Τρακτέρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Πορεία διαμαρτυρίας με ...τρακτέρ και αγροτικά οχήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πρόκειται να πραγματοποιήσουν σήμερα αγρότες από τα μπλόκα στα διόδια Μαλγάρων και τον κόμβο Κουλούρας, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Βέροιας, επί της Εγνατίας οδού.

«Η κίνησή μας είναι συμβολική και δεν έχουμε σκοπό να αποκλείσουμε το κέντρο της πόλης και να δημιουργήσουμε κυκλοφοριακό κομφούζιο», επισήμανε μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το μέλος της συντονιστικής επιτροπής στα διόδια Μαλγάρων, Γιώργος Κωστούδης, αγρότης από το Άδενδρο, προσθέτοντας: «Αυτό που επιδιώκουμε είναι να αναδείξουμε το πρόβλημα του πρωτογενούς τομέα και να ενημερώσουμε τους πολίτες για τα αιτήματά μας».
Επισημαίνεται ότι με βάση τον προγραμματισμό, τα τρακτέρ -περίπου 50- και τα αγροτικά οχήματα των αγροτών, αναμένονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά τις 12.30 το μεσημέρι και ο σχεδιασμός είναι να παραταχθούν μπροστά στον Λευκό Πύργο-το ένα πίσω από το άλλο, στη μία πλευρά του οδοστρώματος- συμβολικά. Αφού γίνουν κάποιες ομιλίες, σύμφωνα με τον σχεδιασμό, οι αγρότες θα αναχωρήσουν κινούμενοι στο κέντρο της πόλης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη