Υπέροχα σκουλαρίκια Guess, δώρο για τις αναγνώστριες μας !!!


Κάθε κόσμημα είναι μοναδικό καθώς συνδυάζει ιδιαίτερα πολύτιμα φυσικά στοιχεία στην κατασκευή του. 
Τα κοσμήματα είτε ως πανάρχαια σύμβολα πολιτισμού, είτε ως κειμήλια αποτελούν διαχρονικά χρηστικά αντικείμενα ομορφιάς και στολισμού. 

Το κοσμηματοπωλείο ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ ενσωματώνει στους πολύτιμους λίθους και τον χρυσό, τεχνική γνώση και σχεδιαστική αρτιότητα δίνοντας ένα αποτέλεσμα αισθητικής πληρότητας. Εξερευνήστε έναν κόσμο εκλεπτυσμένης αισθητικής στο Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης, όπου θα βρείτε την καλύτερη επιλογή δώρου για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η αρχή της δεκαετίας του 70 βρίσκει τον Χαράλαμπο Χαριτίδη να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της χρυσοχοΐας. Το πάθος και η τεχνική του κατάρτιση τον καταξιώνουν γρήγορα ειδικά στις βέρες. 

Έναρξη του καταστήματος λιανικής
Η επιτυχημένη πορεία τον οδηγεί σύντομα στην ίδρυση του δικού του καταστήματος. Τα κοσμήματα του διακρίνονται για τον σχεδιασμό τους αλλά και την εξαίρετη κατασκευαστική τους ποιότητα ενώ ο επαγγελματισμός του τον καταξιώνει γρήγορα χρίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.
Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις το νέο μας e-shop αποτελεί μια καλαίσθητη ηλεκτρονική επέκταση της φυσικής μας παρουσίας πού δίνει την δυνατότητα στους πελάτες μας να ολοκληρώσουν τις αγορές τους από απόσταση.
Συνεχίζουμε με αμείωτο μεράκι να δημιουργούμε τα πιο κομψά κοσμήματα ( από βραχιόλια και σκουλαρίκια, έως δαχτυλίδια και κολιέ), τα οποία από τις πιο διαχρονικές γραμμές έως τις πιο μοντέρνες φόρμες ενσωματώνουν εμπειρία ετών και πλαισιώνονται με πολύτιμους λίθους και ιδιαίτερη τεχνογνωσία. 
Βρίσκουμε και επιλέγουμε συνεργασίες με τις πιο γνωστές εταιρίες ρολογιών συστήνοντας στο ελληνικό κοινό τις διεθνείς τάσεις ωρολογοποιίας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ !!!
Το όνομα της τυχερής ή τυχερού, θα ανακοινωθεί στις 20/9

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη