"Τα βρήκαμε" λέει ο ΟΑΣΘ, "Ξαναρχίζουμε κινητοποιήσεις" λένε οι εργαζόμενοι !!!

Δεν βρέθηκε λύση στο θέμα της μισθοδοσίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, καθώς εκπρόσωποι των εργαζομένων μέχρι στιγμής δεν κατάφεραν να συναντηθούν με τη διευθύντρια του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη. 
"Δεν καταφέραμε να συναντηθούμε σήμερα με την διευθύντρια του γραφείου  κ. Χουλιαράκη. Δεν μας  έχει κατατεθεί μέχρι στιγμής πρόταση για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων μας", τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης. 
Όπως ανέφερε ο κ. Τσερμενίδης αν εντός του Σαββατοκύριακου δεν βρεθεί λύση για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων, ο ίδιος θα εισηγηθεί στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου την επανέναρξη των κινητοποιήσεων.
 Να σημειωθεί πως αύριο οι εργαζόμενοι θα συμπληρώσουν δύο μήνες απλήρωτοι.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, ότι δεν θα επαναληφθεί το φαινόμενο των κινητοποιήσεων καθώς έχει υπάρξει μία πρώτη συμφωνία ΟΑΣΘ και υπουργείου Οικονομικών. 
Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο κ. Στεφανίδης στη Voria.gr, έχει προγραμματιστεί να προεκταμιευτεί μέρος της επιχορήγησης του Οργανισμού από το υπουργείο για τον μήνα Δεκέμβριο ώστε να καλυφθούν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων για τον μήνα του Σεπτεμβρίου. 
Σύμφωνα με τον ίδιο, η προεκταμίευση του ποσού θα γίνει πιθανότατα τη Δευτέρα ή την Τρίτη, και αν ισχύσει αυτό θα αποφευχθούν οι νέες κινητοποιήσεις των εργαζομένων, οι οποίοι αύριο 12 Νοεμβρίου συμπληρώνουν και επίσημα δύο μήνες απλήρωτοι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη