Παγκόσμια πρεμιέρα για την Monopoly της Θεσσαλονίκης!

Η Καμάρα, η Πλατεία Αριστοτέλους, η ΔΕΘ HELEXPO, αλλά και ξενοδοχεία, όπως το Μακεδονία Παλλάς και το Queen Olga, και γνωστές επιχειρήσεις, είναι μερικά μόνο από τα μέρη που μπήκαν στο ταμπλό της MONOPOLY Θεσσαλονίκης.

Η πόλη μας απέκτησε πλέον τη δική της εκδοχή του γνωστού επιτραπέζιου παιχνιδιού, η οποία παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον υπαίθριο χώρο της 81ης ΔΕΘ. «Η Θεσσαλονίκη έχει πλέον τη δική της MONOPOLY», είπε ο Κυριάκος Ποζρικίδης εκπροσωπώντας τη ΔΕΘ HELEXPO, ενώ η Βούλα Πατουλίδου εκ μέρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είπε πως όταν κάτι έχει το παιχνίδι, γίνεται πιο ελκυστικό.


Συμπλήρωσε πως αυτή η MONOPOLY θα είναι μια επικερδής γέφυρα επικοινωνίας με τη Θεσσαλονίκη. Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Σπύρος Πέγκας είπε πως η ΔΕΘ μάς έμαθε το παιχνίδι με το λούνα παρκ που είχε παλιά και τώρα φέρνει ένα παιχνίδι, τη MONOPOLY, που είναι διεθνές. «Ο κ. MONOPOLY είχε πολλές προτάσεις. Για ιστορικά κτίρια, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία και άκουσε πολλές ιστορίες για επιχειρήσεις, όπως η «Σαββίκος».


Του είπαν όμως πως δεν μπορείς να έχεις μια MONOPOLY χωρίς την Άνω Πόλη», σημείωσε χαριτολογώντας ο εκπρόσωπος της εταιρίας Winning Moves, κ. Peter Griffin. Πρόσθεσε πως το παιχνίδι είναι διαθέσιμο στα Jumbo και πως όποτε πέφτει το ζάρι της MONOPOLY, χιλιάδες παίκτες ανά τον κόσμο θα μαθαίνουν για τη Θεσσαλονίκη.




typosthes.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη