H Θεσσαλονικιά πιλότος που «έκλεψε» την παράσταση στην χτεσινή παρέλαση

Ποια είναι η πιλότος που «έκλεψε» την παράσταση στην παρέλαση
Η Μαρία Ζηρίδου με το που τελείωσε τη Σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) αμέσως τοποθετήθηκε στην Αεροπορία Στρατού - Aυτή τη στιγμή είναι συγκυβερνήτης ελικοπτέρου στο 3ο Τάγμα Ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας
Την ώρα που η παρέλαση της Θεσσαλονίκης ήταν σε εξέλιξη, ξαφνικά στον ουρανό της παραλιακής λεωφόρου εμφανίζονται τα πρώτα πολεμικά αεροσκάφη και ελικόπτερα. Οι τηλεοπτικοί φακοί αμέσως στρέφονται σε αυτά, ενώ ο κόσμος σηκώνει ψηλά τα μάτια του. Ξαφνικά μια από τις κάμερες που ήταν τοποθετημένη σε ένα ελικόπτερο UH-1 Huey, μεταδίδει εικόνα από το πιλοτήριο. 
Στη θέση ενός εκ των δύο πιλότων κάθεται μια γυναίκα. Όλοι όσοι βλέπουν από την τηλεόρασή τους την παρέλαση μένουν έκπληκτοι. 
Την αρχική έκπληξη γρήγορα τη διαδέχεται ο θαυμασμός για την Αρχιλοχία Μαρία Ζηρίδου. 
Η όμορφη Θεσσαλονικιά με το που τελείωσε τη Σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) αμέσως τοποθετήθηκε στην Αεροπορία Στρατού. Αφού εκπαιδεύτηκε στις πτήσεις των ελικοπτέρων και πέρασε με επιτυχία όλες τις δοκιμασίες αυτή τη στιγμή είναι συγκυβερνήτης ελικοπτέρου στο 3ο Τάγμα Ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. 




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη