγουν σε τέτοιες πρακτικές για να γλιτώνουν χρηματικά ποσά που είναι ευτελή αναλογικά με το εισόδημά τους.  
Ο «ψυχρός πόλεμος» του κ. Πάνου Καμμένου με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του υπουργείου Οικονομικών είναι πέρα για πέρα αληθινός και η ύπαρξη του εξηγεί πολλές από τις συμπεριφορές και τις κινήσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας. 
Πάμε όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
Στην ομιλία του στη Βουλή στις 22 Μαίου 2016 για το νέο σχέδιο νόμο του Υπουργείου Οικονομικών, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος προκάλεσε αντιδράσεις και εύλογες απορίες, όταν επιτέθηκε δίχως προφανή λόγο και αιτία στο Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ).
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τη στιγμή που αναφερόταν στις αποκρατικοποιήσεις, πραγματοποίησε ένα λογικό άλμα, λέγοντας ότι η πρώτη αποκρατικοποίηση που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση, είναι η σύγκρουση με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, αναφέροντας «το παρακράτος του ΚΕΦΟΜΕΠ που αποφάσιζε πολιτικές διώξεις επιχειρηματιών και πολιτικών αντιπάλων».
Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα 

Τι ακριβώς ήθελε να πει ο κ. Καμμένος;
Είχε ανοικτούς λογαριασμούς με το ΚΕΦΟΜΕΠ;
Γιατί χαρακτήσισε παρακράτος μια υπηρεσία που υπάγεται στον έλεγχο της κυβέρνησης εις την οποία είναι ο δεύτερος τη τάξει μετά τον Τσίπρα; 
Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν ερώτηση και ζήτησαν από τον κ. Καμμένο να απαντήσει γιατί «επέλεξε, για λόγους που ο ίδιος προφανώς γνωρίζει, να αναφερθεί στο... παρακράτος του ΚΕΦΟΜΕΠ».
Βεβαίως, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν είπε ποτέ κάτι περισσότερο για αυτή την ιστορία. 
Σήμερα το newsbomb.gr αποκαλύπτει την αιτία εκείνης της «περίεργης» επίθεσης του κ. Καμμένου προς τους ελεγκτές του ΚΕΦΟΜΕΠ, τους οποίους αντί ως μέλος της κυβέρνησης να τους ενθαρρύνει και να στηρίζει το έργο τους, αντιθέτως τους επιτίθεται και τους χαρακτηρίζει παρακράτος.
Ο λόγος, λοιπόν, εκείνης της επίθεσης του προέδρου των ΑΝΕΛ προς το ΚΕΦΟΜΕΠ, το οποίο χαρακτήρισε «παρακράτος» δίχως να παρουσιάσει αποδείξεις, ήταν το αστρονομικό πρόστιμο του μισού εκατομμυρίου ευρώ περίπου που έχει κληθεί να πληρώσει!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsbomb, η υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών έχει επιβάλλει το πρόστιμο λόγω φορολογικών παραβάσεων που εντόπισε στο κτήριο της λεωφόρου Συγγρού, όπου στεγάζονται τα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ.
Το τεράστιο κτίριο στην Καλλιθέα ανήκε στον πατέρα του Πάνου Καμμένου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες.
Σύμφωνα με πόρισμα των ελεγκτών από την έρευνα που πραγματοποίησαν το 2013, ορισμένοι χώροι του κτιρίου δηλώνονταν αναληθώς ως μη ηλεκτροδοτούμενοι, με αποτέλεσμα να έχουν έκπτωση από τον ΕΝΦΙΑ, τουλάχιστον για το 2013, όπως προέβλεπε σχετικός νόμος.
Μάλιστα ο έλεγχος επεκτάθηκε σε βάθος χρόνου και όπως διαπιστώθηκε, η ίδια τακτική ακολουθείτο για περισσότερα από δέκα χρόνια.
Δηλαδή την ώρα που η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει ο κύριος Πάνος Καμμένος χαρακτήριζε τον ΕΝΦΙΑ έναν παράλογο φόρο, που δεν διορθώνεται αλλά καταργείται, εκείνος γλίτωνε χιλιάδες ευρώ με τα «μαϊμού» μη ηλεκτροδοτούμενα γραφεία.
Το καταπληκτικό της ιστορίας είναι ότι όσο ήταν στην αντιπολίτευση ο κ. Καμμένος δήλωνε από τα τηλεοπτικά παράθυρα ότι δεν θα πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ!
Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε ότι για αυτό το ζήτημα είναι προφανές ότι η ευθύνη ανήκε στον πατέρα του ο οποίος έφυγε από τη ζωή και ασφαλώς οικογενειακή ευθύνη δεν υπάρχει.
Όμως ποιον θα έπειθε ο κ. Καμμένος αν δήλωνε ότι δεν γνώριζε το παραμικρό;
Όταν μάλιστα στο συγκεκριμένο κτίριο στεγάζονται τα γραφεία του, ενώ ο ίδιος χρησιμοποιώντας το βήμα της Βουλής επιτίθεται στους ελεγκτές διότι κάνουν τη δουλειά τους και εφαρμόζουν τους νόμους. Εκτός αν ο κ. Καμμένος θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω του νόμου.

Η ουσία είναι ότι ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. κληρονόμησε το χρέος του μισού εκατομμυρίου ευρώ και καλείται σήμερα να το πληρώσει.
Πηγές αναφέρουν ότι προσέφυγε σε επιτροπή του υπουργείου Οικονομικών που επανεξετάζει τις υποθέσεις, αλλά ο φάκελός του απορρίφθηκε.
Και αφού είδε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από το να πληρώσει, όπως εξαναγκάζονται να κάνουν λόγω της πολίτικής του κ. Καμμένου εκατομμύρια Έλληνες για να μη χάσουν τα σπίτια τους, εκείνος επέλεξε τις δημόσιες απειλές κατά των υπαλλήλων που απλώς κάνουν τη δουλειά τους.
Διότι όπως είπε πρόσφατα ένας άλλος υπουργός της Κυβέρνησης, «εμείς κυβερνάμε την Ελλάδα».
Mαθαίνουμε επίσης ότι οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών έχουν «θορυβηθεί» από την συμπεριφορά του υπουργού, αν και προς ώρας κανουν τη δουλειά τους με απόλυτη τήρηση των νόμων. 
Εμείς θα περιμένουμε να ενημερωθούμε αν ο κ. Καμμένος προτίθεται να πληρώσει το πρόστιμο ή αν θα συνεχίσει να κινείται κατά των ελεγκτών του δημοσίου. 
Άραγε ο συνέταιρός του ο κ. Αλέξης Τσίπρας τι θα κάνει; 
Θα τον καλύψει και σε αυτό το ατόπημα; Διότι ας μην ξεχνάμε ότι ο κ. Τσίπρας με τον ίδιος λαϊκίστικο τρόπο περιδιάβαινε στα τηλεοπτικά παράθυρα και ζητούσε από τον λαό να μην πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ.
Μάλιστα με απίστευτους θεατρινισμούς ο κ. Τσίπρας έλεγε πώς ούτε ο ίδιος θα πληρώσει τον φόρο, αν και όπως μάθαμε στη συνέχεια έμενε στο νοίκι. 
Ο κ. Τσίπρας από το 2011 δήλωνε σε ομιλίες του: «Δηλώνω ότι σε σχέση με το χαράτσι στα ακίνητα, θα καταθέσω το μέρος του λογαριασμού μου που αναλογεί στη ΔΕΗ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων. Και το μέρος που αφορά το χαράτσι, θα το καταθέσω ως δωρεά στο ΚΕΘΕΑ».
Το ίδιο είχε δηλώσει και σε συνέντευξη στην ΝΕΤ, αλλά και στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη Πρωταγωνιστές το 2012 που είχε πει: «Οχι δεν το πλήρωσα σε ένα μικρό ακίνητο που είχα γονική παροχή». Ωστόσο τον Φεβρουάριο του 2013 στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά είχε αλλά ξει τροπάριο λέγοντας ότι ζει στο νοίκι και πως το είχε πει τότε παραδειγματικά. Είχε μάλιστα το θράσος να πει: «Την πατήσατε, εγώ ζω στο νοίκι!».
Τελικά δεν κατέθεσε ποτέ χρήματα στο ΚΕΘΕΑ και ούτε βεβαίως πλήρωσε ΕΝΦΙΑ. 
Ο καθένας πλέον μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για τον τρόπο με τον οποίο κυβερνά το δίδυμο Τσίπρα - Καμμένου, αλλά και για το ήθος των δυο ανδρών. 
«Αρχή άνδρα δείκνυσι» Τι εννοούσε ο Σοφοκλής; Οτι η ποιότητα του ανδρός φαίνεται μόνο όταν αναλάβει αξιώματα και εξουσία.
Για άλλη μια φορά το Newsbomb.gr φέρνει στο φως την αλήθεια και δεν θα σταματήσει να το κάνει ακόμα κι αν ο κ. Καμμένος έχει επιλέξει την απόλυτη σιωπή. Όπως ακριβώς έκανε και με προηγούμενες αποκαλύψεις που αφορούν την υπεράσπιση «μεγαλοφοροφυγάδων», αλλά και εταιρειών της μιας λίρας στην Αγγλία. 
Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τη δυσχερή θέση εις την οποία βρίσκεται, διότι για να δώσεις πειστικές απαντήσεις πρέπει να είσαι καθαρός και κρυστάλλινος. 
ΑΝΑΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ από το newsbomb.gr
Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γυναικα Διατροφή Διεθνή Ελλαδα Εξοδος Επιχειρησεις Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Ο Γάιδαρος Οικονομία Περιεργα πολιτική Σαν σήμερα Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τουρισμος Υγεία Φύση φωτο (blog) Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Πρόστιμο μισού εκατομμυρίου ευρώ στον Καμμένο- Ψευδής δήλωση για να γλυτώνουν τον ΕΝΦΙΑ
Πρόστιμο μισού εκατομμυρίου ευρώ στον Καμμένο- Ψευδής δήλωση για να γλυτώνουν τον ΕΝΦΙΑ
https://4.bp.blogspot.com/-6sAniZBiiw4/V49M_RhWFPI/AAAAAAAAiAc/k0z3g8BJJCcDE0ffw-pvgthvyezzdYPGgCLcB/s640/KJJJOO.JPG
https://4.bp.blogspot.com/-6sAniZBiiw4/V49M_RhWFPI/AAAAAAAAiAc/k0z3g8BJJCcDE0ffw-pvgthvyezzdYPGgCLcB/s72-c/KJJJOO.JPG
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
http://www.olathessaloniki.com/2016/07/blog-post_616.html
http://www.olathessaloniki.com/
http://www.olathessaloniki.com/
http://www.olathessaloniki.com/2016/07/blog-post_616.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy