Εληξε με...θεαματικό τρόπο, η υπόθεση της ένοπλης ληστείας σε "ερωτικό στέκι" της Θεσσαλονίκης

Υπόθεση ληστείας που έλαβε χώρα σε οίκο ανοχής πριν έναν περίπου χρόνο, εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από ενδελεχή και μεθοδική έρευνα.

Συνελήφθησαν τρία άτομα δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, δύο αλλοδαποί άντρες ηλικίας 28 και 22 ετών και μία 31χρονη ημεδαπή, για τους οποίους είχε σχηματιστεί δικογραφία, κατά περίπτωση, για Ληστεία κατά συναυτουργία και άμεση συνέργεια σε ληστεία, για παράβαση Νόμου περί Ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, εκρηκτικά, πυρομαχικά, εκρηκτικούς μηχανισμούς, εκρηκτικές ύλες και Ψευδορκία.
Συγκεκριμένα, αρχές Ιανουαρίου 2016, οι προαναφερόμενοι άντρες, αφού εισήλθαν σε στούντιο – οίκο ανοχής, στην ευρύτερη περιοχή του Παλαιού σταθμού, με απειλή πιστολιών και χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και τρία κινητά τηλέφωνα, ενώ ταυτόχρονα πυροβόλησαν μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό και διέφυγαν.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, η 31χρονη συλληφθείσα και σύντροφος ενός εκ των δραστών, εργαζόταν στη συγκεκριμένη επιχείρηση κατά το χρόνο της ληστείας, για την οποία κατέθεσε αρχικά, ψευδώς ως παθούσα, ενώ προέκυψε ότι παρείχε άμεση συνέργεια στους δύο δράστες.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, κάρτες sim και ρουχισμός σχετιζόμενος με την υπόθεση.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη