Πώς θα είναι αυτός ο μήνας; Τι κέφια έχουν τα άστρα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κι όμως... φτάσαμε Νοέμβριο! Πώς θα είναι αυτός ο μήνας; Τι κέφια έχουν τα άστρα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
ΚΡΙΟΣ
Ο Νοέμβριος ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές για σένα. Με τον Ερμή μέχρι τις 12 στο Σκορπιό και την Αφροδίτη στον Τοξότη, η καθημερινότητά σου θα βελτιωθεί και θα έχεις καλή επαφή με τον περίγυρό σου. Αυτό το διάστημα θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου άρεσαν μέχρι τώρα, ενώ οι ιδέες που θα έχεις για σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις, θα είναι εξαιρετικές! Από τις 19 του μήνα και μετά, που ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, να περιμένεις διάφορες επαφές, συναντήσεις, καθώς και ιδιαίτερα χρήσιμες για το προσωπικό σου μέλλον δημόσιες σχέσεις. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα έχεις έντονη αίσθηση του χιούμορ. Μέχρι τέλος του μήνα πολλές καταστάσεις στη ζωή σου θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα μπορέσεις με επιτυχία να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές
Από τις πρώτες μέρες θα θέλεις να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη μέχρι τις 12 και τον Άρη στον Υδροχόο να σε ευνοεί από τις 9 του μήνα και μετά, θα μπορείς να δεις μερικές καταστάσεις με πιο θετικό μάτι και να τις αλλάξεις προς όφελός σου. Ο σύντροφός σου θα σε πλησιάσει και θα σου μιλήσει για τα δικά του όνειρα της μελλοντικής σας ζωής, γεγονός που θα σε γεμίσει χαρά και ικανοποίηση. Κάποια συννεφάκια που θα παρουσιαστούν γύρω στις 14 που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Ταύρο και τονίζει τη ζήλια και την κτητικότητα, δεν θα είναι ικανά να χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα μεταξύ σας, γι’ αυτό προσπέρασέ τα χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν είσαι single, κινητοποιήσου περισσότερο και εκμεταλλεύσου τις κοινωνικές επαφές για να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και επιθυμίες και θα δεις ότι πολύ γρήγορα αυτός που ψάχνεις θα έρθει κοντά σου και θα κάνεις μία σχέση μαζί του.

Επαγγελματικές
Ένας μήνας ακόμα που θα είσαι μέσα στο τρέξιμο θα είναι ο Νοέμβριος για το ζώδιό σου. Η υπευθυνότητα που έχεις και η ενεργητικότητα θα φέρουν καινούριες συνεργασίες και θα βελτιώσουν τα προβληματικά θέματα που σε απασχολούν στη δουλειά σου. Από τις 12 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα μετακινηθεί στον Τοξότη ό,τι κάνεις θα πάει τόσο καλά, που θα απορείς και εσύ πως είναι δυνατόν να γίνονται τόσο εύκολα τα πράγματα, χωρίς κόπο. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα δεν ακολουθούν τους ίδιους ρυθμούς. Κάποιες υποχρεώσεις και θέματα που έχεις θα φέρουν πολλά προβλήματα, που δεν περίμενες. Φρόντισε όλον το μήνα να μην κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες, γιατί θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού, χωρίς να το καταλάβεις.
/
ΤΑΥΡΟΣ
Ο Νοέμβριος θα σου φέρει ευχάριστες εξελίξεις για τις υποθέσεις που σε αφορούν. Μέχρι τις 12, που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα κινείται στον Τοξότη, η καθημερινότητά σου θα γίνει καλύτερη και θα μπορέσεις να επιλύσεις ζητήματα που την προηγούμενη περίοδο μπορεί να ήταν προβληματικά, αλλά και το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, λόγω του Ερμή που θα κινείται στον Τοξότη, οι δρόμοι που θα θελήσεις να διαβείς θα είναι ορθάνοιχτοι και τα διάφορα εμπόδια που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα θα δεις πως θα εξαφανιστούν. Αυτό το διάστημα η επικοινωνία με τον περίγυρό σου θα είναι αρκετά καλή και θα πλησιάσεις άτομα που μέχρι τώρα σου ήταν πολύ δύσκολο να συναντήσεις και τα οποία με τη σειρά τους θα εκτιμήσουν τα προσόντα σου και θα σε βοηθήσουν στην άνοδο της καριέρας σου. Κοντά στη Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στις 29 στον Τοξότη, θα πάρεις αποφάσεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα όλα τα σημαντικά θέματα θα έχουν τακτοποιηθεί και θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη στον Τοξότη μέχρι τις 12 θα φέρει θετικές αλλαγές στην ερωτική σου καθημερινότητα. Το πάθος σου θα είναι στα ύψη, οπότε είναι βέβαιο πως θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Έτσι, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και η ψυχολογική σου διάθεση πολύ ανεβασμένη. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 14, μην κάνεις το λάθος να θεωρήσεις δεδομένο το σύντροφό σου και δώσε προτεραιότητα στην οικογένεια, αν θέλεις να επικρατεί αρμονικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Κάνε τις προτάσεις σου για να περάσεις δημιουργικό χρόνο μαζί της και μην αφήνεσαι στην ηρεμία που επικρατεί. Μια καλή σχέση, για να αντέξει στην φθορά του χρόνου θέλει προσπάθεια και από τις δύο πλευρές. Αν είσαι single, αποφάσισε να κάνεις πιο δραστικές κινήσεις και να κυνηγήσεις δυναμικότερα τον έρωτα, που σίγουρα είναι πολύ κοντά σου, αλλά δεν τον έχεις εντοπίσει ακόμη…

Επαγγελματικές
Αυτόν το μήνα τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά στον τομέα της εργασίας σου. Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 9 και μετά θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα ήταν στάσιμες. Δούλεψε σκληρά και ομαδικά, κοίτα μπροστά και ο χρόνος θα σε ανταμείψει. Αυτό που πρέπει μόνο να προσέξεις είναι τις νέες συνεργασίες που θα προκύψουν τις ημέρες της Πανσελήνου. Κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις από παλιά, θα σου φέρουν αρκετά προβλήματα προς το τέλος του μήνα. Παρασκηνιακές καταστάσεις, μεγάλος ανταγωνισμός και πολλά νεύρα θα μονοπωλήσουν αυτές τις ημέρες τη ζωή σου. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ τυπικότητα και προγραμματισμό και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα! Στα οικονομικά σου, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου και θα σου κάνουν προτάσεις που θα σου φέρουν κέρδη. Και επιτέλους, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις και κάποια παλιά χρέη, που εξακολουθούσαν να σε αγχώνουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Από τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου θα αρχίσουν να φαίνονται οι πρώτες ακτίνες επιτυχίας που θα έχεις στη ζωή σου. Με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από το ζώδιο του Τοξότη μέχρι τις 12 και τον κυβερνήτη σου να εισέρχεται στο ίδιο ζώδιο από εκεί και μετά, θα πάρει τέλος ό,τι σε άγχωνε και σε προβλημάτιζε μέχρι τώρα και αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά ευχάριστη για εσένα. Από τις 9 του μήνα και μετά, που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, θα έχεις αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και σιγουριά για το δρόμο που θέλεις να τραβήξεις από εδώ και πέρα, τόσο σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά, όσο και τα επαγγελματικά σου. Ό,τι έχεις σκεφτεί να κάνεις θα μπορείς να το πετύχεις με απόλυτη επιτυχία, ενώ θα σου ανοίξουν καινούριοι ορίζοντες με νέες δραστηριότητες. Οι δημόσιες σχέσεις που έχεις κάνει μέχρι σήμερα θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Στις 29 που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, μη φοβηθείς να ρισκάρεις σε νέες επενδύσεις ή συνεργασίες και ο Ήλιος που θα είναι ήδη στο πλευρό σου θα φωτίσει όλες τις πλευρές της καθημερινότητάς σου. Όπως κατάλαβες, προβλέπεται ένας υπέροχος μήνας και μέχρι το τέλος του θα έχεις πάρει μεγάλη ικανοποίηση από την εξέλιξη των καταστάσεων.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό που επικρατεί στο ξεκίνημα του Νοεμβρίου, ανεβάζει κατακόρυφα τον ερωτισμό σου και κάνει την κάθε μέρα σαν τις πρώτες της σχέσης σου, όπου κυριαρχούσε το πάθος και ο έρωτας. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα θέλεις να κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου για να διορθώσεις προβλήματα που θεωρείς πως αντιμετωπίζετε. Κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 14 στον Ταύρο, διατήρησε την ψυχραιμία σου, σε περίπτωση που ανέβουν οι τόνοι σε συζητήσεις που θα κάνεις για το μέλλον της σχέσης σας. Χαμογέλασε και προσπάθησε να του μεταδώσεις την αισιοδοξία και τη θετική σου διάθεση. Από αυτό το παιχνίδι θα βγεις κερδισμένη! Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να καταφέρεις αυτά που θέλεις στη σχέση σου, γι’ αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς κατάλληλα τις ευκαιρίες που θα σου έρθουν. Αν είσαι single, κινήσου χωρίς δισταγμούς και αναστολές, για να έχεις τις ερωτικές επιτυχίες που σου αξίζουν και δεν θα το μετανιώσεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, πολλά θέματα που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα θα αρχίσουν παίρνουν το δρόμο τους. Αυτό το μήνα θα έχεις πολλή δουλειά και θα αγχώνεσαι με το παραμικρό. Μερικά προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν, φρόντισε να τα λύσεις με ηρεμία και προγραμματισμό. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο μπορείς να κάνεις καινούριες συνεργασίες και ξεκινήματα, γιατί στην πορεία θα φανούν πολύ συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα. Από τις 22 και μετά, που ο Ήλιος θα εισέλθει στο ζώδιο του Τοξότη, θα έχεις τις ευκαιρίες για να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να τακτοποιήσεις νομικά, ακίνητης περιουσίας και φορολογικά ζητήματα και να ισορροπήσεις τα έσοδα με τα έξοδά σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου σε περιμένει αυτόν το μήνα. Με προϋπόθεση το θάρρος και δυνατό σου σύμμαχο τον Ερμή που θα κινείται στον Τοξότη από τις 12 και μετά, πολλές θα είναι οι επιτυχίες που θα έχεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Αν μάλιστα χρησιμοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό την εξυπνάδα και την ευελιξία που σε χαρακτηρίζουν για να αποφύγεις κάποια προβλήματα που θα σου φέρει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 14 στον Ταύρο, τότε θα τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου με τον καλύτερο τρόπο. Από τις 19 του μήνα και μετά, που ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Ιχθύων, μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα, δείξε σύνεση και θα καταφέρεις να κατακτήσεις στόχους που έχεις βάλει από καιρό. Κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 29 στον Τοξότη, να είσαι συγκεντρωμένη, γιατί υπάρχει κίνδυνος για λάθη απροσεξίας. Να θυμάσαι να αποφεύγεις επιπόλαιες κινήσεις που κρύβουν μεγάλα ρίσκα, γιατί ένα στραβοπάτημα είναι ικανό να σε αποσυντονίσει ολοκληρωτικά.

Αισθηματικές
Αυτόν το μήνα θα γίνουν πολλά στη σχέση σου και όλα θα προέρχονται από εσένα, που θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις όλες τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν μέχρι σήμερα. Από τις αρχές του μήνα, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 12 θα μπεις σε έναν κυκεώνα συζητήσεων με το σύντροφό σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου. Από τις 9 και μετά, που ο Άρης θα εισέλθει στον Υδροχόο, θα έχεις τόσο πάθος για αυτά που θέλεις να πετύχεις, που δεν υπάρχει περίπτωση το σύμπαν να μην σε ακούσει και να μη σου στρώσει το δρόμο για την υλοποίηση τους. Αν είσαι single, αυτόν το μήνα η γοητεία σου θα είναι αυξημένη και δεν θα αργήσει να έρθει και η καινούρια γνωριμία που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν θα έχουν πολύ καλή έκβαση. Τώρα θα κάνεις πολλά σχέδια για τα επαγγελματικά σου και θα έχεις πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες για να τα πετύχεις. Αλλαγές, μετακινήσεις, καινούρια ξεκινήματα και ό,τι άλλο έχεις στο μυαλό σου, θα μπορέσεις να το υλοποιήσεις έτσι όπως θέλεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει με τη διορατικότητα που έχεις να διαλέξεις με τί απ’ όλα θα πρέπει να ασχοληθείς και τί μπορεί να σου φέρει την ικανοποίηση που ζητάς. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά θα κάνεις και συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ήρθε ο καιρός που πάρα πολλές υποχρεώσεις θα τις βάλεις σε σειρά και επιτέλους, θα μπορέσεις να ηρεμήσεις.


ΛΕΩΝ
Αυτόν το μήνα οι συνθήκες θα σε κάνουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου, που θα είναι καθοριστικές για να μπορέσεις να κινηθείς με πολύ ωραίο τρόπο. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα έρθουν για να μπορέσεις να πετύχεις όσα δεν μπορούσες την προηγούμενη περίοδο. Μέχρι τις 12 η Αφροδίτη που θα κινείται στον Τοξότη θα σου χαρίσει τις πιο θετικές της επιρροές για να κινείσαι με τον κυριαρχικό και δυναμικό τρόπο σου και ό,τι θέλεις θα το κερδίζεις με ευκολία. Θα αναθεωρήσεις αποφάσεις που είχες πάρει στο παρελθόν και που μπορεί να ήταν και λάθος. Από τις 19 και μετά, που ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία από τους Ιχθείς, η αισιοδοξία θα είναι το χαρακτηριστικό της περιόδου και ίσως μάλιστα σε παρασύρει κάποιες στιγμές σε όχι και τόσο "ασφαλείς" επιλογές. Έχε λίγο το νου σου! Από τις 9 και μετά, που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, θα σου δοθούν ευκαιρίες να τακτοποιήσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε άγχωναν μέχρι τώρα, αλλά δεν είχες ούτε τη δύναμη, αλλά και ούτε οι συγκυρίες ήταν κατάλληλες για να διαφοροποιούσες τα πράγματα.

Αισθηματικές
Kατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη από τις 12 και μετά, θα έρθεις πολύ κοντά στο σύντροφό σου και θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου. Μπορείς να ζητήσεις αυτά που θέλεις από το ταίρι σου και να ξέρεις ότι θα τα πάρεις και με το παραπάνω. Τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα τώρα για τη σχέση σου, καθώς μικρά και μεγαλύτερα συννεφάκια που μπορεί να υπάρχουν θα φαίνεται να εξαφανίζονται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ αν βγάλεις το ρομαντισμό και τον ερωτισμό σου να ξέρεις πως θα περάσετε μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπό σου. Φρόντισε να ξεχάσεις καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει και κάνε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου. Αν είσαι single, κυνήγησε την τύχη σου πιο δυναμικά. Κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 29 στον Τοξότη, ευχάριστες εκπλήξεις και μια καινούρια γνωριμία είναι στο δρόμο σου.

Επαγγελματικές
Για τη δουλειά σου δεν θα πρέπει να ανησυχείς καθόλου. Θα έχεις πολλές συναντήσεις με συνεργάτες σου για να λύσεις θέματα που καθυστερούν την πρόοδό σου. Κάνε τις αλλαγές που θέλεις, για να μην καθυστερείς σε θέματα που πρέπει να τελειώνεις. Αυτόν το μήνα θα δεις τους στόχους σου να αρχίζουν να υλοποιούνται και να έχουν μάλιστα πολύ μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου επίσης θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούρια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν πολλά κέρδη στο μέλλον. Πρόσεξε μόνο τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Ταύρο, στις 14, για να μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα και σπατάλες, καθώς και σε ανούσιες επαγγελματικές προτάσεις!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό του Νοεμβρίου φέρνει στην πόρτα σου πολλές ευκαιρίες. Ο Ερμής που θα κινείται στον Τοξότη από τις 12 και μετά, θα σε ευνοήσει σε ζητήματα επικοινωνίας και θα σε γεμίσει αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να σκέφτεσαι παρορμητικά, όπως κάνεις συνήθως, ειδικά αν χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν εσένα και τη ζωή σου. Σε αυτό μπορείς να συμβουλευτείς και κάποιο δικό σου άτομο που εμπιστεύεσαι. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα λάβει χώρα στις 14 στον Ταύρο, αν κινηθείς με σύνεση και με μεθοδικότητα είναι σίγουρο πως δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα και πραγματικά δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και κανέναν. Τώρα θα συναντήσεις κάποια εμπόδια, που εύκολα όμως μπορούν να ξεπεραστούν. Το ίδιο διάστημα προσπάθησε να είσαι απόλυτα διευκρινιστική, γιατί τα λόγια και τα έργα σου μπορεί να ερμηνευτούν λάθος.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, με την Αφροδίτη να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 12 του μήνα και να σε ευνοεί. Θα αρχίσεις να βλέπεις μερικές καταστάσεις κάτω από άλλη οπτική γωνία και θα έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε πολλά θέματα. Βγάλε το ρομαντισμό και τον ερωτισμό σου στη επιφάνεια και δείξε στο σύντροφό σου ότι θέλεις να είσαι δίπλα του και να περνάς καλά. Είναι σίγουρο ότι θα λάβεις τα ίδια αισθήματα από εκείνον και θα αναπτυχθεί μια πολύ καλή χημεία ανάμεσά σας. Από τις 19 Νοεμβρίου και μετά, που ο Ποσειδώνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από τους Ιχθείς, μπορείς να οργανώσεις κάποιο ταξίδι, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι άμα βάλεις στο μυαλό σου όλα τα όμορφα πράγματα και τολμήσεις να τα υλοποιήσεις, θα περάσεις τέλεια! Αν είσαι single, τότε τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στις 29 στον Τοξότη, ήρθε η ώρα να πάρει τέλος η μοναξιά σου. Σε περιμένει μια καινούρια γνωριμία, που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου και ίσως κιόλας σε οδηγήσει στον έγγαμο βίο!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα πηγαίνει πολύ καλά και θα δεις ότι πολλές καταστάσεις που καθυστερούσαν θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις εδώ και πολύ καιρό στο μυαλό σου, ώστε να σε βοηθήσουν για να μπορέσεις να τα υλοποιήσεις. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, τιθάσευσε τον παρορμητισμό και τον ενθουσιασμό σου, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη που θα ταράξουν για τα καλά τα νερά της επαγγελματικής σου ζωής. Στα οικονομικά σου δεν είναι τα πράγματα όπως τα θέλεις, αλλά θα μπορέσεις να καταφέρεις αρκετά, ώστε να τα ισορροπήσεις. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για εσένα και φρόντισε να μην τις αφήσεις να φύγουν μέσα από τα χέρια σου.


ΖΥΓΟΣ
Ο φετινός Νοέμβριος θα είναι πολύ καλός για εσένα. Με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη από τις 12 και μετά και να σε ευνοεί, θα μπορείς να κάνεις τις επαφές και τις συναντήσεις σου χωρίς δυσκολίες και κολλήματα και επιτέλους θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου σε αρκετά ικανοποιητικά επίπεδα. Με τον Άρη να εισέρχεται στον Υδροχόο στις 9, θέματα που καθυστερούσαν θα πάρουν τέλος και θα έχεις πολλές ιδέες για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που εμπόδιζαν τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Οικογενειακά προβλήματα που είχες εδώ και πολύ καιρό, αυτόν το μήνα θα ανήκουν πια στο παρελθόν. Θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και τόσο καλή διάθεση να αλλάξεις όλα αυτά, που μέχρι σήμερα μπορεί να στάθηκαν εμπόδια στο δρόμο σου, που δεν θα μπορεί να σε σταματήσει κανένας.

Αισθηματικές
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Και μέχρι τις 12 που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα κινείται στον Τοξότη όλα θα μπορούν να γίνουν τέλεια. Στις 19 που ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Ιχθύων, θα έχεις πολύ καλή διάθεση με πολύ ρομαντισμό και ερωτισμό και θα περνάς πολύ καλά με το ταίρι σου. Μίλα μαζί του, εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου και θα δεις τα όνειρά σου να γίνονται πραγματικότητα. Μέχρι τέλος του μήνα, το σύμπαν προμελέτησε να έρθουν τόσο καλά τα πράγματα, ώστε να νιώσεις και εσύ την ψυχική ηρεμία που είχες χάσει τόσο καιρό. Αν είσαι single, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου θα είσαι έτοιμη να υποδεχτείς έναν νέο έρωτα στη ζωή σου, που θα έρθει να ανατρέψει όλα όσα πίστευες μέχρι τώρα. Ετοιμάσου!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, οι επαφές και οι συναντήσεις που θα κάνεις από τις πρώτες μέρες του μήνα, θα δεις ότι θα αποδίδουν με τον καλύτερο τρόπο. Ο Ερμής από τις 12 στον Τοξότη θα σε ευνοήσει να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις εδώ και πολύ καιρό στο μυαλό σου. Μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, γιατί θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον. Μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορέσεις να ξανακερδίσεις το χαμένο έδαφος της προηγούμενης περιόδου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις αρκετά, γιατί θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 14 στον Ταύρο, απόφυγε να πάρεις ρίσκα οικονομικά, μη δανείσεις χρήματα και μη δανειστείς.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από τις αρχές Νοεμβρίου θα θέλεις να τελειώνεις με πολλά θέματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα και σε προβληματίζουν ακόμη και θα έχεις όλη την εύνοια των πλανητών για να το πραγματοποιήσεις. Στις 14 που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου, θα μπεις σε σκέψεις για το πώς γίνονται μερικά πράγματα και θα θέλεις να αλλάξεις όλες τις καταστάσεις που μπορεί να σταματούν την πορεία σου. Από τις 19 του μήνα και μετά, που ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία από τους Ιχθείς, πολλές καταστάσεις θα έχουν στρώσει και θα μπορείς να ξαναβρείς τους παλιούς ρυθμούς σου, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Θα έχεις έντονο δυναμισμό και θα επικοινωνείς με το περιβάλλον σου με τον καλύτερο τρόπο. Μέχρι τέλος του μήνα, φρόντισε να κινηθείς με καλό προγραμματισμό, ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις με μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές
Με τον Ερμή να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου μέχρι τις 12, θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με το σύντροφό σου. Θα έρθεις περισσότερο κοντά του και θα του εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου. Με τον Ήλιο μέχρι τις 22 στο ζώδιό σου οι σκέψεις σου θα είναι τόσο θετικές και αισιόδοξες που θα οδηγήσεις τη σχέση σου στα μονοπάτια του έρωτα και της στοργής. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να ξεχάσεις παλιές ιστορίες που κάθε τόσο αναμασάς και στεναχωριέσαι. Αν είσαι single, να ξέρεις πως αυτόν το μήνα η κοινωνικότητά σου θα είναι τόσο αυξημένη που θα σου φέρει και τις γνωριμίες που ζητάς. Φρόντισε μόνο να κάνεις την πιο σωστή επιλογή!

Επαγγελματικές
Πολλά θέματα που έβλεπες ότι δεν προχωρούσαν στη δουλειά σου, θα δεις να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις τους αυτό το μήνα. Το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει να κάνεις καινούριες συνεργασίες και ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον. Η ευστροφία σου θα είναι έκδηλη και θα απολαμβάνεις το θαυμασμό και την επιβράβευση από τους ανωτέρους σου. Τα οικονομικά σου από την άλλη, δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση, αλλά από αυτό το μήνα θα αρχίσουν να ισορροπούν κάπως. Θα έχεις άγχος για τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις και το πώς θα τις τακτοποιήσεις. Απόφυγε μόλις τα πράγματα αρχίζουν και στρώνουν να κάνεις σπατάλες και πολλά έξοδα, γιατί ακόμη μία φορά θα βρεθείς στο σημείο που ξεκίνησες.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Από τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη θα θέλεις να είσαι κοντά σε αγαπημένα και φιλικά σου πρόσωπα και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Το έχεις αρκετή ανάγκη, γιατί την τελευταία περίοδο είχες κλειστεί αρκετά στον εαυτό σου. Με την Αφροδίτη να κινείται μέχρι τις 12 στο ζώδιό σου, η κοινωνική σου ζωή θα είναι στα ύψη και επιτέλους θα θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα στη ζωή σου, που δεν σου αρέσουν. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιό σου και τον Ήλιο να σε επισκέπτεται στις 22, θα κάνεις την αυτοκριτική σου και θα θέλεις να αλλάξεις πολλές καταστάσεις γύρω σου. Θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, πάντα για το καλό του εαυτού σου. Από εκεί και μετά, όλα αυτά που θα σχεδιάσεις, θα τα πετύχεις με τον καλύτερο τρόπο. Οι πλανήτες θα είναι αρωγοί στο πλευρό σου και θα σε ευνοήσουν, κάνοντας ευνοϊκές τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου, για να φτάσεις στην ολοκλήρωση που επιζητάς.

Αισθηματικές
Θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου και θα θέλεις να έρθεις πιο κοντά του, γιατί την τελευταία περίοδο έχεις στεναχωρηθεί αρκετά. Τώρα θα σου δοθούν οι ευκαιρίες, ώστε να ξεκαθαρίσεις το τοπίο ανάμεσα σας, γιατί έτσι μπορείς και κινείσαι καλύτερα. Οι πλανήτες είναι φιλικοί μαζί σου, οπότε ξέχασε παλιές ιστορίες και κάνε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου. Εξωτερίκευσε τα αισθήματα που έχεις και με τον ερωτισμό σου και με λίγο ρομαντισμό, όλα θα είναι τέλεια και ιδανικά. Και μην ξεχνάς ότι η χαρά, ο έρωτας, η διασκέδαση και η ξεγνοιασιά, πρέπει να έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σου. Αν είσαι single, πρέπει να ξεφύγεις λίγο από τα στεγανά που σε περιορίζουν και να ανοιχτείς σε νέους κύκλους γνωριμιών, ώστε να έρθεις κοντά σε άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και επιθυμίες.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, από τις πρώτες μέρες του μήνα θα τα πας πολύ καλά. Θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα μπορείς να λύσεις θέματα που αφορούν στη δουλειά σου και ήταν σε στασιμότητα. Η εργατικότητα που έχεις είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και θα σε επιβραβεύσει. Τώρα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα είναι μοναδικές, για να μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα σε όλα αυτά που θέλεις να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Από τις αρχές του μήνα, θα έχεις τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις, που μέχρι σήμερα σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Θα μπορέσεις να κινήσεις γραφειοκρατικά, νομικά και ακίνητης περιουσίας θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν. Μόνο πρόσεχε ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 14 στον Ταύρο, να είσαι δίκαιη και να μην παρασυρθείς ακόμη μία φορά από την πλεονεξία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη η επικοινωνία σου, αλλά και τα όποια σχέδιά σου έχουν καθυστερήσει από το προηγούμενο διάστημα, θα αρχίσουν να υλοποιούνται στο σημείο που θέλεις εσύ. Μέρα με τη μέρα, θα δεις ότι πολλά πράγματα γύρω σου θα αλλάζουν προς το καλύτερο. Σχέδια που έχεις κάνει από παλιά θα αρχίσουν να υλοποιούνται από εκεί που δεν το περιμένεις. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 12 και μετά να σε ευνοεί, φρόντισε να κινηθείς όπως πρέπει για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Θέματα που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα μπορέσεις να τα ολοκληρώσεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις κάνει όλα τα ξεκαθαρίσματά σου και θα μπορείς χωρίς ενοχλήσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα δεις τη σχέση σου να προσαρμόζεται στα μέτρα που τη θέλεις εσύ και θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι έντονα. Ο Ερμής στον Τοξότη από τις 12 και μετά, θα σου χαρίσει τις καλύτερες επιρροές του για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, θα σου φτιάξει τη διάθεση, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου και θα σε κάνει να περνάς πολύ καλά και να νιώθεις πολύ άνετα μαζί του. Αλλά και από τις 19 και μετά, που ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Ιχθύων, η περίοδος θα είναι πολύ θετική και έφτασε ο καιρός, που θα αρχίσεις να απολαμβάνεις και εσύ λίγο χαρά στη ζωή σου. Αν είσαι single, αυτόν το Νοέμβριο θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις πολύ γρήγορα τη γνωριμία που περίμενες.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά αυτόν το μήνα. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβληματικά θέματα που είχες μέχρι σήμερα. Το πρώτο μισό του μήνα θα μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον. Οι ιδέες που θα έχεις για τη δουλειά σου θα είναι μοναδικές. Κοντά στις 14 που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Ταύρο, να είσαι προσεχτική στις συμφωνίες και στις νέες συνεργασίες που θα συνάψεις, γιατί μπορεί από θύτης να γίνεις θύμα χωρίς να το καταλάβεις. Στις 29 που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, έφτασε ο καιρός που όλοι οι κόποι σου θα ανταμειφθούν και εσύ θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση, αλλά από τις πρώτες μέρες θα αρχίζει να φαίνεται η αλλαγή τους. Θα βάλεις πολλές υποχρεώσεις σου σε μια σειρά και θα μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Νοέμβριος θα είναι γεμάτος εκπλήξεις και ευχάριστα γεγονότα με απροσδόκητα καλές εξελίξεις για εσένα. Μέχρι τις 12, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Τοξότη, θα είσαι δίπλα στην οικογένειά σου, γιατί τον τελευταίο καιρό σε έχει πολύ ανάγκη και θα προσπαθήσεις να καλύψεις τα κενά της απουσίας σου. Να ξέρεις πως μόνο εσύ είσαι το κατάλληλο άτομο, που θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις στα μεταξύ σας προβλήματα και διαφωνίες, λόγω της δυναμικής σου ιδιοσυγκρασίας. Βοήθησε λοιπόν όσο μπορείς την κατάσταση και θα το βρεις μπροστά σου! Κοντά στις 14 που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Ταύρο, αναλογίσου τα σφάλματά σου και φρόντισε να τα διορθώσεις άμεσα. Από τις 9 και μετά, που ο Άρης θα εισέλθει στο ζώδιό σου, θα έχεις περισσότερες ευθύνες στην καθημερινότητά σου, αλλά θα βλέπεις τις διάφορες καταστάσεις γύρω σου με τελείως διαφορετικό, πιο αισιόδοξο τρόπο από ό,τι τις έβλεπες πριν. Στις 29 που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα δεις ότι θα έχεις βάλει πολλά θέματα στη σειρά τους και θα υπάρχουν δίπλα σου άτομα, που θα σε κάνουν να περνάς πολύ όμορφα ανανεώνοντάς σε αισθητά!

Αισθηματικές
Η σχέση σου αυτόν το μήνα θα πάει πολύ καλά και θα δεις πολλά πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 12, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα, να ξεχάσεις καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου. Σε όλη αυτήν σου την προσπάθεια θα σε βοηθήσει και ο Άρης που θα σε επισκεφτεί στις 9, εντείνοντας τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου. Εκμεταλλεύσου τα Σαββατοκύριακα και κάνε μικρές αποδράσεις που θα τονώσουν τη διάθεση τη δική σου αλλά και του αγαπημένου σου, και μην μένεις μόνο σε αυτά που σου προσφέρει η καθημερινότητα. Εσύ που αναζητάς τον μεγάλο έρωτα, τώρα ήρθε η ώρα να τον βρεις! Μην κλείνεσαι στο σπίτι σου, αλλά ντύσου, στολίσου και σπεύσε προς αναζήτηση του άλλου σου μισού. Το πλανητικό σκηνικό θα στο φέρει μπροστά σου!

Επαγγελματικές
Αυτόν το μήνα, το μόνο σίγουρο είναι ότι η δουλειά σου θα είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη περίοδο. Πρόσεξε λίγο τα καινούρια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις και συμφωνίες, που θα κλείσεις, γιατί θα έχεις κάποιες μικρές καθυστερήσεις, αλλά θα είναι πρόσκαιρες και δεν πρέπει να σε ανησυχούν. Από τις 12 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα εισέλθει στον Τοξότη, μπορείς να κάνεις καινούριες συνεργασίες και ξεκινήματα, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον, δίνοντάς σου παράλληλα μία εντελώς διαφορετική οπτική για τα εργασιακά σου. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποια έξοδα που έχεις εδώ και καιρό. Τώρα θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται και θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για το μέλλον των οικονομικών σου.


ΙΧΘΕΙΣ
Το πλανητικό σκηνικό του Νοέμβρη θα είναι σίγουρα καθοριστικό για θέματα που αφορούν σε όλους τους τομείς της ζωής σου, γι’ αυτό να ξέρεις πως οι εκνευρισμοί δεν θα λείπουν από την καθημερινότητά σου. Για να πάνε όλα καλά και να μην πνιγείς στις τόσες πολλές υποχρεώσεις που θα έχεις, απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις αποφάσεις όταν έχεις νεύρα. Επίσης, όταν θέλεις να πεις κάτι σε άτομα του περιβάλλοντός σου, φρόντισε να κινηθείς σε πολύ χαμηλούς τόνους. Από τις 19 του μήνα και μετά, που ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου, θα δεις πολλές καταστάσεις με διαφορετικό μάτι και θα θέλεις να αλλάξεις ριζικά τις συνθήκες που μέχρι τώρα σε κρατάνε πίσω σε κάποια θέματα, ενώ μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις βρει λύσεις στα κυριότερα θέματα που σε προβληματίζουν. Να θυμάσαι ότι μπροστά στο δίκιο σου δεν πρέπει να κάνεις ποτέ πίσω. Διεκδίκησέ το με όποιο προσωπικό κόστος κι αν έχεις, και ο χρόνος θα γίνει σύμμαχός σου!

Αισθηματικές
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να επικοινωνήσεις καλύτερα με το σύντροφό σου και μην αφήσεις απωθημένα του παρελθόντος να σε κυριεύσουν ακόμη μία φορά. Μέχρι τις 12 που η Αφροδίτη θα κινείται στον Τοξότη, η ερωτική σου διάθεση αλλά και η γοητεία σου θα ακτινοβολούν, ενώ τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 29 στο ίδιο ζώδιο, θα έχεις μοναδικές ευκαιρίες να κάνεις όλα αυτά που ήθελες εδώ και καιρό. Αν είσαι single, κοίταξε λίγο πιο προσεχτικά γύρω σου και θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν αρκετοί ενδιαφέροντες άνθρωποι, που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Μήπως πρέπει να γίνεις πιο ανοιχτή και διαθέσιμη και να τους γνωρίσεις καλύτερα;

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα τα πας μια χαρά αυτόν το μήνα. Θα έχεις το δυναμισμό και την ενέργεια που χρειάζεσαι για να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που δεν σου αρέσουν, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να ανοίξεις τα φτερά σου και να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια, που έχεις καταστρώσει εδώ και καιρό. Οι ημέρες ευνοούν καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, που έχεις καθυστερήσει να πραγματοποιήσεις. Μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορέσεις να φτάσεις του στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε επίπεδο που σε ικανοποιούν. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένη σε αυτά που θα θελήσεις να διεκδικήσεις από τους ανωτέρους σου και αν βλέπεις ότι δεν έχεις πολλά περιθώρια, μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα.
από το tlife.gr
Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γυναικα Διατροφή Διεθνή Έγκλημα Ελλαδα Εξοδος Επιχειρησεις Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Ο Γάιδαρος Οικονομία Περιεργα πολιτική Σαν σήμερα Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τουρισμος Υγεία Φύση φωτο (blog) Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Πώς θα είναι αυτός ο μήνας; Τι κέφια έχουν τα άστρα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Πώς θα είναι αυτός ο μήνας; Τι κέφια έχουν τα άστρα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
https://2.bp.blogspot.com/-yza_uPTlGps/WBe2e_G8pyI/AAAAAAAAoUI/bWO3d7wl45gewqUZ7CjQ9owOgq2wKmDGgCLcB/s640/%25CE%25B6%25CF%258E%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25BF%2B%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25B9%2B%25CE%25BF%2B%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2583%25CE%25BA%25CF%258C%25CF%2580%25CE%25BF%25CF%2582%2B%25CF%2583%25CE%25BF%25CF%2585%253B.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-yza_uPTlGps/WBe2e_G8pyI/AAAAAAAAoUI/bWO3d7wl45gewqUZ7CjQ9owOgq2wKmDGgCLcB/s72-c/%25CE%25B6%25CF%258E%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25BF%2B%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25B9%2B%25CE%25BF%2B%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2583%25CE%25BA%25CF%258C%25CF%2580%25CE%25BF%25CF%2582%2B%25CF%2583%25CE%25BF%25CF%2585%253B.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
http://www.olathessaloniki.com/2016/10/blog-post_631.html
http://www.olathessaloniki.com/
http://www.olathessaloniki.com/
http://www.olathessaloniki.com/2016/10/blog-post_631.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy