Φως στα αίτια της πολύνεκρης τραγωδίας στο Εύοσμο, μετά από την έρευνα της Τροχαίας

Ενώ οι έρευνες συνεχίζονται όλα δείχνουν πως το μοιραίο βράδυ της περασμένης Δευτέρας τα 5 παιδιά συναντήθηκαν αρχικά στο σπίτι του 17χρονου που τελικά πήρε το αυτοκίνητο του πατέρα του Όπως προκύπτει από τις πρώτες καταθέσεις, οι φίλοι έμειναν σπίτι μέχρι τα μεσάνυχτα καθώς έλειπαν οι γονείς του 17χρονου και κάποια στιγμή αποφάσισαν να κάνουν τη μοιραία βόλτα χωρίς οι γονείς τους να γνωρίζουν το παραμικρό. 
Αυτό υποστήριξε τόσο ο πατέρας του 17χρονου τραυματία όσο και συγγενής του, με δηλώσεις τους στην εκπομπή LiveNews του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon.

Όπως φαίνεται το μοιραίο αυτοκίνητο πήρε κλίση από το φρενάρισμα και την πρόσκρουση στο τσιμεντένιο κράσπεδο και κατέληξε με μεγάλη ταχύτητα στο τοιχίο από την πλευρά του οδηγού. 
Οι εικόνες άλλωστε δείχνουν την αριστερή πλευρά του οχήματος πλήρως παραμορφωμένη σε αντίθεση με τον ουρανό και το μπροστινό του μέρος που δεν έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές. 
Οι αρχές θεωρούν από την πρώτη στιγμή πιθανό να παρασύρθηκε ο άπειρος οδηγός από κάποια συζήτηση ή συνομιλία στο κινητό του τηλέφωνο και να αιφνιδιάστηκε από κάποιο ζώο που ενδεχομένως πετάχτηκε στο δρόμο.

Την ίδια στιγμή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 17χρονος φίλος τους, ο μόνος από τους πέντε επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, που κατάφερε να βγει ζωντανός. 
"Η κατάστασή του παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη. Δίνει μάχη. Ο νεαρός βρίσκεται σε καταστολή. Προσπαθούμε να ελέγχουμε όλες τις ζωτικές λειτουργίες του. Το μεσημέρι η ιατρική ομάδα πιθανότατα να επιχειρήσει μια πρώτη εκτίμηση της πορείας της υγείας του" δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Αναστάσιος Σπανός.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη