Ωρες και ...ουρές ταλαιπωρίας στο περιφερειακό από σήμερα - Ποια σημεία να αποφύγετε

Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:
Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ του του ανισόπεδου κόμβου Κ10 στα Κωνσταντινοπολίτικα (Κωνσταντινοπολίτικα, Μαλακοπή, οδός Γρηγορίου Λαμπράκη) και του κόμβου Αεροδρομίου – Νέων Μουδανιών (Κ12) και με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 6:00 το πρωί.

Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα της περιοχής μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου – Νέων Μουδανιών (Κ12) και του ανισόπεδου κόμβου Κ6 στη Νεάπολη με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 9:00 το πρωί.
Κοπή βλάστησης (δένδρα και κλαδιά) και καθαρισμός στις περιοχές των ανισόπεδων κόμβων Κ7 (Επταπυργίου), Κ8 (Τριανδρία, κέντρο, οδός Κατσιμίδη), Κ9 (Τούμπα, γήπεδο ΠΑΟΚ) και Κ10 (Κωνσταντινοπολίτικα) με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 8:00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη