«Κλειστό λόγω αγάπης»

Οι εκδόσεις «Ωκεανίδα» και τo Public Τσιμισκή, οργανώνουν 
την παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Παπαδάκη «Κλειστό λόγω αγάπης» την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 στι; 7.00 μ.μ στο Public, Τσιμισκή 24.
Η φιλόλογος Μαρία Κασσεροπούλου θα μιλήσει για το βιβλίο και θα αποδόσει αποσπάσματα. 
Θα ερμηνεύσει τραγούδια ο αξιόλογος συνθέτης και μουσικός Γιώργος Γελαράκης, ο οποίος έχει συνεργαστεί με την συγγραφέα και στιχουργό Μαρία Παπαδάκη σ’ ένα τραγούδι που έχει τίτλο «Μέσα στα σύννεφα» και υπάρχει στο τελευταίο του cd με τίτλο «Η πόλη μια άδεια αγκαλιά». 
Θα προβληθούν βίντεο με τραγούδια σε στίχους της Μαρίας Παπαδάκη που ερμηνεύουν ο Γιώργος Νταλάρας, ο Βασίλης Λέκκας, η Λένα Αλκαίου, ο Μιχάλης Κουνάλης κ. α.
Η Μαρία Παπαδάκη έχει γράψει άλλα δυο βιβλία. Την ποιητική συλλογή «Αγάπες δροσουλίτες» που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Γκοβόστης» και το μυθιστόρημα «Τι γυρεύω εγώ εδώ» που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Φίλντισι». Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους συνθέτες όπως τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Αντώνη Μιτζέλο, τον Γιάννη Νικολάου, τη Ζωή Τηγανούρια, τη Βάσω Αλλαγιάννη κ. α. 
Έχει συνεργαστεί επίσης με αξιόλογους ερμηνευτές όπως τον Γιώργο Νταλάρα, τον Βασίλη Λέκκα, τον Παντελή Θαλασσινό, τη Μελίνα Κανά, τη Λένα Αλκαίου, την Ερωφίλη, τον Μπάμπη Τσέρτο, τον Μάκη Σεβίλογλου, τη Μαρία Σουλτάτου κ. α.
Στο εξωτερικό έχει συνεργαστεί με τον Αμερικανό συνθέτη Ντάνιελ Αλσέυ γράφοντας στίχους σε τέσσερα τραγούδια στο soundtrack της ταινίας του Χόλλυγουντ «The trouble with Bliss” που ερμήνευσαν οι Παντελής Θαλασσινός, Βασίλης Λέκκας και Σοφία Παπάζογλου. 


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη