Τροχαίο-μακελειό στον περιφερειακό-Φορτηγό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και τους θέρισε

Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες που μεταφέρονται στο νοσοκομείο "Παπανικολάου" είναι ο απολογισμός του σοβαρού τροχαίου δυστυχημάτος που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι, όταν φορτηγό το οποίο κινούνταν στον περιφερειακό δρόμο, στο ρεύμα προς τα δυτικά, ξέφυγε από την πορεία του στο ύψος του κόμβου Νεαπόλεως, ανετράπη και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Στη συνέχει συγκρούστηκε με τουλάχιστον άλλα δύο διερχόμενα Ι.Χ. αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να βρει το θάνατο ένα άτομο που επέβαινε στο φορτηγό και να τραυματιστούν άλλα πέντε, που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.
Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής, αλλά και το ΕΚΑΒ με 3 ασθενοφόραα με 6 διασώστες, 1 γιατρό και μια κινητή μονάδα.
.
Το ρεύμα προς ανατολικά παρέμεινε για αρκετή ώρα κλειστό, ενώ με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα ΙΧ προς τα δυτικά. Η τροχαία έχει κλείσει το δρόμο από το ύψος του ΤΙΤΑΝ. Η εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων γίνεται από το Δερβένι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη