Χορεύουμε ενάντια στη Βία


Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας εις βάρος γυναικών, χορεύουμε όλοι μαζί για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα και να πούμε ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ.
1 στις 3 γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα αντιμετωπίσει σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία. Όλοι μαζί μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα εκρηκτικό flash mob στην Πλατεία Αριστοτέλους, που θα σπάσει την αλυσίδα της κακοποίησης και θα μεταδώσει ένα ηχηρό μήνυμα.

Η διαδικασία είναι απλή:Βήμα 1ο ➡️ Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας εδώhttp://bit.ly/2fTIC08Βήμα 2ο ➡️Ελάτε στις πρόβες (Εγνατία 38, 2ος όροφος), κάθε Παρασκευή 16:30 ή/και παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο, ώστε να γνωρίζετε τα βασικά βήματα http://bit.ly/2eFhkcpΒήμα 3ο ➡️ Ελάτε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στην Πλατεία Αριστοτέλους να χορέψουμε όλοι μαζί!
Για τη συμμετοχή σας δεν είναι απαραίτητες οι γνώσεις χορού, ούτε κάποιο χρηματικό αντίτιμο.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεων του Καταφύγιο Γυναίκας - Women's Shelter, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας εις βάρος των Γυναικών(25η Νοεμβρίου), με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού.

Για περισσσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο:
e: info@katafygiogynaikas.org
t: 2310 551-041

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη