Νέα επένδυση στο Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης, φέρνει νέες θέσεις εργασίας και χαμόγελα αισιοδοξίας, μετά από καιρό !!!

Η Hunkemöller αναπτύσσει το δίκτυο της στην Ελλάδα ανοίγοντας το δεύτερο κατάστημα της στην πρωτεύουσα της Βόρειας Ελλάδας, στη Θεσσαλονίκη.

Το κατάστημα θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης στον 1ο όροφο. Το νέο κατάστημα της Hunkemöller θα ανοίξει τις πόρτες του την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί για να υποδεχθεί όλες τις γυναίκες της Θεσσαλονίκης που θέλουν να ξεχωρίζουν τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.
Ένα μοναδικό δώρο περιμένει τους 100 πρώτους που θα πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στο κατάστημα της Hunkemöller αφού θα κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 20 ευρώ για τις επόμενες αγορές τους.

Η Hunkemöller προσφέρει μια εξαιρετικά πλούσια ποικιλία από fashion & basics εσώρουχα σε ανταγωνιστικές τιμές. Απευθύνεται στη σύγχρονη, απαιτητική και δυναμική γυναίκα κάθε ηλικίας που αγαπά τη μόδα και ταυτόχρονα αναζητά υψηλά επίπεδα εφαρμογής και ποιότητας.
 «Στόχος μας είναι η Hunkemöller να είναι η πρώτη επιλογή για τις γυναίκες σε όλη την Ελλάδα. Προσφέροντας έναν συνδυασμό κορυφαίου προϊόντος, παθιασμένου προσωπικού, bra experts όπως εμείς τους αποκαλούμε, και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση πελατών, ευελπιστούμε το κοινό της Θεσσαλονίκης να αγαπήσει τα εσώρουχα μας και να κάνει την επίσκεψη στο κατάστημα της Hunkemöller αγαπημένη συνήθεια» δήλωσε ο κος Γιώργος Μάλλιαρης Master Franchisor της Hunkemöller για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Στη  Hunkemöller σας περιμένει μια τεράστια ποικιλία σε fashion & basics εσώρουχα σε όλα τα μεγέθη. Η in-house design ομάδα της Hunkemöller επικεντρώνεται συνεχώς στην έρευνα και δίνει ιδιαίτερη έμφαση τόσο στις τάσεις της μόδας όσο και στην εφαρμογή. Θα εντυπωσιαστείτε από την φινέτσα της Private Collection καθώς και την υψηλή αισθητική της Noir Collection. Θα «ιδρώσετε» με την μοναδική αθλητική συλλογής της HKMX και φυσικά θα βρείτε τα απαραίτητα  cosy accessories για το σπίτι αλλά και super προϊόντα ομορφιάς.
Η Hunkemöller είναι ολλανδική εταιρία και αποτελεί το μεγαλύτερο high-street brand εσωρούχων της Benelux . Ιδρύθηκε το 1886, στο Άμστερνταμ, από τον Wilhelm Hunkemöller και τη σύζυγό του Josephina Lexis.
Με 3.000 εργαζόμενους και περισσότερα από 700  καταστήματα σε 23  χώρες, η Hunkemöller αναπτύσσεται ταχύτατα σε όλη την Ευρώπη. Μπορείτε να βρείτε τα καταστήματα του δικτύου Hunkemoller στην Ολλανδία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Δανία, την Ελλάδα, τη Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο, την Ισπανία, την Αρούμπα, το Κουρακάο, τη Ρωσία, τη Σουηδία, την Αυστρία, το Μαρόκο και το Μπαχρέιν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη