Η μεγαλύτερη φίρμα fast food στο κόσμο, ξανάρχεται στη Θεσσαλονίκη, με μαγαζί-έκπληξη !!!


Δύο νέα εστιατόρια McDonald's, ένα στον Πειραιά (στο Πασαλιμάνι) και ένα στη Θεσσαλονίκη (το οποίο θα είναι drive through), αναμένεται να λειτουργήσουν μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους, ενώ για την επόμενη τριετία σχεδιάζεται η ίδρυση οχτώ ακόμη καταστημάτων στην Ελλάδα. Τα παραπάνω ανακοίνωσε μεταξύ άλλων χθες το βράδυ ο κ. Βίκτορ Τεντέσκο, γενικός διευθυντής για την Ελλάδα της Premier Capital plc (η οποία από το 2011 έχει αναλάβει την ανάπτυξη του σήματος της McDonald's στην Ελλάδα) στο πλαίσιο της εορταστικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο περιστύλιο του Ζαππείου για την συμπλήρωση των 25 χρόνων παρουσίας της αλυσίδας McDonald's στην Ελλάδα.
Με τις παραπάνω προσθήκες, το δίκτυο των καταστημάτων της McDonlad's που αναπτύσσει η Premier Capital αναμένεται από 23 που είναι σήμερα να φτάσει τα 33 στο τέλος της επόμενης τριετίας. Οι περιοχές που διερευνά η εταιρεία για το άνοιγμα των νέων καταστημάτων είναι κυρίως τουριστικές και δη νησιά, μετά μάλιστα την επιτυχία που σημείωσε το μαγαζί που λειτούργησε φέτος στη Σαντορίνη.
Το επενδυτικό πρόγραμμα για την επόμενη τριετία ανέρχεται σε 12 εκατ. ευρώ, ενώ οι εργαζόμενοι από περίπου 500 άτομα που είναι σήμερα αναμένεται να φτάσουν τους 800. Πέρα από την ίδρυση νέων καταστημάτων, ο επενδυτικός σχεδιασμός προβλέπει ανακαινίσεις καθώς και την εφαρμογή σε υφιστάμενα καταστήματα νέων τεχνολογιών (παραγγελία μέσω οθόνης) κατά το μοντέλο του καταστήματος στη Γλυφάδα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη