Πατέρας δύο μικρών κοριτσιών ο άτυχος χειριστής, θύμα δυστυχήματος στην κατασκευή του Μετρό Θεσσαλονίκης

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο αδερφός μου δεν ζει πια.  Είμαι περήφανη  για αυτόν», ψελλίζει με τρεμάμενη φωνή η Bικτωρία Παναγιωτίδου
Από την ηλικία των 14 ετών χειριζόταν γερανούς ο άτυχος Παναγιώτης, που σε ηλικία 50 ετών είδε το μηχάνημα να πέφτει πάνω του.
Ο ίδιος πρόλαβε να φωνάξει στους συναδέλφους του να φύγουν μακριά καθώς έβλεπε το γερανό να γκρεμίζεται και να αναποδογυρίζει, εγκλωβίζοντάς τον.
Πατέρας δυο μικρών κοριτσιών που πλέον δεν θα τρέχουν στην αγκαλιά του, άνθρωπος ευγενικός και καλόκαρδος, όπως λένε συγγενείς και φίλοι.

«Η λέξη… ατύχημα για τους εργαζόμενους του μετρό στη Θεσσαλονίκη είναι συχνή λέξη» σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του μετρό, Χάρη Κυπριανίδη.
Όπως είπε ο ίδιος στο karfitsa.gr «είναι πολύ συχνό φαινόμενο η λέξη ατύχημα στο μετρό» και συμπλήρωσε ότι «έχουμε από μικρά μέχρι μεγάλα ατυχήματα που έχουν προκαλέσει μέχρι και… αναπηρία εργαζόμενου».
Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται εργατικό δυστύχημα στα εργοτάξια του μετρό στη Θεσσαλονίκη. «Είχαμε ξανά θάνατο εργαζόμενου το 2009 πάλι με… γερανό», είπε χαρακτηριστικά.
«Τα μέτρα ασφάλειας δεν είναι αυτά που πρέπει, οπότε ατυχήματα έχουμε συχνά. Κατά καιρούς λέμε ότι από… τύχη δεν έχουμε θανατηφόρα», υπογράμμισε ο κ. Κυπριανίδης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη