Τα αδικοχαμένα παιδιά είχαν μεγαλώσει μαζί στον Εύοσμο και ήταν συμμαθητές από το δημοτικό

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε τις οικογένειες των τεσσάρων θυμάτων του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και προέκτασης Σμύρνης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
Ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, μάρκας Volvo, προσέκρουσε με σφοδρή ταχύτητα σε τοιχίο, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι τέσσερις απο τους πέντε επιβάτες, με τον πέμπτο να νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πέντε έφηβοι, που ήταν φίλοι από το δημοτικό μέχρι και το Επαγγελματικό Λύκειο, είχαν βγει βόλτα με το αυτοκίνητο όταν επιστρέφοντας και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο και προσέκρουσε πάνω στον τοίχο κόβοντας το νήμα της ζωής των τεσσάρων φίλων.


Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με τους κατοίκους της περιοχής, που όπως λένε το σημείο προσφέρεται για «κόντρες», να πετάγονται από τα κρεβάτια τους.
Αδιευκρίνιστο παραμένει μέχρι αυτή την ώρα πώς βρέθηκαν και οι πέντε φίλοι μέσα στο αυτοκίνητο, αν δηλαδή το είχαν πάρει κρυφά από τους γονείς τους ή με τη συγκατάθεσή τους για να πάνε μια βόλτα.
Τις απαντήσεις πλέον θα δώσει η Τροχαία που ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα με τους τέσσερις φίλους νεκρούς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη