Πατέρας θα γίνει ο ....αιώνιος Θεσσαλονικιός εργένης !!!

  Ο Αντώνης Κανάκης μπορεί να είναι ένας άκρως γοητευτικός άντρας και να αρέσει στις γυναίκες αλλά πάντα κρατούσε χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή. 

Πάντα είχε στο πλευρό του όμορφες και ενδιαφέρουσες κυρίες είτε από το χώρο της showbiz είτε όχι αλλά ποτέ δεν θέλησε να μιλήσει για τις σχέσεις του και τα προσωπικά του. Και μπορεί οι παπαράτσι να τον φωτογράφιζαν με τις συντρόφους του αλλά ο ίδιος δεν θέλησε ποτέ να δημοσιοποιήσει την προσωπική του ζωή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ο "αρχηγός" των "Ράδιο Αρβύλα" που τη Δευτέρα κάνουν πρεμιέρα στο Ant1 θα γίνει πατέρας αφού η επι δυο χρόνια σύντροφός του, βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. 

Μάλιστα σύμφωνα με άλλες πηγές πολλοί ήταν αυτοί που είδαν την όμορφη σύντροφο του παρουσιαστή να έχει αρχίσει να φουσκώνει η κοιλίτσα της από το καλοκαίρι!
Ο Αντώνης Κανάκης ο αιώνιος εργένης όπως όλα δείχνουν σε λίγο θα κρατάει στην αγκαλιά του το παιδί του και αν κρίνουμε από την λατρεία που είχε στον αγαπημένο του πατέρα, συμπεραίνουμε ότι θα είναι ένας καταπληκτικός πατέρας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη