"Τα πήρε στο κρανίο" ο Ιβαν, μετά την νέα Ευρωπαϊκή σφαλιάρα στον ΠΑΟΚ-Εφυγε από την Τούμπα ξημερώματα

Είναι προφανές πως μία ακόμα ευρωπαϊκή ήττα δεν θα μπορούσε να αφήσει ευχαριστημένο τον Σαββίδη. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του Βορρά βρέθηκε αμέσως μετά τον αγώνα της Τούμπας στα αποδυτήρια για να τα πει με το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες.
Ο ΠΑΟΚ ήταν κάκιστος στο παιχνίδι με την Καραμπάγκ και γνώρισε δίκαια την ήττα από την ομάδα από το Αζερμπαϊτζαν, η οποία πλέον είναι το φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. 
"Γκάζια" από τον Σαββίδη μετά το τέλος του αγώνα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κατέβηκε στα αποδυτήρια και κατέστησε σαφές στους παίκτες πως δεν θα ανεχτεί ανάλογες εμφανίσεις στο μέλλον.
Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στα αποδυτήρια είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έφυγε από την Τούμπα στη 01.00 χωρίς να πει τίποτα κατά την αποχώρησή του.

«Ήταν αυστηρός, αλλά δίκαιος», ήταν το πρώτο σχόλιο από την ΠΑΕ. Μεταξύ άλλων μετέφερε σύμφωνα με πληροφορίες και σε πολύ αυστηρό τόνο κυρίως στους παίκτες αλλά και στον Ίβιτς: «Θα πρέπει να κοιτάξουμε γιατί ήμασταν τόσο κακοί σε τόσο σημαντικό ματς και να μην ξαναδείξουμε τέτοιο πρόσωπο στην συνέχεια. Να βγει ο χαρακτήρας της ομάδας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη