Ξεκινούν οι δημοπρασίες για τα δημοφιλέστερα και ...ακριβότερα beach bars στη Β. Ελλάδα !!!!

Ξεκινάνε οι δημοπρασίες για τα beach bars στους Αμμολόφους
Την Τετάρτη 19 Απριλίου, στις 10 το πρωί, θα διεξαχθεί στην Ελευθερούπολη (και συγκεκριμένα στο δημαρχείο Παγγαίου) η πρώτη πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία για την υπομίσθωση 7 θέσεων στους Αμμολόφους -εντός του δημοσίου ακινήτου με Α.Β.Κ. 3408, εμβαδού 120 τ.μ. έκαστη-, για την εγκατάσταση και λειτουργία προσωρινών ξύλινων κατασκευών επιχειρήσεων αναψυχής για την εξυπηρέτηση των λουομένων.

 Η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται από της υπογραφή του μισθωτηρίου συμβολαίου μεταξύ του Δήμου Παγγαίου και του υπομισθωτή μέχρι την μέχρι την 31/12/2018. Παρέχεται, δε, η δυνατότητα παράτασης της υπομίσθωσης για ένα (1) ακόμη έτος εφόσον παραταθεί και η κύρια μίσθωση μεταξύ Δήμου Παγγαίου και ΕΤΑΔ και ο υπομισθωτής έχει τηρήσει όλους τους όρους της σύμβασης.

Πρώτη προσφορά μισθώματος ορίζεται το ποσό των είκοσι τριών χιλιάδων [23.000,00] ευρώ ετησίως, μετά την έναρξη της δημοπρασίας, κάθε επόμενη προσφορά πρέπει να είναι ανώτερη κατά 3% της προηγούμενης.

Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από το Δήμο Παγγαίου [Δημαρχείο: Φρ. Παπαχρηστίδη 137Α  Ελευθερούπολη] εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα τηλέφωνα 25923 50034 & 25923 50054, καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου Παγγαίου και από το πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ (ΑΔΑ:7ΤΗΗΩΗΨ-200), όπου έχει δημοσιευθεί η πλήρης διακήρυξη.
kavala-portal.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη