Νέο ξενοδοχείο-παλάτι ανοίγει στη Χαλκιδική, με μία ιδιαιτερότητα : Δεν δέχεται παιδιά !!!

Το γνωστό Sani Resort στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής ετοιμάζεται να υποδεχτεί την προσεχή χρονιά ένα νέο ξενοδοχείο πέντε αστέρων και δέχεται ήδη κρατήσεις. 
To Sani Dunes, όπως θα ονομάζεται, θα λειτουργήσει στα τέλη Ιουνίου 2017 και θα απευθύνεται αποκλειστικά σε ενηλίκους και εφήβους άνω των 12 ετών, προσφέροντας διαμονή σε 136 ευρύχωρα καταλύματα, δίκλινα και σουίτες, με ανοιχτά χρώματα, λιτή επίπλωση σε μεσογειακό στυλ και, φυσικά, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις ενός πολυτελούς ξενοδοχείου. 
Από τις μεγάλες τζαμαρίες, τόσο των δωματίων όσο και των κοινόχρηστων χώρων, θα έχετε πανοραμική θέα στις πισίνες, στη θάλασσα και στον κήπο, ενώ οι ιδιωτικές βεράντες θα σας προσφέρουν στιγμές απομόνωσης και πραγματικής χαλάρωσης. 



Το Sani Dunes διαθέτει παραλία αποκλειστικά για τους ενοίκους του, επιλογές ανάμεσα σε θερμαινόμενες εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, τρία εστιατόρια με είσοδο μόνο για ενηλίκους, πολυτελές spa και γυμναστήριο, ενώ για τους επισκέπτες του θα διοργανώνονται πλήθος δραστηριοτήτων και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη