"Ακόμη τους μαζεύει" η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη- 20 συλλήψεις χτες στην πόλη !!!

Στο ευρύτερο πλαίσιο ειδικών δράσεων, διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας, στο πολεοδομικό συγκρότημα.

Αναλυτικότερα, το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Ασφάλειας και Αλλοδαπών διενήργησαν ελέγχους, κατά τους οποίους συνελήφθησαν :

(4) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 43χρονου ημεδαπού από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν (3) αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (5) ετών, για κλοπές και παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

(2) άτομα για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκαν (1.670) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και (10) συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

(7) άτομα για παράβαση του Νόμου Περί Ρύθμισης Αγοράς Παιγνίων και άλλων διατάξεων. Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες (01-11-2016), αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού, κατά τον οποίο συνέλαβαν 32χρονο ημεδαπό, ο οποίος ως υπεύθυνος καταστήματος είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία (20) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους πέντε εκ των οποίων διενεργούνταν απαγορευμένα παίγνια από ισάριθμους θαμώνες. Επιπλέον συνελήφθη 30χρονη υπάλληλος του καταστήματος.

(4)  άτομα για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών.

(1) άτομο για κλοπή. Πρόκειται για 36χρονο ομογενή, ο οποίος συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (01-11-2016), από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, διότι νωρίτερα είχε αφαιρέσει ένα τσαντάκι από το εσωτερικό Δ.Χ. αυτοκινήτου, στην περιοχή Αγίων Πάντων.
(
2) άτομα για παράνομη μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών από το εσωτερικό της χώρας προς τα εξωτερικά σύνορα. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν, βραδινές ώρες χθες (01-11-2016), δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 30 και 24 ετών, διότι ύστερα από έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσαν, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν (3) αλλοδαπούς, με σκοπό τη μεταφορά τους στην Ελληνοσκοπιανή μεθόριο και τη διευκόλυνση την παράνομης εξόδου τους από τη χώρα. Κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό και το ανωτέρω Ι.Χ. αυτοκίνητο.
Επιπλέον βεβαιώθηκαν (9) πταισματικές παραβάσεις κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή Προσώπων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη