Πότε ξεκινούν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις στο ΑΣΕΠ για την ΕΥΑΘ- 70 θέσεις μονίμων υπαλλήλων

Αρχίζει στις 26 Απριλίου η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη 4Κ/2017 του ΑΣΕΠ, για 70 θέσεις με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΕΥΑΘ ΑΕ). 

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 10 Μαΐου Πρόκειται για την πρώτη προκήρυξη με την οποία τίθεται σε εφαρμογή ο ν. 4440/2016, ο οποίος προβλέπει τη διασφάλιση της ισότιμης συμμετοχής στο σύστημα προσλήψεων, με ποσοστό 15% των ατόμων με αναπηρία και των μελών των οικογενειών τους.

Στην προκήρυξη συμπεριλαμβάνονται επτά θέσεις για ΑμεΑ και τρεις θέσεις για άτομα με τέκνο, αδελφό ή σύζυγο ΑΜεΑ, καθώς και τέκνα ατόμων με αναπηρία.

Το ΦΕΚ της προκήρυξης (ΦΕΚ 13/31-3-2017 τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).
Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ Αίτηση για την Προκήρυξη 4Κ/2017 ΤΘ 14308 Αθήνα ΤΚ 11510

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη