Tεχνικός έλεγχος αυτοκινήτων, στα Ν. Μουδανιά της Χαλκιδικής, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ !!!

Η ¨Αρζουμανίδης¨ Α.Ε. ασχολείται με την αυτοκίνηση ανελλιπώς από το 1973 και δραστηριοποιείται επί ιδιοκτήτων εγκαταστάσεων 5.000m2 , στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής, με κάθετη οργάνωση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση (Πωλήσεις – Service – Ανταλλακτικά – Φανοβαφείο), ενώ διαθέτει Τμήμα Υγραεριοκίνησης & Φυσικού Αερίου, Βουλκανιζατέρ, Πρατήριο Υγρών & Αερίων Καυσίμων, Πλυντήρια, Λιπαντήρια κ.λ.π..
  Η ¨Αρζουμανίδης¨ Α.Ε. βρίσκεται πάντα δίπλα στους πελάτες της, τόσο στους ιδιώτες όσο και στους επαγγελματίες, φροντίζοντας με ιδιαίτερη ευαισθησία και συνέπεια την ικανοποίησή τους, είτε στις πωλήσεις καινούριων και μεταχειρισμένων οχημάτων, είτε στην τεχνική υποστήριξη και στο After Sales.
Η ¨Αρζουμανίδης¨ Α.Ε. πέραν της VOLKSWAGEN, που  επί σειράν ετών εκπροσωπούσε και εκπροσωπεί στον Νομό Χαλκιδικής, πρόσφατα ξεκίνησε συνεργασία με την MAZDA, την SKODA και την FORD, αφού δημιούργησε τις υποδομές,  ανακαινίζοντας και επεκτείνοντας τις κτιριακές της εγκαταστάσεις, ενώ εξοπλίστηκε με σύγχρονο  μηχανολογικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, και φυσικά εκπαίδευσε το στελεχιακό της δυναμικό.
Τελικά η ¨Αρζουμανίδης¨ Α.Ε. είναι η εκσυγχρονισμένη αντιπροσωπεία, διαθέτει τα πάντα για την αυτοκίνηση, αποτελεί πρότυπο κέντρο εξυπηρέτησης οχημάτων, αλλά κυρίως είναι η δύναμη που σας κινεί και σας φροντίζει από το 1973. 
Τώρα ξεκίνησε ΔΩΡΕΑΝ καλοκαιρινός έλεγχος μαζί με προέλεγχο ΚΤΕΟ, για όλα τα οχήματα VOLKSWAGEN, AUDI, SKODA, SEAT, MAZDA και FORD, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση: κλείστε ραντεβού στο 23730 65995 είτε είσθε πελάτης, είτε όχι!!!     




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη