Χαμός στον όμιλο του ΠΑΟΚ !!! Τα σενάρια πρόκρισης

Ο ΠΑΟΚ έκανε το «θαύμα» του. Η Σλόβαν του έκανε το «δώρο» κερδίζοντας την Καραμπάγκ και πλέον έμεινε «ζωντανός» στο «κυνήγι» της πρόκρισης με πολλές αξιώσεις. Τα σενάρια πρόκρισης είναι πλέον  πολλά και μάλιστα όλες οι ομάδες (Φιορεντίνα, Καραμπάγκ, ΠΑΟΚ, Σλόβαν) έχουν από πολλές μέχρι τυπικές ελπίδες πρόκρισης. 

Ας  δούμε τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ.  
1)Να κερδίσει την Σλόβαν και να μην κερδίσει η Καραμπάγκ τη Φιορεντίνα (περνά αυτός και η Φιορεντίνα).
2) Να κερδίσει την Σλόβαν και να χάσει η Φιορεντίνα με έξι ή και περισσότερα γκολ στο Αζερμπαϊτζάν (περνά αυτός και η Καραμπάγκ, γιατί θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στους 10).  
3) Να φέρει ισοπαλία με την Σλόβαν και να χάσει η Καραμπάγκ από την Φιορεντίνα (περνά αυτός και η Φιορεντίνα).  
Επειδή το «σενάριο» Νο2 φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, επί της ουσίας «κυνηγά» την Καραμπάγκ, καθώς οι «βιόλα» μένουν εκτός μόνο αν χάσουν με πολύ «βαρύ» σκορ. Ομως αν ηττηθούν ακόμη και με λίγα γκολ τότε είναι πιθανό να μείνουν δεύτεροι (σε τριπλή με ΠΑΟΚ, Καραμπάγκ, Φιορεντίνα η Καραμπάγκ περνά ως πρώτη), κάτι που ενδεχόμενα θα τους φέρει δυσκολότερη κλήρωση. Οπότε καλούνται να «χτυπήσουν» το ματς. 
Οι άλλες τρεις ομάδες του ομίλου θέλουν ώστε να προκριθούν μαθηματικά η Φιορεντίνα έναν βαθμό, η Καραμπάγκ τη νίκη και η Σλόβαν νίκη δική της και της Φιορεντίνα (σε τριπλή ισοβαθμία στους επτά με Καραμπάγκ, Σλόβαν, ΠΑΟΚ προκρίνεται η δεύτερη). 
Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν αρχικά οι βαθμοί στα μεταξύ τους ματς, μετά η διαφορά τερμάτων σε αυτά τα παιχνίδια, ύστερα η καλύτερη επίθεση στα ίδια ματς και μετά η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση πάλι σε αυτά τα ματς (μετά ακολουθούν κριτήρια στο σύνολο του ομίλου). 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α/Α    ΟΜΑΔΑ    ΓΚΟΛ    ΒΑΘΜΟΙ
1        Φιορεντίνα    13-5    10
2        Καραμπάγκ    6-10    7
3        ΠΑΟΚ            5-6      7
4        Σ. Λίμπερετς  7-10    4


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη