Mούσκεμα μας τα κάνει σήμερα ο καιρός !!!!

 
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, και τοπικά στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας, αλλά και σταδιακή βελτίωση του καιρού από τις μεσημεριανές ώρες και από τα βόρεια περιμένουμε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016. Τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες στην Ήπειρο, το Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους έντονα.
Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 14 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 16 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 10 έως 20 βαθμούς), 19 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 25 βαθμούς στην Κρήτη, 16 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση, ενώ στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.
Νεφώσεις με παροδικές βροχές και βελτίωση στη συνέχεια περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες μέτριοι 4-5 μποφόρ.
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως στα βόρεια του νομού, αλλά και σταδιακή βελτίωση περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη