Τα ζώδια σήμερα (9/4)

Κριός
Οι σημερινές αστρολογικές όψεις σε επηρεάζουν πολύ θετικά, ώστε ό, τι σχεδιάζεις, γίνεται πραγματικότητα με σχετική ευκολία. Πλέον γνωρίζεις τις υψηλές ικανότητές σου και τις αξιοποιείς στο έπακρο, προκειμένου να πετύχεις ό, τι βάλεις στο στόχαστρο. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που αποπνέεις, ενθουσιάζουν και εκστασιάζουν τα άτομα που σε περιβάλλουν.

Αισθηματικές
Τα πράγματα την αισθηματική σου ζωή είναι άκρως τεταμένα, οπότε είναι επιτακτική ανάγκη να κάνεις μια σοβαρή και ειλικρινή συζήτηση με τον σύντροφό σου, ώστε να αλλάξετε με κοινή προσπάθεια ό, τι δεν πάει καλά ή να απαλλαγείτε οριστικά από προβληματικές καταστάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις πολλά και ενδιαφέροντα άτομα, και ίσως μέσα σε αυτούς βρεις και τον έρωτα που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα κυλούν ομαλά και δεν έχεις εκκρεμότητες ή προβλήματα να αντιμετωπίσεις. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην κάνεις λάθος κινήσεις και να μην πάρεις ρίσκα, διότι η τύχη με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του δε φαίνεται να είναι με το μέρος σου. Τα οικονομικά σου αρχίσουν να ισορροπούν, γεγονός που σε χαροποιεί και σε ανακουφίζει.

Πατήστε εδώ, αν θέλετε να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook !!

Ταύρος
Έχεις την τάση να κολλάς σε λεπτομέρειες και να αναλώνεσαι σε ανούσια πράγματα, γεγονός που σε ωθεί να δημιουργείς προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν. Με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του άλλαξε στάση, φροντίζοντας να χαλαρώσεις και να επικεντρώνεσαι στα θετικά. Έτσι, βλέποντας τις καταστάσεις από θετική σκοπιά, θα σου είναι και πιο εύκολο να λύνεις τα προβλήματά σου, αλλά και να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν να σταματήσεις να προσποιείσαι ότι στην αισθηματική σου ζωή είναι όλα ρόδινα και να αντιληφθείς τις πραγματικές διαστάσεις ορισμένων προβλημάτων στη σχέση σου. Τότε μόνο θα ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και θα είναι όντως όλα άψογα. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο άτομο που θα γνωρίσεις θα σε γοητεύσει.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά, με αποτέλεσμα ό, τι βάζεις στόχο να μπορείς να το πετυχαίνεις άμεσα και χωρίς ιδιαίτερο άγχος ή προβλήματα. Τα οικονομικά σου αντιθέτως απαιτούν μεγαλύτερη υπευθυνότητα, ενώ πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε νομικές εκκρεμότητες.Δίδυμοι
Η ευνοϊκή ημέρα και η ενεργητικότητά σου, συμβάλουν ώστε να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να τη φέρεις στα μέτρα σου, κάνοντας όλες εκείνες τις πολυπόθητες αλλαγές που δεν τολμούσες πριν. Η επιτυχία σε ό, τι επιδιώξεις θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση και χαρά. Ωστόσο με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στην επικοινωνία σου με οικεία πρόσωπα ίσως δυσκολευτείς, αλλά προσπάθησε να μην εκνευριστείς και χαλάσεις τη σχέση σου μαζί τους.

Αισθηματικές
Πρόσεχε πολύ σήμερα τη συμπεριφορά απέναντι στον σύντροφό σου, γιατί θα είναι εύκολο να παρεξηγηθείς ή να πεις βαριά λόγια που αργότερα θα μετανιώσεις. Περιόρισε λοιπόν τον εκνευρισμό σου, για να κυλήσει η ημέρα όσο ομαλότερα γίνεται. Αν είσαι ελεύθερος, βγες από το σπίτι σου και έχε τις κεραίες σου ανοιχτές, γιατί ο έρωτας της ζωής σου βρίσκεται πολύ κοντά σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σημειώνεις σημαντική πρόοδο, έχοντας πλέον μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση εμποδίων. Τα οικονομικά σου επίσης βελτιώνονται, αλλά καλό θα ήταν να μην προβείς ακόμη σε περιττές αγορές.Καρκίνος
Φρόντισε να οπλιστείς με πολλή υπομονή και ψυχραιμία, διότι η μέρα με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του αναμένεται εξαιρετικά δύσκολη και πιεστική, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που θα κληθείς να αναλάβεις. Ενεργώντας βάσει λογικής θα καταφέρεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να φέρεις σε πέρας οτιδήποτε σου ανατεθεί.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου όλα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά και αυτό σε βοηθάει να είσαι ήρεμος και θετικός σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, ετοιμάσου να ζήσεις ένα μεγάλο έρωτα που θα σε συναρπάσει.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα θα είσαι εξαιρετικά δυναμικός και δημιουργικός, με αποτέλεσμα να διευθετήσεις ζητήματα που σε ταλάνιζαν και σε πήγαιναν πίσω στα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, αλλά αν δεν βάλεις φρένο σε άσκοπα έξοδα, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.Λέων
Οι υψηλές απαιτήσεις της ημέρας με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του αναμένεται να σε εξαντλήσουν ψυχικά και σωματικά, αφού τη θέση κάθε υποχρέωσης που διευθετείς, θα διαδέχεται μια άλλη. Επίσης, ορισμένες υποθέσεις θα σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα τακτοποιήσεις, λόγω της σύγχυσης που επικρατεί μέσα σου, οπότε προτίμησε να απευθυνθείς σε κοντινά και έμπιστά σου άτομα. Να είσαι σίγουρος πως εκείνοι όντας πιο ψύχραιμοι και αντικειμενικοί, θα σου δώσουν τις καταλληλότερες λύσεις.

Αισθηματικές
Έχεις την τάση να διοχετεύσεις όλη σου την ενέργεια κα τον ελεύθερο χρόνο σε όλους τους τομείς της ζωής σου, εκτός από την αισθηματική σου ζωή. Αυτό στενοχωρεί τον σύντροφό σου και δικαιολογημένα παραπονιέται διαρκώς. Διόρθωσε άμεσα την συμπεριφορά σου λοιπόν και φρόντισε να έρθετε πιο κοντά. Αν είσαι αδέσμευτος, μια αναπάντεχη γνωριμία στο άμεσο μέλλον θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα γίνονται όπως τα σχεδίαζες, οπότε δεν έχεις λόγο να είσαι αναστατωμένος. Χαλάρωσε, εφόσον δεν έχεις προβλήματα, και απλά φρόντισε να μην κάνεις λάθος χειρισμούς ή βεβιασμένες κινήσεις, που μπορεί να σε βγάλουν εκτός της ορθής πορείας που έχεις χαράξει. Στα οικονομικά σου ίσως μείνεις λίγο στάσιμος, αλλά αν συνεχίσεις με τους ίδιους ρυθμούς θα καταφέρεις να πετύχεις ό, τι στοχεύεις.Παρθένος
Σήμερα με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του οι ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγές ενδέχεται να αποσυντονίσουν και να σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις που μπορεί να αποβούν μοιραίες. Φρόντισε λοιπόν να είσαι προετοιμασμένος και προσγειωμένος στην πραγματικότητα, για να αποφύγεις κινδύνους και να βγεις αλώβητος από τη σημερινή ημέρα.

Αισθηματικές
Η ανανεωμένη σου αύρα και η ανεβασμένη σου διάθεση θα ενθουσιάσουν σήμερα το ταίρι σου, με αποτέλεσμα να ζήσετε μια μέρα γεμάτη πάθος και ερωτισμό. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, οι πλανήτες στο σύνολό τους θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς οριστικά από την μοναξιά που τόσο σε έχει κουράσει, αφού ένα άτομο που θα μπει στη ζωή σου και θα σε χαροποιήσει πολύ.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου φρόντισε να είσαι προσηλωμένος στο πρόγραμμα και τους στόχους σου, και απόφυγε μπερδέματα σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν άμεσα. Μπορεί να εκτεθείς από εκεί που δεν το περιμένεις και αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν θες. Στον οικονομικό τομέα, έχεις κάνει πολλούς λάθος χειρισμούς και έχεις οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Κάνε αιματηρές οικονομίες και οργανώσου σωστά για να ισορροπήσεις την κατάσταση.Ζυγός
Από σήμερα και στο εξής με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με ό, τι λες και κάνεις, γιατί θα είναι εύκολο να παρεξηγηθείς και να βρεθείς σε καταστάσεις που σίγουρα δεν επιθυμείς. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι πρέπει να κλειστείς στον εαυτό σου και να αποκοπείς από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Κάτι τέτοιο θα ρίξει πολύ τη διάθεσή σου. Οπότε φρόντισε να διατηρήσεις ένα μέτρο σε όλα και τίποτα δεν θα πάει στραβά.

Αισθηματικές
Η σημερινή ανεβασμένη σου ερωτική διάθεση, έρχεται να σπάσει τη ρουτίνα που σε έπνιγε εδώ και καιρό στην αισθηματική σου ζωή. Ο σύντροφός σου από την πλευρά του ανταποκρίνεται και συμπεριφέρεται ανάλογα, με αποτέλεσμα να ανανεωθείτε τόσο, σε σημείο που θα ερωτευτείτε από την αρχή. Αν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, ετοιμάσου να γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο, με το οποίο έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μόνιμη σχέση, αν κάνεις τους σωστούς χειρισμούς.

Επαγγελματικές
Όσον αφορά τη δουλειά σου, διάφορες γνωριμίες μα σημαντικά πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να λύσεις όλα σου τα προβλήματα και να εξελιχθείς. Εκμεταλλεύσου στο έπακρο τις επαφές αυτές για να αποκομίσεις τα μέγιστα. Στον οικονομικό τομέα, αναμένεται να προκύψουν απρόοπτα έξοδα που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου, οπότε μην κάνεις ανοίγματα ή αχρείαστες αγορές.Σκορπιός
Σήμερα με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του θα έρθεις αντιμέτωπος με αρκετές δυσκολίες, που θα απορροφήσουν πολλή από τη σκέψη και την ενέργειά σου, προκειμένου να επιλυθούν. Οπότε καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά για όλο αυτό και οπλισμένος με υπομονή και ψυχραιμία. Έτσι, να είσαι σίγουρος πως θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στο ύψος των προβλημάτων, δίνοντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Αισθηματικές
Μια μέρα γεμάτη ρομαντισμό και τρυφερές στιγμές παρέα με τον σύντροφό σου σε περιμένει σήμερα, ώστε να έρθεις και πάλι κοντά του, επανορθώνοντας για την απομάκρυνση και την αδιαφορία του τελευταίου διαστήματος, από την πλευρά σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, η γνωριμία με ένα καινούργιο άτομο θα σε ανανεώσει και θα σε βγάλει από τη μιζέρια σου.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, ζητήματα σημαντικά για την πρόοδό σου, κωλυσιεργούν και σου προκαλούν εκνευρισμό, αλλά και απογοήτευση. Η στάση σου όμως δεν ωφελεί, οπότε πάτα γερά στα πόδια σου και κάνε ό, τι μπορείς, προκειμένου να απαλλαγείς από κάθε εμπόδιο και δυσκολία που σε κρατάει πίσω. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε πολύ καλή φάση, αλλά εξάντλησε όλα τα περιθώρια που έχεις για επιπλέον αύξηση των εσόδων σου.Τοξότης
Οι ευνοϊκές αστρολογικές όψεις της ημέρας σε συνδυασμό με τη δυναμική και επαναστατική σου διάθεση, συμβάλουν ώστε να αλλάξεις πράγματα και συνθήκες στη ζωή σου, για να είσαι πιο ικανοποιημένος από αυτή και ήρεμος. Θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα και κυρίως τη σκέψη και τις μεθόδους σου, αφού δεν ήταν σωστές. Γίνε πιο θετικός και απόφυγε επιπολαιότητες, για να πετύχεις κάθε σκοπό και επιδίωξή σου.

Αισθηματικές
Θα πρέπει να προσέξεις τι υπόσχεσαι στον σύντροφό σου, γιατί μπορεί σήμερα με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του να νιώθεις υπεραισιόδοξος και γεμάτος ενέργεια, αλλά στην πορεία ίσως δεν καταφέρεις να κάνεις όσα έχεις πει. Μην τάζεις λοιπόν πράγματα που δεν ξέρεις αν μπορείς να πραγματοποιήσεις και σχεδίασε πιο βραχυπρόθεσμα σχέδια. Αν είσαι μόνος, το σκηνικό της ερωτικής σου ζωής θα αλλάξει ριζικά και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα δείχνουν να πηγαίνουν μια χαρά και αυτό σε ικανοποιεί, διότι οι κόποι σου ανταμείφθηκαν. Η σχέση σου με τους συνεργάτες σου είναι άψογη, τα σχέδιά σου υλοποιούνται και συνεχώς προκύπτουν ευκαιρίες περεταίρω εξέλιξης. Όσον αφορά τον οικονομικό τομέα, επίσης παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες, που αν εκμεταλλευτείς και χειριστείς σωστά, θα σε ωφελήσουν πολύ.Αιγόκερως
Υπάρχουν ζητήματα που σε δυσκολεύουν ως προς τη διευθέτησή τους και καταστάσεις γενικότερα στη ζωή σου που δε σε ικανοποιούν. Σήμερα με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του θα αισθανθείς έντονα την ανάγκη να αλλάξεις πολλά πράγματα και να διευθετήσεις κάθε εκκρεμότητα, οπότε είναι αναμενόμενο να πιεστείς πολύ. Με υπομονή και με γνώμονα τη λογική, θα καταφέρεις να πετύχεις ό, τι σχεδιάζεις.

Αισθηματικές
Προβλήματα που δυσκόλευαν τη σχέση σου, σήμερα φαίνεται να λύνονται ως δια μαγείας και όλα φαίνεται να είναι ξεκάθαρα και ήρεμα. Φέρσου σωστά για να διατηρήσεις αυτό το κλίμα για αρκετό καιρό. Αν είσαι αδέσμευτος, η ημέρα ευνοεί γνωριμίες και φλερτ, οπότε βγες από το καβούκι σου και απόλαυσέ το.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, σύντομα θα απαλλαγείς από την ενοχλητική στασιμότητα που επικρατούσε καιρό τώρα, αφού νέες ευχάριστες εξελίξεις αναμένεται να σε ξεμπλοκάρουν και να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις την υλοποίηση των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή, οπότε προγραμματίσου σωστά και περιόρισε στο ελάχιστο περιττά έξοδα.Υδροχόος
Πρόσεχε πολύ σήμερα τι λες, καθώς με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του θα είναι πολύ δύσκολο να συνεννοηθείς με τους γύρω σου. Παρεξηγήσεις και διαφωνίες θα σε στενοχωρήσουν, οπότε κράτησε όσο μπορείς ουδέτερη στάση και χαμηλούς τόνους. Μόνο μ διαλλακτικότητα και διπλωματία θα αποφύγεις τα χειρότερα.

Αισθηματικές
Οι πλανήτες στο σύνολό τους σήμερα σε βοηθούν να ξεκαθαρίσεις με τον καλύτερο τρόπο τα πράγματα στη σχέση σου. Θα κάνεις ήρεμες συζητήσεις με το ταίρι σου για όσα σε απασχολούν και θα έχεις απόλυτη κατανόηση από την πλευρά του. Έτσι, θα χαλαρώσεις και θα έχεις την ευκαιρία να σχεδιάσεις ρομαντικές εκπλήξεις που θα αναθερμάνουν το κλίμα μεταξύ σας. Αν είσαι μόνος, ένα άτομο θα μπει σύντομα στη ζωή σου και θα απογειώσει τη διάθεσή σου.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά, οπότε έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις τυχόν προβλήματα ή αυξημένες υποχρεώσεις που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά σου, βρίσκεσαι σε πολύ καλό σημείο, αλλά προτίμησε να μην ανοιχτείς ακόμη σε έξοδα.


Ιχθείς
Το πρόγραμμά σου σήμερα θα είναι υπερφορτωμένο και εξαιρετικά πιεστικό, λόγω των πολλών υποχρεώσεων και καθηκόντων που θα κληθείς να αναλάβεις. Με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του φρόντισε να μην ανοίγεις ταυτόχρονα πολλά μέτωπα και προτίμησε να τακτοποιείς μια-μια τις δουλειές σου, για να μην χάσεις τον έλεγχο. Με αυτήν την τακτική, να είσαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές
Έχεις την κακή συνήθεια να κρατάς μέσα σου ό, τι αφορά τη σχέση σου και σε προβληματίζει, αλλά είναι καιρός να καταλάβεις ότι αυτή η στάση είναι λάθος και δεν οδηγεί πουθενά. Ο σύντροφός σου οφείλει να γνωρίζει τις σκέψεις σου, ώστε να μπορεί να σε βοηθάει. Αν από την άλλη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, μην κάθεσαι άλλο με σταυρωμένα τα χέρια και διεκδίκησε αυτό που θες.

Επαγγελματικές
Η πίεση και το άγχος του τελευταίου διαστήματος, ενδεχομένως σε έχουν αποσυντονίσει. Με θολωμένη σκέψη δεν είσαι σε θέση να παίρνεις σημαντικές για το μέλλον σου αποφάσεις, οπότε άφησε τες για αργότερα. Τα οικονομικά σου είναι σε μέτρια κατάσταση, αλλά θα βελτιωθούν σημαντικά λόγω απρόσμενων εσόδων.
από το tlife.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γυναικα Διατροφή Διεθνή Ελλαδα Εξοδος Επιχειρησεις Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Ο Γάιδαρος Οικονομία Περιεργα πολιτική Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τουρισμος Υγεία Φύση Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Τα ζώδια σήμερα (9/4)
Τα ζώδια σήμερα (9/4)
https://3.bp.blogspot.com/-DOWxetVHVXo/WOnL-GMqE1I/AAAAAAAAya8/O8oXwT4-jLA3Qya21VzqUKa5ekZ2fWFOgCLcB/s400/rth4tyh.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-DOWxetVHVXo/WOnL-GMqE1I/AAAAAAAAya8/O8oXwT4-jLA3Qya21VzqUKa5ekZ2fWFOgCLcB/s72-c/rth4tyh.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
http://www.olathessaloniki.com/2017/04/94.html
http://www.olathessaloniki.com/
http://www.olathessaloniki.com/
http://www.olathessaloniki.com/2017/04/94.html
true
65558835043622369
UTF-8
ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΡΘΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ By ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request Back Home ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡ ΔΕΥ ΤΡΙ ΤΕΤ ΠΕΜ ΠΑΡ ΣΑΒ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΜΑΙΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΕΠΜΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΙΑΝ ΦΕΒ ΜΑΡ ΑΠΡ ΜΑΙΟΣ ΙΟΥΝ ΙΟΥΛ ΑΥΓ ΣΕΠ ΟΚΤ ΝΟΕ ΔΕΚ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ 1 ΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ $$1$$ minutes ago 1 ΩΡΑ ΠΡΙΝ $$1$$ hours ago ΧΘΕΣ $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΚΑΝ Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy