Ποιος λέτε να τόλμησε να εμφανιστεί στα μουλωχτά στη Θεσσαλονίκη σήμερα, τολμώντας μάλιστα να μας κάνει και μάθημα για την Μακεδονία ;;;

 
«Σήμερα τιμήσαμε και εδώ στη Θεσσαλονίκη την επέτειο του Μακεδονικούς Αγώνα. 
Τιμήσαμε τον Παύλο Μελά, τον Μητροπολίτη Γερμανό Καραβαγγέλη, τον Άγρα, τον Δραγούμη και όλους εκείνους που συστρατεύθηκαν σε ένα πατριωτικό τετραετή Αγώνα στον οποίο είχαν συμπαραστάτες ακόμα και γενναία παλικάρια από την Κρήτη.
Η ιστορία της Μακεδονίας γενικότερα ή ειδικότερα, ούτε παραγράφεται, ούτε διαγράφεται.  Μακεδονία είναι μία και ελληνική. 
Αυτό, ας το έχουν υπόψιν τους όχι μόνο εκτός συνόρων, αλλά και κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία, που ξεχνούν τη δήλωση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, Απρίλιο του 1992 στο αεροδρόμιο τότε «Μίκρας» σήμερα «Μακεδονίας»
Για τους ανιστόρητους του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού δεν χρειάζεται να κάνω κάποιο σχόλιο. 
Η σημερινή κυβέρνηση δια της Εκπροσώπου της και με τον ΥΠΕΞ έχει επανειλημμένα στείλει τα μηνύματά της στη γείτονα χώρα των Σκοπίων, ζητώντας σεβασμό στην ιστορία και με την ταυτόχρονη υπενθύμιση να τηρούνται οι αποφάσεις του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. 
Φυσικά όλα τα προαναφερόμενα ισχύουν στη νιοστή δύναμη για εμάς τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».
Αυτό δήλωσε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ,  εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στις σημερινές εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη για την Επέτειο του Μακεδονικού Αγώνα.
Παρέστη στην επίσημη δοξολογία που έγινε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου, χοροστατούντως του Μητροπολίτη κκ Άνθιμου, και στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Γ’ Σώματος Στρατού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη