Σεπτέμβριος 2016: Πώς θα είναι ο μήνας σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου


Αφήνουμε πίσω μας τις διακοπές σιγά σιγά και υποδεχόμαστε τη νέα "σχολική χρονιά". Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για το Σεπτέμβρη; Πως θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; 
ΚΡΙΟΣ
O Σεπτέμβριος θα εξελιχθεί καλά σε γενικές γραμμές για το ζώδιό σου, αλλά η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή από τις αρχές του μήνα μέχρι τις 22 θα φέρει στην επιφάνεια προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα, τα οποία θα σε απασχολήσουν έντονα και ο χειρισμός τους απαιτεί προνοητικότητα από τη μεριά σου. Επειδή δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις τις αντιδράσεις και τους λεκτικούς πολέμους, στο ενδεχόμενο μίας τέτοιας εκδήλωσης προσπάθησε να μη βάλεις σε κίνδυνο μία σημαντική σου σχέση, ιδιαίτερα το διάστημα κοντά στη Σεληνιακή Έκλειψη, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 στο ζώδιο των Ιχθύων. Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να οργανώσεις καλύτερα την καθημερινότητά σου αποφεύγοντας να εμπλακείς με ανθρώπους που δεν σου εγγυώνται ότι θα περάσεις καλά. Από τις 27 του μήνα και μετά, που ο κυβερνήτης σου Άρης θα εγκατασταθεί στον Αιγόκερω, αρχίζει να φαίνεται περισσότερη τύχη και καλύτερες προοπτικές στη ζωή σου. Κάνε υπομονή.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα είσαι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη με το σύντροφό σου, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Αφροδίτης μέχρι τις 23 στο Ζυγό. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι κάποιες λεκτικές συγκρούσεις, οι οποίες όμως θα είναι προσωρινές. Εξαιρετικός μήνας είναι αυτός όσον αφορά στον έρωτα και την αγάπη και η καρδιά σου θα πλημμυρίσει από όμορφα συναισθήματα. Αν είσαι single, θα έχεις πολύ καλές ευκαιρίες και μεγάλη κοινωνικότητα. Οι σχέσεις που θα ξεκινήσεις τώρα θα είναι συναρπαστικές και πιθανόν να έχεις κρυφά συναισθήματα για κάποιο άτομο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, που αν τα εκδηλώσεις τις τελευταίες ημέρες του, που ο Ερμής θα κινείται πλέον ορθόδρομα, θα βρουν την ανταπόκριση που θέλεις. Εκμεταλλεύσου το!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξει ικανοποίηση παρά του ότι θα εξακολουθούν να παραμένουν εκκρεμή και σε αμφιβολία κάποια μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Μερικές πιέσεις θα μπορούσαν να προκύψουν στις εργασιακές σου σχέσεις και στα κοινά σχέδια που έχεις με ορισμένους συναδέλφους σου. Θα πρέπει να είσαι επιφυλακτική σχετικά με τις επαφές με τους ανωτέρους σου, γιατί κάποιες υποψίες που έχουν για τη δουλειά σου, θα τους δημιουργήσουν ανασφάλειες για την αποτελεσματικότητά σου. Προσπάθησε να αποφύγεις με διπλωματικότητα διαμάχες και προβλήματα που μπορεί να προκληθούν και δώσε τόπο στην οργή, μέχρι να περάσει η αρνητική επιρροή από την ανάδρομη κίνηση του Ερμή. Στα οικονομικά σου θα υπάρχουν κέρδη και οικονομική πρόοδος. Θα έχεις κάποια οικονομική πίεση λόγω προσωπικών δανείων, αλλά θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Τα έσοδά σου θα είναι καλά και η δυνατότητα να ξοδέψεις κάποια από αυτά σε προσωπικές αγορές θα σε κάνει να χαρείς πολύ και θα νιώσεις ανακουφισμένη.
/

ΤΑΥΡΟΣ
Στο ξεκίνημα του μήνα, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στην Παρθένο, θα γεμίσεις άγχος και ένταση, τόσο για οικογενειακά σου θέματα όσο και για επαγγελματικά. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα φαίνεται ότι θα σε ταλαιπωρήσει άμεσα ή έμμεσα, καθώς σου περιορίζει κατά πολύ τις πιθανότητες διασκέδασης και σε υποχρεώνει να αντιμετωπίσεις νέες ευθύνες που θα σου ανατεθούν ή δεν θα σου αφήσει περιθώρια να κινηθείς άνετα και εύκολα. Στις 16, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθείς, κάθε πρόβλημα που θα προκύπτει, μην το αφήνεις να διαιωνίζεται, φρόντισε να βρεις τη λύση ή να την επινοήσεις αν χρειαστεί. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, με τις θετικές επιρροές που θα δεχτείς από τη νέα θέση του Ήλιου στο Ζυγό, οι φίλοι θα είναι συνεχώς κοντά σου για να σου προσφέρουν τη βοήθειά τους, ο σύντροφός σου δεν θα μπορεί να κάνει λεπτό μακριά σου και οι επαγγελματικές σου συνεργασίες θα σου προσφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη, που θα γεμίσουν το πορτοφόλι σου και θα αναπτερώσουν το πεσμένο σου ηθικό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η σχέση με το σύντροφό σου θα σου προσφέρει χαρά και ζεστασιά. Τις ημέρες που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, από τις αρχές μέχρι τις 22, θα υπάρξει μια μικρή συναισθηματική απόσταση, αλλά θα είναι παροδική. Το μόνο πράγμα που θα σε εκνευρίσει είναι ότι ο σύντροφός σου θα θέλει να κυριαρχεί τις περισσότερες φορές και θα νιώσεις μεγάλη πίεση από τις ενέργειές του, ακόμη κι αν αυτές χαρακτηρίζονται από αγάπη και ανιδιοτέλεια. Αν είσαι single, από τις 9 και μετά που ο Δίας θα κάνει την είσοδό του στο Ζυγό, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα κι αν δεν βρεις κάτι που θα σε ενθουσιάσει, σίγουρα μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικές
Η ανάπτυξη στη δουλειά σου θα έρθει χάρη στην εργατικότητα που επιδεικνύεις και στις προσπάθειες που έχεις καταβάλει για να μείνεις συνεπής στο χρονοδιάγραμμα που σου έχουν επιβάλει οι ανώτεροί σου. Προσπάθησε να συνεργαστείς καλύτερα με τους συναδέλφους σου και να μη φέρεσαι εγωιστικά το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα. Από εκεί και μετά, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να ανασυγκροτηθείς και θα σου δώσουν λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με αποφασιστικότητα και να μην δώσεις άλλες αναβολές σε οφειλές και παλιά χρέη, γιατί θα διογκωθούν περισσότερο καθώς ο καιρός περνά, γεγονός που δεν σε συμφέρει. Ξόδεψε με μέτρο και να έχεις κατά νου ότι θα έχεις τη δυνατότητα να εξοικονομήσεις και κάποια χρήματα για να νιώθεις ασφαλής. Μη διστάσεις να το κάνεις, για το καλό σου!ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Σεπτέμβριος είναι ένας ενδιαφέρων μήνας για το ζώδιό σου, αλλά ο τομέας των σχέσεων παίρνει πάλι φωτιά. Αυτό θα έχει τα δύσκολα, αλλά και τα καλά του. Πρόκειται για την ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου από τις αρχές μέχρι τις 22, η οποία αναμοχλεύει ερωτικά ενδιαφέροντα, κάνει πιο δελεαστικούς τους ανθρώπους στα μάτια σου, αλλά βγάζει και στην επιφάνεια εχθρούς και αντιπάλους που ήταν στο παρασκήνιο. Το καλό πρέπει να το αξιοποιήσεις και το δύσκολο να το αντιμετωπίσεις έξυπνα και διπλωματικά. Κυρίως όμως, μη χάνεις την ψυχραιμία σου μπροστά σε κάποιες μικρές αναποδιές που μπορεί να αντιμετωπίσεις. Μέσα σε όλη αυτήν την αναστάτωση, έχεις προοπτικές οικονομικού ανεφοδιασμού για την κάλυψη κάποιων οικονομικών σου αναγκών, που έχουν ήδη δημιουργηθεί. Από τις 9 του μήνα και μετά, με το Δία να εισέρχεται στο Ζυγό και την Αφροδίτη ήδη να πορεύεται στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 23, το διάστημα προβλέπεται ιδανικό για τα αισθηματικά και τη διάθεσή σου, με αποτέλεσμα να τονιστούν η δημιουργικότητα και οι επιδόσεις σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα περάσεις όμορφες ημέρες με το σύντροφό σου, που θα πραγματοποιεί κάθε επιθυμία σου. Κάποιες παρανοήσεις που θα προκληθούν τις ημέρες που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στις 16 στους Ιχθείς, πρέπει να τις ελέγξεις για να μη χαλάσει το ρομαντικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Πρέπει να έχεις το νου σου στα λόγια που θα πεις για να μην τον προσβάλεις άθελά σου. Αν είσαι single, αυτήν την περίοδο θα έχεις θετικές εμπειρίες, τόσο μέχρι τις 23 που η Αφροδίτη θα κινείται στο Ζυγό, όσο και μετά. Ο αυξημένος ερωτισμός σου και η κοινωνικότητά σου θα σου ανοίξουν πόρτες σε ευρύτερους κύκλους και θα σε φέρουν σε επαφή με ιδιαίτερα αξιόλογα άτομα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα κυλίσουν θετικά. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα πρέπει να οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμά σου ώστε να καλύψεις αποτελεσματικά τις υποχρεώσεις σου και να μην εκτεθείς στους ανωτέρους σου. Κάποιες παρανοήσεις, αναβολές και καθυστερήσεις που θα παρουσιαστούν, θα είναι παροδικές και δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας, γι’ αυτό προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμη. Οι δυσκολίες θα μειωθούν αισθητά την τελευταία εβδομάδα του μήνα και οι επικοινωνίες σου θα καλυτερέψουν, καθώς και το κλίμα στο εργασιακό σου περιβάλλον θα γίνει αισθητά πιο συνεργάσιμο. Στα οικονομικά σου θα έχεις κέρδη από διάφορες πηγές και με την τύχη στο πλευρό σου, όλο και κάτι περισσότερο θα εξοικονομήσεις τώρα. Φρόντισε μόνο να μην είσαι υπερβολική στη διαχείριση των χρημάτων σου και φτάσεις στα άκρα, είτε της απληστίας είτε της τσιγγουνιάς.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Σεπτέμβριος είναι ένας ενδιαφέρων μήνας για το ζώδιό σου και παρά το γεγονός ότι ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα κινείται ανάδρομα μέχρι τις 22 στην Παρθένο, το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη τα συναισθήματά σου απέναντι σε κάποιους ανθρώπους που είναι σημαντικοί στη ζωή σου. Στις ημέρες κοντά στην Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 16 στους Ιχθείς, φρόντισε να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να βρεις τρόπους να υπερασπίσεις τα συμφέροντά σου, που θα κινδυνέψουν. Οφείλεις να σκέφτεσαι συγκρατημένα πριν διαχειριστείς τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σου και θα ήταν φρόνιμο να απαλλάξεις τον εαυτό σου από δυσκολίες που μπορείς να προβλέψεις. Κάνε υπομονή και δράσε με γνώμονα τη λογική σου. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, η τύχη θα ανταμείψει την υπομονή και την επιμονή σου. Άλλωστε και τα οικονομικά σου θα είναι λίγο καλύτερα, παρά τη στενότητα που γενικότερα υπάρχει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η σχέση σου θα είναι θετική και θα είσαι δραστήρια και εξωστρεφής στην εκδήλωση των συναισθημάτων προς το σύντροφό σου. Από τις 9 και μετά, που ο Δίας θα μετακινηθεί στο Ζυγό, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη που θα κινείται στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 23, θα περάσεις ιδιαίτερα ρομαντικά και θα υπάρχει ευτυχία και πίστη στη σχέση σου. Αν είσαι single, θα εκπέμπεις τόσο έντονο ερωτισμό, που πολλοί θα είναι αυτοί που θα θελήσουν να σε προσεγγίσουν και να σε γνωρίσουν καλύτερα. Θα είναι στο χέρι σου λοιπόν να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο και πρέπει να το ψάξεις καλά, τώρα που οι επιλογές σου θα είναι περισσότερες.


Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου βρίσκεσαι σε πολύ καλή φάση και θα έχεις πολλαπλές θετικές επιρροές που θα μπορούσαν να σε ωφελήσουν. Μην παίρνουν όμως τα μυαλά σου αέρα και συγκεντρώσου, γιατί ο ενθουσιασμός και ο παρορμητισμός που θα σου χαρίσει ο ανάδρομος Ερμής, μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια και μετά δεν θα ξέρεις να επιστρέψεις. Επικεντρώσου σε ακριβείς και άμεσους στόχους για να έχεις κέρδη και θετικά αποτελέσματα. Νέα έργα θα πρέπει να αναλαμβάνονται με προσοχή, ενώ τα παλαιότερα θα πρέπει να προωθούνται δυναμικά. Το εργασιακό σου περιβάλλον θα είναι πολύ θετικό και χαρούμενο και οι συνάδελφοί σου θα σου φανούν πολύ χρήσιμοι και βοηθητικοί στα επαγγελματικά χρέη που έχεις αναλάβει. Στα οικονομικά σου, εκτός από κάποια μεταβλητότητα που θα υπάρξει σε θέματα διαχείρισης χρημάτων, θα είσαι άνετη. Τα έσοδά σου θα αυξηθούν εξαιτίας της εργατικότητας που έχεις επιδείξει το τελευταίο τρίμηνο και οι στόχοι σου θα εκπληρωθούν. Απόλαυσέ το!ΛΕΩΝ
Από τις αρχές του μήνα η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο φέρνει αναταραχές και δυσάρεστες εκπλήξεις στη ζωή σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά σε επαγγελματικά σου σχέδια, που ήταν ένα βήμα προ των πυλών για να πραγματοποιηθούν. Μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, που θα λάβει τέλος και η ανάδρομη κίνησή του, το διάστημα προβλέπεται γεμάτο ένταση και συνεχείς ανατροπές που θα κάνουν τα νεύρα σου τσατάλια. Προσπάθησε να παραμείνεις προσεκτική στις σχέσεις σου με τους άλλους, απόφυγε τις εντάσεις στον αισθηματικό τομέα και μην βάζεις την ασφάλεια και την υγεία σου σε δοκιμασία. Θα χρειαστεί να κουραστείς περισσότερο από τα συνηθισμένα για κάποια οικογενειακά σου θέματα, αλλά θα εξυπηρετηθείς από δικούς σου ανθρώπους σε κοινωνικά ή επαγγελματικά ζητήματα. Από τις 23 του μήνα και μετά, βελτιώνεται κατά πολύ η ψυχολογική σου κατάσταση, ενώ η Αφροδίτη στη νέα της θέση, στο Σκορπιό, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις τα μελλοντικά σου σχέδια με άλλη οπτική και προοπτική.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα είσαι πολύ χαρούμενη και θα υπάρξει ταύτιση ιδεών και αναγκών με το σύντροφό σου. Και οι δύο μαζί θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή και θα περάσετε ιδιαίτερα διασκεδαστικά τα βράδια σας, παρέα με φίλους και τις οικογένειές σας. Κρατηθείτε μόνο μακριά από συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, γιατί μπορεί να χαλάσουν το όμορφο κλίμα σε μία στιγμή και είναι κρίμα. Αν είσαι single, θα έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις τις καλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να ξεκινήσεις τώρα μία σχέση με ένα άτομο από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον, που θα ξανασυναντηθείτε τυχαία. Μην τον αφήσεις να φύγει και δώσε και στους δύο σας μία ευκαιρία, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις τον έρωτα που ψάχνεις στο πρόσωπό του.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις όρεξη για δουλειά, αλλά δυστυχώς πολλές θα είναι οι στιγμές που τα πράγματα δεν θα πάνε όπως θα τα έχεις προγραμματίσει. Παρ’ όλο που θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου, πίσω από την πλάτη σου θα γίνονται άσχημες κουβέντες για σένα, που γρήγορα θα αποκαλυφθούν και θα σε στεναχωρήσουν. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις και τις άσχημες συζητήσεις και άσε το χρόνο να περάσει προς όφελός σου, γιατί η αλήθεια είναι ότι με το που ο Ερμής σταματήσει να κινείται ανάδρομα, στις 22, η περίοδος θα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα και οι ιδέες σου θα καταπλήξουν τους πάντες. Στα οικονομικά σου, τα έσοδά σου θα είναι καλά, αλλά ευμετάβλητα. Πρόσεξε πολύ τις ασταθείς τάσεις σου και μην ξοδεύεις αλόγιστα σε καταναλωτικά αγαθά και περιττές αγορές, γιατί στο τέλος δεν θα έχεις να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρότι ο Σεπτέμβριος δεν ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές για εσένα, λόγω των δυσκολιών στις επικοινωνίες σου που θα προκαλέσει η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιό σου, η περίοδος αυτή δεν θα είναι και τόσο δυσάρεστη όσο περιμένεις, λόγω των θετικών επιρροών που σου στέλνει η θέση της Αφροδίτης στο Ζυγό, εξομαλύνοντας αρκετά την κατάσταση. Οι συγκυρίες και τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν, θα τονώσουν την ψυχολογία σου και θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλύτερα από ό,τι έχεις υπολογίσει αυτό το διάστημα. Καλό βέβαια είναι να αποφύγεις αντιθέσεις στην προσωπική σου ζωή και να μην υπερβαίνεις τα όρια των συνομιλητών σου, είτε πρόκειται για τους συναδέλφους σου είτε για τα άτομα της οικογένειάς σου, ιδιαίτερα από τις 9 και μετά, που ο Δίας θα εγκαταλείψει το ζώδιό σου. Τις μέρες γύρω από τη Σεληνιακή Έκλειψη στις 16 στους Ιχθείς, κάνε μία πρόχειρη συνθηκολόγηση στις επαφές σου και άφησε για αργότερα το να ζητήσεις εξηγήσεις ή να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και την καλή σου διάθεση πάνω από όλα. Ευχάριστες στιγμές να περιμένεις τις τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου, που και ο Ερμής θα κινείται πλέον σε κανονική πορεία, αλλά και η Αφροδίτη θα εισέλθει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Σκορπιού και θα σου χαρίσουν αμφότεροι ευχάριστες συγκινήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, λόγω κάποιων αντιπαραθέσεων και της επιθετικότητας που θα σε διακατέχει απέναντι στο σύντροφό σου. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συναισθηματική απόσταση. Άφησε το χρόνο να κυλήσει και τα πράγματα πολύ σύντομα θα διορθωθούν σημαντικά. Αν είσαι single, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Αφροδίτης στο Ζυγό μέχρι τις 23, αλλά και του Άρη μέχρι τις 27 στον Τοξότη, θα εκπέμπεις πολύ υψηλή αυτοπεποίθηση και με το σεξαπίλ σου θα έλκεις το αντίθετο φύλο. Θα βιώσεις μια συναρπαστική κοινωνική ζωή και θα συναντήσεις το άλλο σου μισό μέσα στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Έχε το νου σου!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα σε γενικές γραμμές θα κυλίσουν ομαλά. Θα νιώσεις ζωντάνια και πολλή θετική ενέργεια. Κάποιες καθυστερήσεις θα υπάρξουν, αλλά σύντομα θα δώσουν τη θέση τους σε πολύ καλές προοπτικές. Θα πρέπει να αποφεύγεις νέα σχέδια και επικίνδυνα ρίσκα τουλάχιστον μέχρι τις 22, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα. Οι συνάδελφοί σου θα σε υποστηρίξουν και θα είσαι πολύ δημιουργική, ενώ από τις 22 του μήνα και μετά, οι στόχοι σου έχουν πολλές πιθανότητες να υλοποιηθούν. Στα οικονομικά σου θα υπάρχει ανάκαμψη και θα έχεις εισροή χρημάτων από επιστροφές δανεικών του παρελθόντος.ΖΥΓΟΣ
Ο Σεπτέμβριος είναι ένας καλός μήνας για εσένα, με τον κυβερνήτη πλανήτη σου, την Αφροδίτη, να κινείται στο ζώδιό σου μέχρι τις 23 και να κάνει ευχάριστες τις ερωτικές σου υποθέσεις. Βέβαια, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα κινείται ανάδρομα μέχρι τις 22, γεγονός που θα φέρει ανατροπές στα επαγγελματικά σου σχέδια και αλλιώς θα έχεις υπολογίσει τα πράγματα και αλλιώς θα σου έρθουν. Από τις 9 του μήνα και μετά, με το Δία να επισκέπτεται το ζώδιό σου και να παραμένει εκεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2017, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να μετατρέψεις όλες τις κακές στιγμές προς το συμφέρον σου. Μέχρι τις 27 του μήνα που ο Άρης θα κινείται στον Τοξότη, ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν κάποιες κοινωνικές συναναστροφές και προσκλήσεις που θα σου κάνουν και ίσως τώρα να έχεις και την ευκαιρία κάποιου ταξιδιού, που θα σε βοηθήσει να φορτώσεις τις μπαταρίες σου στο μέγιστο βαθμό. Μη διστάσεις να το πραγματοποιήσεις και μη σε σταματήσει για ακόμη μία φορά η ανασφάλειά σου. Η ζωή είναι εδώ και σε περιμένει για να τη ζήσεις. Μην της γυρνάς την πλάτη για ακόμη μία φορά!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η σχέση με το σύντροφό σου θα είναι τεταμένη και θα πρέπει να επανεξετάσεις κάποια πράγματα. Απόφυγε όμως τη λήψη σημαντικών αποφάσεων τουλάχιστον μέχρι τις 22 που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και αξιοποίησε το χρόνο σου για να σκεφτείς και να επανεξετάσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Από εκεί και μετά, τόλμησε να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν και σε στεναχωρούν. Θα βρεις την κατανόησή του. Αν είσαι signle, πρέπει να κάνεις δραστικές ενέργειες. Δώσε την ευκαιρία στα άτομα που σε φλερτάρουν να γνωριστείτε καλύτερα και σίγουρα θα έχεις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις. Ο έρωτας είναι πολύ κοντά σου!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, οι ημέρες θα είναι κάπως ασταθείς και αυτό δεν θα οφείλεται σε δική σου ευθύνη, αλλά στην ανάδρομη κίνηση του Ερμή. Πρέπει να είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις διάφορα μικροπροβλήματα και αναβολές που θα αφορούν σε συμφωνίες που είναι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή τους και το εξυπνότερο που έχεις να κάνεις είναι υπομονή. Πάρε το χρόνο σου για να εξετάσεις καλύτερα τα ψιλά γράμματα που κρύβονται από πίσω τους, ώστε να είσαι σίγουρη έπειτα για τα αποτελέσματά τους. Το κλίμα στις σχέσεις με τους συναδέλφους θα είναι αρκετά καλό και θα μπορέσεις να τους συμβουλευτείς και να συζητήσεις μαζί τους. Στα οικονομικά σου θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες λόγω κάποιων οικονομικών δεσμεύσεων που έχεις αναλάβει. Μην είσαι παράλογη στη διαχείρισή τους και φρόντισε να τις τακτοποιήσεις το διάστημα που θα έχεις χρήματα στο πορτοφόλι σου.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δύσκολος προβλέπεται ο μήνας για εσένα, τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα προσωπικά σου. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου και αναστατώνει τόσο τις επικοινωνίες σου όσο και αυτά που έχεις προγραμματίσει να κάνεις, φέρνοντάς σου αναβολές και εμπόδια. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 16 στους Ιχθείς, θα σε βοηθήσει να ανασυγκροτηθείς και θα σου δώσει την ευκαιρία να ηρεμήσεις λίγο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι υποχρεώσεις σου δεν θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Από τις 23 του μήνα και μετά, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σου και τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω από τις 26 και να γλυκαίνουν τις συναναστροφές σου, αλλά και τη διάθεσή σου. Το διάστημα αυτό είναι καλό για να περάσεις όμορφα και να προετοιμάσεις τις δουλειές του προσεχούς διαστήματος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, ο μήνας ξεκινά με αρκετές δυσκολίες στην επικοινωνία με το σύντροφό σου και άλλα θα λες εσύ, άλλα θα καταλαβαίνει αυτός και το αντίθετο. Βελτίωση θα έρθει πολύ αργότερα, γι’ αυτό κράτησε ένα χαμηλό προφίλ και μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα, γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνη σου. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι θα είναι τόσες πολλές οι υποχρεώσεις που θα έχεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, που δύσκολα θα βρεις χρόνο για να σε απασχολήσει αυτό το θέμα. Το καλύτερο που έχει να κάνεις είναι να περάσεις όσο πιο χαλαρά και διασκεδαστικά μπορείς, να ξεκουραστείς και να συναντήσεις φίλους που έχεις να δεις καιρό και αν είναι ο έρωτας να σε συναντήσει… να είσαι σίγουρη πως θα έρθει απρόσκλητος!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις αρκετές πιέσεις, λόγω του ανταγωνισμού που θα επικρατεί, ενώ οι ανώτεροι ή οι συνάδελφοί σου θα είναι κάπως εχθρικοί, όχι επειδή θα έχουν κάτι συγκεκριμένο να σου προσάψουν, αλλά λόγω της γενικότερης ασυνεννοησίας και ανησυχίας που θα επικρατεί λόγω της ανάδρομης κίνησης του πλανήτη της επικοινωνίας, Ερμή. Θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να δεις βελτιώσεις και να είσαι ικανοποιημένη ακόμη κι αν καταφέρεις να κρατήσεις σε καλά επίπεδα το έργο που έχεις αναλάβει. Σημαντικές αποφάσεις θα πρέπει να τις θέσεις σε αναμονή και να τις πάρεις από τις 22 του μήνα και μετά, που τα πράγματα θα είναι πιο ρεαλιστικά και οι πλανήτες δεν θα σε παραπλανήσουν. Τα οικονομικά σου θα σου προκαλέσουν κάποια μικρή ανησυχία, αλλά από τα μέσα του μήνα και μετά θα υπάρξουν καλύτερες εισροές και θα τα δεις να βελτιώνονται. Θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποιες εισροές από πηγές εντελώς αναπάντεχες, αρκεί να είσαι προνοητική. Ακόμα, οι δαπάνες θα είναι υψηλότερες από το κανονικό, γι’ αυτό θα πρέπει να προσπαθήσεις και να παραμείνεις υπεύθυνη στη διαχείριση των χρημάτων σου.ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο φετινός Σεπτέμβριος θα είναι ένας μήνας με αρκετές εναλλαγές. Θα θέλεις να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο και θα επιδιώκεις να καθοδηγήσεις τους ανθρώπους γύρω σου, ενώ κάποια προσωρινά εμπόδια θα παρουσιαστούν στη ζωή σου εξαιτίας της ανάδρομης κίνησης που θα εκτελέσει ο Ερμής μέχρι τις 22 στην Παρθένο. Το διάστημα αυτό θα νιώθεις ότι έχεις χαμηλή ενεργητικότητα, τόσο ψυχική όσο και σωματική, ενώ θα υπάρξει και αύξηση του άγχους σου που θα σε κουράσει πολύ και αρκετές θα είναι οι στιγμές που θα σε φέρνουν στα όριά σου. Ωστόσο, από τις 9 Σεπτεμβρίου και μετά, με τον κυβερνήτη σου Δία να επισκέπτεται το ζώδιο του Ζυγού, θα έχεις την τύχη και την ικανότητα να στρέψεις τις καταστάσεις προς όφελός σου και θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου για να λύσεις κάποια σημαντικά θέματα που σε απασχολούν. Με τον Άρη να παραμένει στο ζώδιό σου μέχρι τις 27 και την Αφροδίτη στο Ζυγό μέχρι τις 23, να θυμάσαι ότι η περίοδος είναι ιδανική για να διασφαλίσεις τα συμφέροντά σου και να πλησιάσεις συναισθηματικά τα άτομα της οικογένειάς σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να προσέχεις πολύ τις κουβέντες που κάνεις με το σύντροφό σου και να ελέγξεις το θυμό σου για να υπάρξει ισορροπία στη σχέση σου. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα που θα σου φέρει ο ανάδρομος Ερμής, θα σου χαλάσουν τη διάθεση και θα σε γεμίσουν ανασφάλειες. Θα αισθάνεσαι ζήλια και κτητικότητα και η επιθετικότητα που θα σε χαρακτηρίζει δεν θα είναι και ο καλύτερος σύμβουλος που θα μπορούσες να έχεις. Αν είσαι single, να περιμένεις κάποια μικρή απογοήτευση από ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει τελευταία, γιατί τελικά θα αποδειχθεί ότι δεν είναι τελικά τόσο ενδιαφέρον και έμπιστο, όσο σου παρουσιάστηκε στην αρχή. Μη στενοχωριέσαι όμως, γιατί τον ερχόμενο μήνα θα υπάρξουν πολύ καλές προοπτικές για να συναντήσεις και να εμπλακείς με πιο αξιόλογους ανθρώπους.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αυτός ο μήνας θα σου αποφέρει αρκετές ανάμεικτες εμπειρίες. Στο ξεκίνημά του θα είσαι λίγο επιθετικός, επειδή θα υπάρχουν καθυστερήσεις και αναβολές που θα προκαλεί η ανάδρομη κίνηση του Ερμή και θα φέρουν το νευρικό σου σύστημα στα όριά του. Προσπάθησε να μείνεις ήρεμη ώστε να έχεις όσο το δυνατόν λιγότερες ζημιές γίνεται. Η Αφροδίτη από το Ζυγό, μέχρι τις 23, θα σου χαρίσει νέες κοινωνικές επαφές που θα είναι προς όφελός σου και θα σε βοηθήσουν σημαντικά στην προώθηση των στόχων σου. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, αλλά απαιτείται διπλωματία για να εξασφαλίσεις την καλή σχέση με τους προϊσταμένους σου. Στα οικονομικά σου θα δεις πιέσεις λόγω κάποιων απρόβλεπτων οικονομικών εκροών. Μετά τα μέσα του μήνα θα υπάρξει καλύτερη εισροή χρημάτων αλλά και ρευστότητα και δεν θα ανησυχείς και τόσο πολύ για τα οικονομικά σου. Αυτό που απαιτείται τώρα, είναι καλύτερος οικονομικός σχεδιασμός και τα έσοδά σου θα βελτιωθούν, αλλά και θα συντηρηθούν σε καλή κατάσταση. Παλαιές επενδύσεις θα μπορούσαν να σου προκαλέσουν ανησυχία. Θα πρέπει να αποφύγεις την πραγματοποίηση σημαντικών επενδύσεων ή οποιαδήποτε κερδοσκοπία, γιατί θα ζημιωθείς.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας κουραστικός αλλά και ενδιαφέρων μήνας για εσένα. Ο Ερμής που θα κινείται ανάδρομα κατά το μεγαλύτερο μέρος του θα σε ωθήσει να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να αξιοποιήσεις όσα εκφραστικά μέσα έχεις στη διάθεσή σου. Καινούριες γνωριμίες, καταστάσεις ποικίλες, εντυπώσεις, διερχόμενοι πειρασμοί θα εμπεριέχονται στην καθημερινότητά σου την περίοδο που η Αφροδίτη θα κινείται στο Ζυγό, μέχρι τις 23. Από τις 27 του μήνα και μετά, που ο Άρης θα επισκεφτεί το ζώδιό σου, κινήσου μεθοδικά και αποφασιστικά. Πρέπει να ξέρεις τι περιθώριο έχεις για απολαύσεις και τι πρέπει να αποφύγεις για το δικό σου συμφέρον. Μην αφήσεις στην τύχη την εξέλιξη μιας σημαντικής πρότασης που θα σου γίνει και μην αμελήσεις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα καταλήξουν σε κάτι σταθερό. Μια πολύ θετική και ικανοποιητική χρονική περίοδος για τα ερωτικά σου θα υπάρξει τις τελευταίες μέρες του μήνα, που η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στο Σκορπιό. Το σεξαπίλ και τα ερωτικά πάθη θα αρχίσουν να αυξάνονται και οι προκλήσεις και τα φλερτ θα σε κυριεύσουν ευχάριστα. Αν είσαι δεσμευμένη, ο σύντροφός σου θα είναι ευέξαπτος και θα σου δημιουργήσει δυσκολίες κατά περιόδους, αλλά καλά θα κάνεις να μη δώσεις σημασία. Μπόρες είναι κι αυτές και θα περάσουν, όσο γρήγορα έρθουν.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα είναι σε φάση υψηλής ανάπτυξης και προόδου. Οι εργασία σου θα επεκταθεί και θα υπάρξει ταχεία πρόοδος, που θα οφείλεται στη σκληρή σου δουλειά. Τα δημιουργικά σου έργα θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα και θα έχεις την υποστήριξη των ατόμων που είναι δίπλα σου, καθώς επίσης και των ανωτέρων σου. Η εργατικότητα που επιδεικνύεις έχει πολλές πιθανότητες να σου επιφέρει την επέκταση που επιδιώκεις. Θα υπάρχει ανάπτυξη και έντονη δραστηριότητα, η οποία θα είναι ακόμα πιο έντονη το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που η αρνητική επιρροή του ανάδρομου Ερμή θα αρχίσει να εξασθενεί. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Θα υπάρξει κάποια ανησυχία λόγω της έλλειψης ρευστότητας, αλλά με καλή διαχείριση των χρημάτων σου θα ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά και προς το συμφέρον σου. Οι επενδύσεις θα σου δώσουν μελλοντικά πολύ καλές αποδόσεις.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που θα εντείνει τις συναισθηματικές σου ανάγκες, αλλά ενδέχεται κιόλας να σε μπλοκάρει και συναισθηματικά. Η ανάδρομη πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή μέχρι τις 22 από το ζώδιο της Παρθένου, διατηρεί την κρίση στα αισθηματικά σου, ωστόσο η Αφροδίτη από το Ζυγό μέχρι τις 23, θα σου προσφέρει αντίδοτα γι’ αυτό και υπάρχει ακόμα και το ενδεχόμενο ενός μικρού θαύματος που θα επαναφέρει το χαμένο ενδιαφέρον στην προσωπική σου ζωή. Κι αν τελικά αυτό δεν συμβεί στον αισθηματικό σου τομέα, θα προκύψει στον κοινωνικό ή στον επαγγελματικό, έστω και περιστασιακά. Πάντως, μην αφήσεις σε καμία περίπτωση αυτόν το μήνα να πάει χαμένος, χωρίς να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα για να υποδεχτείς τον επόμενο πιο ανάλαφρη.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή ζητάει την προσοχή σου, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Η Αφροδίτη στο Ζυγό θα σε κάνει να εκπέμπεις εμπιστοσύνη και έντονο σεξαπίλ και ιδιαίτερα αν είσαι ακόμη single, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να δημιουργήσεις τώρα μία νέα σχέση, με πολλές και σοβαρές πιθανότητες μελλοντικής εξέλιξης. Αν πάλι είσαι δεσμευμένη, θα χρειαστεί προσπάθεια και κόπος από τη μεριά σου για να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Πρέπει να προσέχεις αυτά που λες και αυτά που κάνεις, γιατί οι παρεξηγήσεις παραμονεύουν να πληγώσουν την ψυχή και των δύο. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στον Σκορπιό, θα σου χαρίσει μεγάλες χαρές και συναισθηματική πλήρωση. Θα διασκεδάσεις με το σύντροφό σου και θα απολαύσεις έντονες ερωτικές στιγμές.

Επαγγελματικές
Στην καριέρα σου θα είσαι σε μια ενεργητική φάση. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες και υψηλό επίπεδο δραστηριότητας. Μια τάση να τα κάνεις όλα γρήγορα θα πρέπει να περιοριστεί, ώστε να έχεις καλύτερα και πιο βέβαια αποτελέσματα. Θα πρέπει να επικεντρωθείς σε έναν συγκεκριμένο στόχο και να αποφύγεις τα νέα ανοίγματα κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Μόνο με σκληρή δουλειά θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα και θα ανταμειφτείς. Πρέπει επίσης να έχεις επίγνωση του ανταγωνισμού και να λαμβάνεις υπόψη τις συμβουλές των ανωτέρων σου. Τα οικονομικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις καλά κέρδη, από πολλές πηγές. Η σκληρή δουλειά, οι κοινωνικές σχέσεις και οι νέες ιδέες θα αποφέρουν αυξημένα έσοδα. Τα αλόγιστα έξοδα θα πρέπει να αποφεύγονται, αν θέλεις να κρατήσεις και κάποια χρήματα στην άκρη.ΙΧΘΕΙΣ
Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας θετικός και ευχάριστος μήνας για το ζώδιό σου. Με την Αφροδίτη να πορεύεται μέχρι τις 23 στο Ζυγό, αλλά και μετά στο Σκορπιό, η κοινωνική σου ζωή θα είναι στα φόρτε της και πολλές θα είναι οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να την εμπλουτίσεις και να γνωρίσεις νέους και αξιόλογους ανθρώπους. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σε κάνουν να ανοίξεις ευκολότερα τους δρόμους για την επίτευξη των στόχων σου και θα αισθάνεσαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τα επιτεύγματά σου. Διάφορες επενδύσεις που έγιναν στο παρελθόν, θα μπορούσαν να σου αποδώσουν καλά κέρδη τώρα, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στην Παρθένο μέχρι τις 22 του μήνα και να ευνοεί τέτοιου είδους δραστηριότητες. Πρόκειται για ένα μήνα που θα είσαι πολύ δυναμική και θα εργαστείς σκληρά. Θα έχεις ένα έντονο ενδιαφέρον για πνευματικά θέματα και οι αποδράσεις που θα κάνεις θα σε ανανεώσουν ψυχολογικά και θα σου φτιάξουν αισθητά τη διάθεση.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα υπάρξει στασιμότητα, ενώ επειδή θα εργάζεσαι πάρα πολύ, αυτό θα σε κάνει να μην μπορείς να εκμεταλλευτείς κάποιες καλές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι ικανοποιητική και θα εκπέμπεις έντονο σεξαπίλ. Η ερωτική σου ζωή θα πάει πολύ καλύτερα προς το τέλος του μήνα, με τον Ερμή να σταματά να κινείται ανάδρομα στις 22. Αν είσαι δεσμευμένη, μπορεί να υπάρξει ένα μπλοκάρισμα στην έκφραση των συναισθημάτων σου, που θα είναι όμως προσωρινό, γι’ αυτό μη δώσεις περισσότερη έκταση από όση χρειάζεται. Αιτία θα είναι το πλανητικό σκηνικό και όχι εσύ!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα θα είναι αντιφατικά. Στο ξεκίνημα του μήνα υπάρχει πιθανότητα να έρθεις αντιμέτωπη με τη ζήλια και τον ανταγωνισμό κάποιων συναδέλφων σου και οφείλεις πάνω από όλα στον εαυτό σου να τους αντιμετωπίσεις διπλωματικά και έξυπνα, ώστε να αποφύγεις περαιτέρω αρνητικές εξελίξεις. Μην δώσεις έκταση στα λόγια τους και προσπέρασέ τους με διακριτικότητα. Κατά τα άλλα, ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα μέχρι τις 22, γεγονός που θα σου προσθέσει μεγαλύτερο άγχος και πίεση στις αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει. Καλό θα ήταν να μην κάνεις αυτό το διάστημα μεγάλες αλλαγές στην εργασία σου ούτε νέα σχέδια. Θα πρέπει να δουλεύεις βάση προγραμμάτων και όσο το δυνατόν σκληρότερα, για να έχεις τα μέγιστα αποτελέσματα. Στις 16 που θα πραγματοποιηθεί η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου, απόφυγε όσο το δυνατόν την υπερβολική εξάρτηση από τους συναδέλφους, γιατί θα μπορούσε να σου επιφέρει ζημιές χωρίς να το καταλάβεις. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, αυτά θα παραμείνουν σταθερά. Αν έχεις επιχείρηση, κάποιες οικονομικές απαιτήσεις θα σε αποσυντονίσουν για λίγο, κάποια έκτακτα έξοδα θα σου προκαλέσουν κάποιες ανησυχίες, ενώ καλό θα ήταν να προσέξεις και τις επενδύσεις που θα κάνεις. Θα ήταν καλύτερα να προγραμματίσεις πολύ καλά οποιεσδήποτε οικονομικές δεσμεύσεις. Επίσης, θα πρέπει να είσαι προσεκτική σχετικά με τα οικονομικά σου και την κερδοσκοπία. Τα έσοδά σου θα είναι καλά, αν και ακανόνιστα κάποιες φορές.
από το tlife.gr

Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γυναικα Διατροφή Διεθνή Έγκλημα Ελλαδα Εξοδος Επιχειρησεις Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Ο Γάιδαρος Οικονομία Περιεργα πολιτική Σαν σήμερα Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τουρισμος Υγεία Φύση φωτο (blog) Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Σεπτέμβριος 2016: Πώς θα είναι ο μήνας σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου
Σεπτέμβριος 2016: Πώς θα είναι ο μήνας σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου
https://2.bp.blogspot.com/-bfVcreKllq4/V8rZibSUseI/AAAAAAAAkkE/BlQPR4vCxI08vLVtnybb0LMH2iUC_9j4gCLcB/s640/fghrjyt.gif
https://2.bp.blogspot.com/-bfVcreKllq4/V8rZibSUseI/AAAAAAAAkkE/BlQPR4vCxI08vLVtnybb0LMH2iUC_9j4gCLcB/s72-c/fghrjyt.gif
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
http://www.olathessaloniki.com/2016/09/2016.html
http://www.olathessaloniki.com/
http://www.olathessaloniki.com/
http://www.olathessaloniki.com/2016/09/2016.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy