Σκηνές από ταινία στη Θεσσαλονίκη ξημερώματα, με κυνηγητό και άγρια επεισόδια

Αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν έπειτα από καταδίωξη, πρώτες πρωινές ώρες χτες Πέμπτη (19-01-2017), ένας 31χρονο ημεδαπό, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, για παράβαση Νομοθεσίας σχετικά με Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης και λοιπών διατάξεων, για έκθεση σε κίνδυνο, αντίσταση και απλή σωματική βλάβη.
Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες (18-01-2017), στην περιοχή της Μενεμένης, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο συλληφθείς, το οποίο, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χρησιμοποιήθηκε για την παράνομη μεταφορά οκτώ (8) αλλοδαπών, σε περιοχή του Νομού Κιλκίς, όπου τους αποβίβασε και εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς.
Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το όχημα στη Μενεμένη, με τη χρήση σημάτων, προκειμένου να διενεργηθεί σχετικός έλεγχος, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη, στην οποία συνέδραμαν και έτεροι σταθμοί, κατά την οποία ο 31χρονος, στην περιοχή του Κορδελιού, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε σε κράσπεδο και ακινητοποιήθηκε.
Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, που συμμετείχαν στην καταδίωξη, συνέλαβαν τον οδηγό, ο οποίος, κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησής του, αντιστάθηκε σθεναρά.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα ως μέσο της παράνομης μεταφοράς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη