Οι δύο από τους πλέον καταζητούμενους άνδρες συνελήφθησαν κατά τύχη μετά από μπλόκο της αστυνομίας στη Σπάρτη για ναρκωτικά - Κρατούν το στόμα τους κλειστό - Τα ερωτήματα στα οποία αναζητούνται απαντήσεις από την αντιτρομοκρατική
Σε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο από το Παλαιό Φάληρο ξεκίνησε να γράφεται το τελευταίο κεφάλαιο της αναζήτησης των δύο εκ των πλέον καταζητούμενων από την αστυνομία.
Οι Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης εντοπίστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης - σε έναν τυχαίο μπλόκο αστυνομικών στη Λακωνία και όχι μετά από επιχείρηση ή πληροφορίες της αντιτρομοκρατικής - μέσα σε ένα ασημί Golf που είχε κλαπεί πριν από περίπου 40 ημέρες από το Παλαιό Φάληρο.
Μετά τη σύλληψή τους οι δύο τους δεν απαντούν σε κανένα από τα επίμονα ερωτήματα των αστυνομικών για την παρουσία τους στην Σπάρτη ή για τις κινήσεις τους όλα τα προηγούμενα χρόνια ενώ στην κατοχή τους δεν βρέθηκε κάποιος οπλισμός.
Η παρουσία τους εξάλλου στην πρωτεύουσα της Λακωνίας είναι ένα από τα ερωτήματα που προσπαθούν να απαντήσουν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής που έχουν αναλάβει την υπόθεση. Τι πήγαν να κάνουν οι δύο άνδρες στη Σπάρτη; Ξεκουράζονταν ή εκπονούσαν κάποιο σχέδιο; Επίσης αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι το πού ήταν το κρησφύγετο τους, στην Αθήνα ή σε άλλη περιοχή. Και βέβαια το βασικό ερώτημα το οποίο «καίει» την αντιτρομοκρατική είναι αφενός πού βρισκόταν ο Μάριος Σεϊσίδης όλα αυτά τα προηγούμενα χρόνια - καθώς ήταν καταζητούμενος για περισσότερα από 10 χρόνια - καθώς και το πώς βρέθηκαν μαζί με τον Σακκά.
Ο Σακκάς και ο Σεϊσίδης ήταν για την αντιτρομοκρατική τα δύο κομβικά πρόσωπα στον αντεξουσιαστικό χώρο, καθώς θεωρούσε ότι είχαν τη δυνατότητα να αναδιοργανώσουν και ανασυνθέσουν το αντάρτικο πόλης. Έτσι η σύλληψή τους μαζί με αυτής της ακόμα καταζητούμενης Πόλας Ρούπα αποτελούσε πρώτη προτεραιότητα.
Οι δύο άνδρες μεταφέρονται στην Αθήνα καθώς το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα