Μπουτάρης και Τζιτζικώστας παρεμβαίνουν δυναμικά για τον ΟΑΣΘ- "Λύση μέχρι αύριο" !!!

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη απειλεί η περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας αν και αύριο δεν κυκλοφορήσουν λεωφορεία του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη. Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης Α.Τζιτζικώστας μιλώντας στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.
 "Παρά τις προσπάθειες λύση δεν βρέθηκε και όπως φαίνεται η προσφυγή στη δικαιοσύνη είναι η μόνη λύση. Έτσι σε συνεννόηση με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης αν και αύριο η κατάσταση δεν αλλάξει θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη".
 Κάλεσε μάλιστα και άλλους φορείς να συμπαραταχθούν μαζί τους λέγοντας πως "Η κατάσταση δεν πάει άλλο η Θεσσαλονίκη είναι 10 ημέρες χωρίς λεωφορεία, επιτέλους η κυβέρνηση ας αναλάβει τις ευθύνες της"

Στο υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων έριξε την ευθύνη για το ότι η Θεσσαλονίκη έχει μείνει για 10η ημέρα χωρίς αστικές συγκοινωνίες ο Γ.Μπουτάρης. Μιλώντας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τόνισε πως :


"Πρώτη προτεραιότητα του δήμου είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών. Δε μετράει τίποτα άλλο" και κάλεσε τον υπουργό Χ.Σπίρτζη να καταβάλει στον ΟΑΣΘ τα χρήματα που οφείλει το υπουργείο. "Δεν μπορείς να γράφεις στα παλιά του τα παπούτσια 1 εκ κόσμο. Οφείλεις να δώσεις τα χρήματα αλλιώς όποιον πάρει ο χάρος" 
δήλωσε ο Γ.Μπουτάρης που επιβεβαίωσε την πρόθεση του δήμου να κινηθεί μαζί με την περιφέρεια νομικά σε περίπτωση που και αύριο τα λεωφορεία μείνουν ακινητοποιημένα. Την ίδια στιγμή συγκαλεί αύριο το μεσημέρι συνάντηση με δήμους, επιμελητήρια και φορείς για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη