Ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Τσακνής, ειρωνεύεται πρώην εργαζόμενο της ΕΡΤ


Γιάννης Καλλιάνος: Έπεσα θύμα φοβερού bullying στην ΕΡΤ!
Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος μιλά για το πως βρέθηκε εκτός της ΕΡΤ και καταγγέλλει.
Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος βρέθηκε στο «Επιτέλους σαββατοκύριακο» και μια φράση της Ναταλίας Γερμανού σχετικά με την ΕΡΤ και πως τον έχει συσχετίσει με αυτή, ήταν αρκετή για την καταγγελία που ακολούθησε από εκείνον αναφορικά με τα πρόσωπα που κάνουν κουμάντο στην ΕΡΤ….

«Μου θυμίζεις μια ΕΡΤ που ήταν πάρα πολύ καλή τότε. Με υψηλές τηλεθεάσεις, με οργάνωση, τελείως διαφορετική. Δυστυχώς η ΕΡΤ αυτή τη στιγμή έχει μετατραπεί σε γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Δυστυχώς η ΕΡΤ αυτή τη στιγμή απαρτίζεται από ανθρώπους που δεν έχουν εμπειρία, οι περισσότεροι. Έχουμε μια ΕΡΤ που άνθρωποι που πηγαινοέφεραν τις κασέτες στο αρχείο έχουν βρεθεί σε θέσεις αρχισυντακτών. Για αυτό λοιπόν, επειδή έχω δουλέψει και σκληρά στην ΕΡΤ, δεν ήμουν αργόμισθος.
Ξύπναγα 4 το πρωί και έφευγα 11 το βράδυ. Παρουσιαζόμουν σε όλα τα δελτία ειδήσεων και σε όλες τις εκπομπές.

Δυστυχώς αυτή είναι η απάντηση σε όσους αναρωτιούνται πως γίνεται η ΕΡΤ αυτή τη στιγμή να έχει τηλεθεάσεις της τάξης του 2% στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, όταν βρίσκονται 2.500 άνθρωποι οι οποίοι δουλεύουν καθημερινά για αυτές τις εκπομπές και τα δελτία.
Δεν είναι μόνο η μία πλευρά. Έχει και αξιόλογους ανθρώπους και παρουσιαστές και δημοσιογράφους πίσω από τις κάμερες, αλλά δυστυχώς αυτή τη στιγμή στην ΕΡΤ κάνουν κουμάντο οι γνωστοί άγνωστοι και οι «επαναστάτες» που κράτησαν ψηλά τη σημαία της «επανάστασης» όταν έκλεισε η ΕΡΤ.

Εγώ έπεσα θύμα φοβερού bullying. Εμένα με κυνηγούσαν στους διαδρόμους όταν άνοιξε η ΕΡΤ. Το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν μια χονδροειδέστατη κίνηση της Ν.Δ. Μπορεί να ανήκω στην Ν.Δ αλλά την αλήθεια θα την πούμε.
Μιλάω έξω από τα δόντια, δεν χαϊδεύω αυτιά. Έπρεπε να γίνει αξιολόγηση με ανοιχτή την ΕΡΤ. Μετά έδωσε την ευκαιρία σε 2000 ανθρώπους να εργάζονται. Ένας από αυτούς ήμουν και εγώ. Στην ΝΕΡΙΤ συνέχισα να εργάζομαι κανονικά, διότι ο πατέρας μου εμένα δεν ήταν κανένας δισεκατομμυριούχος.
Δεν μπορούσα να σηκώσω την σημαία της επανάστασης και να του λέω δώσε μου 10 ευρώ να πάω για καφέ. Δεν ήμουν αορίστου. Ήμουν συμβασιούχος. Εκείνοι που ήταν αορίστου όταν έκλεισε η ΕΡΤ τους έδωσαν ένα καλό χρηματικό ποσό.

Εμένα με κάλεσε ο Τσακνής και του λέω «είμαι συμβασιούχος 9 χρόνια, δεν έχω κανένα πρόβλημα, μονίμως ανανεώνονται οι συμβάσεις μου». Με κυνηγούσαν να με λιντσάρουν στα σκαλιά και στους διαδρόμους γιατί λέει ο Καλλιάνος είναι παιδί της Ν.Δ., ήταν στη ΝΕΡΙΤ, ήταν παιδί του ΠΑΣΟΚ, δεν ξέρω τι με είχαν χαρακτηρίσει» ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος και κλείνοντας κατέληξε πως: «Ο σκληρός πυρήνας που είναι η ertopen κάνει κουμάντο»

Στην αντιπαράθεση μεταξύ ΠΟΣΠΕΡΤ και Γιάννη Καλλιάνου, παρενέβη με ανακοίνωσή της και η διοίκηση της ΕΡΤ, μέσω του Διονύση Τσακνή.
Ο πρόεδρος της ΕΡΤ, απευθύνεται και εκείνος με τη σειρά του με απαξιωτικούς όρους στον πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην εργαζόμενο στην κρατική τηλεόραση, εγκαλώντας τον για ψευδολογία αλλά και για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων.

Ο Διονύσης Τσακνής αναφέρει συγκεκριμένα, στην απάντησή του:

“Το αυτο-λιντσάρισμα ενός πολιτευτή!
Θα μπορούσα να κατανοήσω την αγωνία του κυρίου Καλλιάνου στην προσπάθειά του να αντλήσει ψηφοφόρους στη νέα του εκλογική στέγη, αν:

1ον  Δεν κατέφευγε σε ψεύδη  και
2ον.  Δεν χρησιμοποιούσε ως όχημα για την ψευδολογία του, την ΕΡΤ .
Ας δούμε λοιπόν τα γεγονότα:
Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου ως προέδρου της εταιρείας (Μάιος του 2015) με επισκέφτηκε στο γραφείο μου, εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στην ΕΡΤ, μετά τη λήξη της σύμβασής του, δηλαδή στις 31/7 του ιδίου έτους.
Καμία αναφορά δεν έκανε για δυσμενές κλίμα σε βάρος του  (πολλώ δε μάλλον για bulling και κυνηγητό στα σκαλιά και στους διαδρόμους). Είναι φανερό, πως  κάποιος από τους δυο μας, δεν θυμάται καλά και σίγουρα αυτός, δεν είμαι εγώ. Άλλωστε, υπάρχουν μάρτυρες των συναντήσεών μας.
Αλήθεια, γιατί κάποιος να επιθυμεί διακαώς, να παραμείνει σε μια εταιρεία, όταν απειλείται διαρκώς με λιντσάρισμα και δεν μπορεί καν, να κυκλοφορήσει στους χώρους της;
Γιατί δεν κατήγγειλε τότε –ως όφειλε- στον πρόεδρο της εταιρείας, αυτά τα περιστατικά, παρά επέλεξε ενάμιση χρόνο μετά, να κάνει αυτές τις «αποκαλύψεις»;

Και δεν μας λέει τελικά,  τον έπιασαν οι... «επαναστάτες», όπως ισχυρίζεται, ή τρέχει ακόμα; Όσο για τους ικανούς και τους «ανίκανους», που τάχα κατέλαβαν θέσεις ευθύνης, θα μπορούσε ο καθένας να έχει γνώμη, εκτός φυσικά από κάποιους γραφικούς  πολιτικούς συκοφάντες.
Θα μπορούσα να σας εκθέσω περισσότερο κύριε Καλλιάνε. Δεν το κάνω επειδή ξέρω, πως πάση θυσία, αυτό ακριβώς επιδιώκετε: δημοσιότητα. Εν τέλει, αναρωτιέμαι: Μήπως κάποιοι, σας πληροφόρησαν πως πλησιάζουν εκλογές και πρέπει να τρέξετε ( να πάλι το τρέξιμο) προς άγραν ψήφων;
Ας είναι!
Οι αστειότητες έχουν ένα όριο. Διαφορετικά, καταντούν γελοιότητες.
 Τελεία και παύλα!”

ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ  κ. Τσακνής

11|05|2015
Ενταση επικράτησε το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όταν, μετά από το «ντου» των εργαζομένων, ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος πήγε να χαιρετίσει τη Γενική Συνέλευση και εκδιώχθηκε κακήν κακώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida εργαζόμενοι του έλεγαν «Να φύγεις εσύ από εδώ. Δεν έχεις καμία θέση. Πήγαινε στο κυλικείο να φας. Τόσο καιρό εργάζεσαι ενώ εμείς ήμασταν στη ανεργία».

Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γυναικα Διατροφή Διεθνή Έγκλημα Ελλαδα Εξοδος Επιχειρησεις Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Ο Γάιδαρος Οικονομία Περιεργα πολιτική Σαν σήμερα Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τουρισμος Υγεία Φύση φωτο (blog) Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Τσακνής, ειρωνεύεται πρώην εργαζόμενο της ΕΡΤ
Ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Τσακνής, ειρωνεύεται πρώην εργαζόμενο της ΕΡΤ
https://2.bp.blogspot.com/-4NhZ-rG4qNA/WI-0qzUi5ZI/AAAAAAAAt3Y/8i9rnUimF-4Iatsr0-lgh7eozhI_2gw4QCLcB/s640/%25CE%25A4%25CF%2583%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25BD%25CE%25AE%25CF%2582.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-4NhZ-rG4qNA/WI-0qzUi5ZI/AAAAAAAAt3Y/8i9rnUimF-4Iatsr0-lgh7eozhI_2gw4QCLcB/s72-c/%25CE%25A4%25CF%2583%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25BD%25CE%25AE%25CF%2582.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
http://www.olathessaloniki.com/2017/01/blog-post_892.html
http://www.olathessaloniki.com/
http://www.olathessaloniki.com/
http://www.olathessaloniki.com/2017/01/blog-post_892.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy