Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη, με τον αγνοούμενο Δημήτρης Γραικό.

«Έχω τρελαθεί. Έχω χάσει τα ίχνη του. Τα παιδιά του είναι στενοχωρημένα, είναι απελπισμένα. Ο νους τους πηγαίνει στο κακό και το μόνο που θέλουν είναι να ξαναδούν τον πατέρα τους ζωντανό. Την Πέμπτη το πρωί στις 3 του μηνός εξαφανίστηκε. Είχε πάει κανονικά στη δουλειά του. Μετά μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε ότι ήταν στα σφαγεία και θα αργούσε να έρθει γιατί είχε κάτι κρέατα να τακτοποιήσει. Γύρω στις πέντε το απόγευμα το σήμα του κινητού του έδειχνε ότι ήταν στα σφαγεία Χαλάστρας και από εκεί και πέρα δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Το κινητό του είναι κλειστό».
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η σύζυγος του 59χρονου ο άντρας της είχε φύγει το πρωί από το σπίτι στο Ωραιόκαστρο και πήγε στα σφαγεία Χαλάστρας για να πουλήσει κάποια ζώα. Από τη πώληση εισέπραξε 17.000 ευρώ, ποσό αρκετά σημαντικό ώστε να κάνει την οικογένεια να ανησυχεί πως πίσω από την εξαφάνισή του ίσως να κρύβεται εγκληματική ενέργεια.

«Ο σύζυγός πηγαίνει τακτικά στα σφαγεία. Είναι η δουλειά του αυτή και εκείνη την ημέρα έπρεπε να πουλήσει κάποια ζώα. Ο αγοραστής είπε ότι του έδωσε 17.000 ευρώ. Δεν ξέρω αν ήταν περισσότερα ή λιγότερα αλλά αυτά είπε ο αγοραστής στη κατάθεσή του».
«Ο άντρας μου δεν είχε ψυχικά τίποτα. Δεν έπαιρνε φάρμακα. Ήταν υγιέστατος. Σαν οικογένεια δεν είχαμε προβλήματα και δεν περιμέναμε ότι θα περάσουμε όλη αυτή τη περιπέτεια. Λυπάμαι που το λέω, αλλά ο νους μας πηγαίνει στο κακό. Ούτε παρέα με τοκογλύφους έκανε, ούτε καζίνο έπαιζε. Ένας σοβαρός επιχειρηματίας είναι που κοιτούσε μόνο την οικογένειά του».
Η αστυνομία εξετάζει τις μαρτυρίες των ανθρώπων που τον είδαν για τελευταία φορά ενώ η οικογένεια του κτηνοτρόφου κάνει έκκληση, σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις αρχές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη