Δείτε τι προβλέπεται για την Θεσσαλονίκη την Παρασκευή και ...κλάψτε !!!!

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου, Θεοφάνεια :
Στη δυτική Ελλάδα αναμένονται νεφώσεις με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά και βροχή ή χιονόνερο στα υπόλοιπα τμήματά της. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με χιόνια στα ορεινά και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο, καθώς και καταιγίδες στο Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και βόρεια βόρειοι-βορειοδυτικοί 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι δυτικοί-νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς-βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα είναι σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα επικρατήσει τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Για την περιοχή της Θεσσαλονίκης τα Θεοφάνεια, φαίνεται πως θα είναι μια ιδιαίτερα λευκή ημέρα, μιας και θα σημειωθούν πολύ πυκνές χιονοπτώσεις, με τη μορφή χιονοκαταιγίδων, ενώ θα σημειωθούν αξιόλογες χιονοστρώσεις ακόμη και γύρω από τη θάλασσα!

Για το Σάββατο 7 Ιανουαρίου:
Στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά και βροχή ή χιονόνερο στα υπόλοιπα τμήματά της. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις με χιόνια στα ορεινά, αλλά και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο, καθώς και καταιγίδες στο Αιγαίο. Σταδιακά από το απόγευμα αναμένεται ύφεση των φαινομένων. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και βόρεια βόρειοι-βορειοδυτικοί 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι δυτικοί-νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς-βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα είναι σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα επικρατήσει τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά

Για την Κυριακή 8 Ιανουαρίου:
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις ή χιονόνερο, κυρίως στα ανατολικά και νότια. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά θα φθάνουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη