Πήρε φωτιά η Καλαμαριά !!!!!


Ήταν ένα ματς που είχε τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι, με δύο ομάδες που έχουν την δική τους ξεχωριστή ιστορία και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Εκεί όπου αμφότερες προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να βρεθούν ξανά.
Όπως όλα δείχνουν οι «Πόντιοι» της Καλαμαριάς είναι αυτοί που θα χαρούν με την λήξη της σεζόν μετά την νίκη τους στο ντέρμπι. Πλέον ως το φινάλε του πρωταθλήματος απομένουν ακόμη 5 αγωνιστικές στον πρώτο όμιλο της Γ΄εθνικής και το +4 που έχει αποσπαστεί ο Απόλλων από την Δόξα του δίνει για τα καλά ένα... μαξιλαράκι ασφαλείας αφού επιτρέπει και κάποια γκέλα!

Οι «ροσονέρι» ήταν καλύτεροι, είχαν τις καλές στιγμές τους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν δίχτυα, ενώ μια καλή ευκαιρία με κοντινή κεφαλιά είχε και η Δόξα. Η φάση που έκρινε το παιχνίδι και πιθανότατα κρίνει και τους κόπους όλης της χρονιάς έγινε στο 54'. Από το λάθος διώξιμο των αμυντικών της Δόξας Δράμας, η μπάλα στρώθηκε... λουκούμι στο πόδι του Λεωνίδα Κυβελίδη ο οποίος έπιασε ένα γεμάτο σουτ, η μπάλα πήρε φάλτσα και... καρφώθηκε στο «παραθυράκι» του Σικαλιά ο οποίος περιορίστηκε στον ρόλο του «παρατηρητή» αφού δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό.

Η Δόξα παρά το γεγονός ότι ήταν με την... πλάτη στον τοίχο δεν είχε λύσεις. Αντίθετα στο 71' η Καλαμαριά ήταν αυτή που με το εύστοχο πλασέ του Πόποβιτς έκανε το 2-0 και επί της ουσίας «κλείδωσε» το πολύτιμο... τρίποντο!

Οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ εις βάρος τους δεν είχαν κουράγιο να αντιδράσουν. Συμβιβάστηκαν με την μοίρα τους, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι δεν είχαν πρόβλημα να διαχειριστούν το σκορ. Το 2-0 έμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα κι αμέσως μετά την λήξη άρχισε το τρελό πανηγύρι ως προεόρτια ανόδου στην Football League.

*Στα αξιοσημείωτα οι περίπου 200 φίλοι της Δόξας που ταξίδεψαν ως την Θεσσαλονίκη, όμως δεν τους επιτράπηκε η είσοδος στο γήπεδο και παρακολούθησαν την αναμέτρηση χωρίς προβλήματα από ένα φράχτη που είχε μερική ορατότητα προς τον αγωνιστικό χώρο.



gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη