Τεράστια επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη : Επιασαν τον ληστή-τρόμο της Τούμπας !!!

post-feature-image
Συνελήφθη χθες (15-03-2017), μετά από επισταμένες έρευνες και αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, 35χρονος ημεδαπός, ο οποίος όπως πρόεκυψε ενέχεται σε μεγάλο αριθμό ενόπλων ληστειών.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες (15-03-2017), ο 35χρονος με την απειλή όπλου αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από ταμείο καταστήματος στην περιοχή της Τούμπας. Κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων αστυνομικών ο 35χρονος, εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Σημειώνεται ότι, κατά τη σύλληψη του ο 35χρονος προέβαλλε σθεναρή αντίσταση κατά των αστυνομικών.
Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα και προανάκριση, ο συλληφθείς, από τον Νοέμβριο του 2016, είχε διαπράξει δώδεκα ακόμη ληστείες (τελεσμένες και απόπειρες κατά περίπτωση), σε τρεις μάλιστα, περιπτώσεις με την συμμετοχή 18χρονου συνεργού ο οποίος αναζητείται.
Ο 35χρονος, δρώντας με την απειλή όπλου, κατάφερε στο διάστημα της παράνομης δράσης να αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των (1.830) ευρώ περίπου, από καταστήματα (ζαχαροπλαστεία – αρτοποιεία) στην περιοχή της Τούμπας και της Πυλαίας.
Σε βάρος του, σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστείες κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση τελεσμένες και σε απόπειρα, αντίσταση και παραβάσεις του νόμου για τα όπλα.
Ο συλληφθείς, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη