Τα ζώδια σήμερα (3/5)


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Το σκηνικό σήμερα θα είναι μπερδεμένο, οπότε φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και να λύνεις άμεσα τα θέματα που προκύπτουν. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε πνίξουν. Πρόσεχε τις επιπολαιότητες και βασίσου στην σωστή οργάνωση για να ανταπεξέλθεις στην έντονη πίεση. Μην εκνευρίζεσαι γιατί αυτό δε θα σε οδηγήσει πουθενά. Με ψυχραιμία και υπομονή όλα τα σχέδιά σου θα πραγματωθούν κι εσύ θα ξεκουραστείς ψυχολογικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ καλά αν δεν αφήσεις την επαγγελματική πίεση να εισβάλλει στη σχέση σου. Και εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά σου οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για νέες γνωριμίες. Μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται πολύ προσοχή και ετοιμότητα για να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται καλή διαχείριση και μεγάλη προσοχή στα έξοδα που συνεχώς σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου.Ταύρος
Σήμερα εκμεταλλεύσου την εύνοια της ημέρας για να περάσεις ευχάριστα. Έχεις ωραία διάθεση και αυτό το εκπέμπεις έντονα στους γύρω σου. Πρόσεχε λίγο σε αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις. Για τις όποιες ενέργειές σου μην βιαστείς να κάνεις κάτι και δώσε χρόνο στα πράγματα. Με υπομονή και σωστή διαχείτηση να είσαι βέβαιος ότι θα φτάσεις στον δρόμο της επιτυχίας.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, όλα πάνε πολύ καλύτερα και με λίγη καλή θέληση μπορείς να καλύψεις το κενό που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου και θα είναι πιο εύκολο να γοητεύσεις αυτόν που επιθυμείς.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλή ισορροπία αλλά χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να σταθεροποιήσεις τις διάφορες καταστάσεις που σου δημιουργούν κάθε τόσο πρόβλημα. Κυρίως ασχολήσου με θέματα του παρελθόντος αλλά και με τα οικονομικά σου. Είναι μια καλή μέρα για να βρεις νέους πόρους εσόδων.Δίδυμοι
Διατήρησε την ψυχραιμία και την συγκέντρωσή σου για να τα βγάλεις πέρα με τα σημερινά δεδομένα. Ορισμένα σχέδιά σου ίσως δεν έχουν την κατάληξη που περίμενες, αλλά μην το βάζεις κάτω. Συνέχισε να προσπαθείς και με λίγη υπομονή τα πράγματα θα καλυτερέψουν. Μελέτησε τι δεν πήγε καλά, μάθε από τα λάθη που έκανες και σχεδίασε τις επόμενες κινήσεις σου πιο σωστά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να σε απομονώσουν από τον σύντροφό σου. Προτίμησε να μιλήσεις ακόμα κι αν είναι για τα προβλήματα που έχετε. Και για τις μοναχικές ψυχές, είναι καιρός να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας για να περνάτε καλύτερα. Μην χάνετε με τίποτα την αυτοπεποίθησή σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, μην προσπαθήσεις να βάλεις καινούργια θέματα στο κεφάλι σου παρά τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν γιατί πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με όσα ήδη έχεις να κάνεις. Τα πράγματα αρχίζουν να εξελίσσονται θετικά και η ενεργητικότητά σου συμβάλλει σημαντικά σε αυτό. Μην ξεχνάς να υπολογίζεις με λεπτομέρεια τα έξοδά σου γιατί δεν σε παίρνει να ξεφύγεις. Πάντως κάθε ζήτημα γραφειοκρατικού χαρακτήρα ευνοείται σήμερα.Καρκίνος
Σήμερα θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα και εγρήγορση για να μην σε πνίξει το άγχος και τα προβλήματα. Τα πράγματα θα είναι αρκετά πιεστικά και ψυχοφθόρα, οπότε φρόντισε με τη διορατικότητά σου να προλαβαίνεις τις εξελίξεις. Η ημέρα απαιτεί γρήγορες αποφάσεις και περισσότερη δουλειά για να ανταπεξέλθεις στις περιστάσεις. Εμπιστεύσου όμως τις δυνάμεις σου γιατί σίγουρα μπορείς να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, τα πράγματα βελτιώνονται αφού βρίσκεις λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν σχετικά με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Θα υπάρχει κατανόηση και αλληλοσεβασμός. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στην ζωή σου είναι μια καλή μέρα να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις με πολύ αυτοπεποίθηση και να ξεκινήσεις μία σχέση μαζί του.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αυτή την ημέρα είναι σε μια πολύ καλή πορεία όπου η ομαδική δουλειά σου λύνει τα χέρια και τα κάνει όλα πιο εύκολα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλό προγραμματισμό γιατί τα έξοδα που έχεις είναι πολλά. Πάντως μην απογοητεύεσαι, μπορείς να τα χειριστείς πολύ καλά.Λέων
Το τοπίο σήμερα θα είναι πιο ξεκάθαρο, κάτι που θα συμβάλλει στο να διευθετήσεις κάποια θέματα. Δες τα πράγματα με λογική και ψυχραιμία και τακτοποίησε τις υποθέσεις σου στην ώρα τους. Κράτα κάποια απόσταση από τους γύρω σου για να αποφύγεις εντάσεις, και λύσε μόνος σου τα θέματά σου. Μπορεί να χρειάζεσαι την γνώμη φιλικών προσώπων, αλλά καλό θα ήταν να εμπιστευθείς την δική σου κρίση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις σε σειρά κάποια ζητήματα και να λύσεις μια και καλή κάποιες παρεξηγήσεις που σε έχουν απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, η επαφή σου με τους γύρω σήμερα ευνοείται. Μην αφήσεις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να δώσεις κάποιες οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε μια φάση αρκετά καλή. Μην κάνεις κινήσεις που έχουν ρίσκο και απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες που μπορεί να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.Παρθένος
Σήμερα κράτησε χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για συζητήσεις με τους γύρω σου, γιατί θα προκληθούν εντάσεις και προστριβές. Αποστασιοποιήσου επομένως και μην πιέζεις καταστάσεις. Η αυτοπεποίθησή σου είναι υψηλή. Φρόντισε να το εκμεταλλευτείς, περιποιήσου τον εαυτό σου και κάνε πράγματα που θες και σε ευχαριστούν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, έχεις αφήσει κάποιες καταστάσεις να χρονίζουν με αποτέλεσμα σήμερα να βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις στην σχέση σου. Φέρσου με ψυχραιμία και επέλεξε το διάλογο από τη σιωπή. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ενθουσιάζει η προσωπικότητά σου θα κάνει κάποιο άτομο να σε προσέξει. Να είσαι σε ετοιμότητα!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται αισθητά. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες συμφωνίες ή συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου γιατί υπάρχει κίνδυνος να παραπλανηθείς. Απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις και τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερα οικονομικά ανοίγματα.Ζυγός
Έχεις κοπιάσει πολύ μέχρι τώρα και για πολλά ζητήματα, αλλά μην πτοείσαι. Αν συνεχίσεις την πορεία που έχεις χαράξει θα φέρεις εις πέρας τα σχέδιά σου και θα ανταμειφθείς στο έπακρο. Σύντομα θα δικαιωθείς για όλες αυτές τις προσπάθειες και από εδώ και στο εξής θα απολαμβάνεις την επιτυχία σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου φίλε Ζυγέ θέλουν να αφιερώσεις χρόνο για να βρεις κάποιες λύσεις στα παράπονα που σου εκφράζει ο σύντροφός σου. Μην κάνεις το λάθος να απομακρυνθείς κι άλλο γιατί θα είναι δρόμος χωρίς γυρισμό για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος σου, μην χάνεις την καλή σου διάθεση και πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς με φίλους και παρέες που σου φτιάχνουν το κέφι. Αυτό που ψάχνεις δεν θα αργήσει να έρθει…

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και μάλιστα σε ότι αφορά συνεργασίες και αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το μέλλον. Απ’ την άλλη, τα οικονομικά σου βρίσκονται παραδόξως σε μια καλή μέρα και αν δείξεις λίγη ωριμότητα θα μπορέσεις να τα διατηρήσεις σε μια καλή ισορροπία.Σκορπιός
Σήμερα θα πιεστείς αρκετά από διάφορες υποθέσεις που θα έρθουν στο προσκήνιο. Φρόντισε να μην επηρεαστείς και πτοηθείς από τις σημερινές δυσκολίες. Αν χειριστείς σωστά τα πράγματα ξέρεις ότι είσαι ικανός να τακτοποιήσεις ό, τι προκύψει. Κινήσου λοιπόν με μεθοδικότητα και προσοχή και όλα θα γίνουν όπως τα έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς η γοητεία σου συναρπάζει τον σύντροφο σου και το κλίμα στη σχέση σας είναι πολύ καλό. Αξιοποίησε την εύνοια της ημέρας για να μιλήσεις για το πως αισθάνεσαι και μην απομονώνεσαι. Για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, κάνε την κίνησή σου και μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται μεγάλη προσοχή ειδικά σε θέματα που αφορούν υπογραφές και συμφωνίες. Ίσως θα πρέπει όλα αυτά να τα αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή. Τα οικονομικά χρειάζονται επίσης σωστή και μετρημένη διαχείριση. Κάνε ό, τι μπορείς για να μην βγεις από το πρόγραμμά σου.Τοξότης
Θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε πολλά ζητήματα που είτε σε απασχολούν από καιρό είτε θα προκύψουν σήμερα. Έχοντας ξεπεράσει λοιπόν τα εμπόδια θα καταφέρεις να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου και νέα ξεκινήματα. Οι πλανήτες και κατ’ εξοχήν ο Ερμής που από σήμερα και στο εξής θα κινείται σε ορθή πορεία θα σε βοηθήσουν να γευτείς την επιτυχία των κόπων σου. Μη διστάζεις να συζητάς τα θέματά σου και να παίρνεις την γνώμη των φιλικών σου προσώπων.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης. Πήγαινε λίγο πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις όμορφα με την ανταπόκριση που θα εισπράξεις. Για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στην ζωή σου, να ξέρεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε συγκινήσει. Μη βιάζεσαι λοιπόν γιατί θα κάνεις λάθος επιλογές.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου καλό είναι να μείνεις σταθερός και να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για κάποια άλλη στιγμή. Όσο για τα οικονομικά σου είναι πολλά αυτά που θέλεις να ισορροπήσεις. Με λίγη προσοχή και την χρηματική βοήθεια των δικών σου θα τα καταφέρεις… αλλά φρόντισε να μην υποπέσεις στα ίδια λάθη, γιατί μετά δεν θα υπάρχει σωτηρία. Το νου σου!!!Αιγόκερως
Βάλε προτεραιότητες στη ζωή σου και με σωστές κινήσεις λύσε τα θέματά σου. Όσο αφήνεις τα ζητήματα να αυξάνονται χάνεσαι και μπλοκάρεις. Προσηλώσου σε ένα θέμα κάθε φορά και θα δεις πως έτσι όλα θα μπουν σε σειρά. Μην ξεχνάς να είσαι ήρεμος σε κάθε περίσταση και να δρας με γνώμονα τη λογική για να μη μπλεχτείς σε καταστάσεις που αργότερα θα μετανιώνεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, εκφράσου με κάθε τρόπο στον σύντροφό σου και δείξε του τα έντονα συναισθήματά που έχεις για εκείνον, χωρίς δισταγμούς. Μόνο έτσι θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο την μοναξιά σου, μην το βάζεις κάτω και με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η ημέρα, κυνήγησε δυναμικά τον έρωτα που ψάχνεις και δεν θα χάσεις!!!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα είναι αρκετά απαιτητική σήμερα αλλά με λίγη προσοχή και χωρίς εκνευρισμό θα τα πάς περίφημα. Απόφυγε ωστόσο, τις σημαντικές αποφάσεις και διευθέτησε το συντομότερο χρέη ή γραφειοκρατικά ζητήματα που έχεις αμελήσει.Υδροχόος
Σήμερα βρες χρόνο να λύσεις όλες σου τις υποθέσεις για να είσαι πιο άνετος αργότερα. Δράσε άμεσα, πάρε αποφάσεις και λύσε τα θέματα που έρχονται στο προσκήνιο έγκαιρα. Βάλε πρόγραμμα στη ζωή σου και τις υποχρεώσεις σου και ζήτα την βοήθεια από τα σωστά άτομα για να οδηγηθείς στην επιτυχία. Μην φοβάσαι να εμπιστευθείς τη γνώμη τους και θα δεις ότι θα σε βοηθήσουν να πράξεις σωστά. Απρόοπτες εξελίξεις θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η μέρα είναι λίγο περίεργη καθώς θα μπεις στη διαδικασία να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για κάποια πράγματα, αλλά μάλλον χωρίς αποτέλεσμα. Ίσως πρέπει να ξεπεράσεις κάποια ζητήματα χωρίς πολλές κουβέντες. Εσύ που ακόμη έχεις μοναξιά στην ζωή σου η μέρα είναι κατάλληλη για να δεχθείς προσκλήσεις σε φιλικά σπίτια. Μην πεις όχι!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μια καλή σειρά. Δούλεψε με τα άτομα που σου ταιριάζουν περισσότερο και μην τα κάνεις όλα μόνος σου. Θα καταφέρεις πολλά περισσότερα με την ομαδική δουλειά. Τα οικονομικά σου σε βαραίνουν αρκετά με τα έξοδα που έχεις. Δείξε ψυχραιμία και μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου.Ιχθείς
Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας είναι υπέρ σου, ώστε να δεις καθαρά τα πράγματα. Πάρε το χρόνο σου και κάνε σχέδια για το μέλλον. Επιδίωξε όσο γίνεται να κινείσαι με πρόγραμμα και να είσαι ρεαλιστής για να μην οδηγηθείς σε μπερδεμένες καταστάσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ιχθείς, είναι μια καλή μέρα για να ξαναφέρεις το καλό κλίμα στη σχέση σου. Μίλησε και βρες λύσεις με τον σύντροφό σου για όλα αυτά που σας χωρίζουν. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, άφησε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται όλη σου την ενέργεια γιατί σήμερα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να αποδείξεις την αξία σου και να εξασφαλίσεις μια προαγωγή ή και την παραμονή σου στη θέση που βρίσκεσαι. Συγκράτησε τα νεύρα σου ό, τι κι αν γίνει με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου ξεφεύγουν λίγο από τον έλεγχό σου και οφείλεις να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό για να μην χαθείς στα χρέη.
από το tlife.gr
Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γυναικα Διατροφή Διεθνή Έγκλημα Ελλαδα Εξοδος Επιχειρησεις Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Ο Γάιδαρος Οικονομία Περιεργα πολιτική Σαν σήμερα Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τουρισμος Υγεία Φύση φωτο (blog) Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Τα ζώδια σήμερα (3/5)
Τα ζώδια σήμερα (3/5)
https://1.bp.blogspot.com/-s1kSe_WI_rY/WQk1E52VdRI/AAAAAAAAz2g/xJ72WVoQzywozQ6z8u5QShoS9zz7E1gPQCLcB/s400/zwdia%2B%25281%2529.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-s1kSe_WI_rY/WQk1E52VdRI/AAAAAAAAz2g/xJ72WVoQzywozQ6z8u5QShoS9zz7E1gPQCLcB/s72-c/zwdia%2B%25281%2529.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
http://www.olathessaloniki.com/2017/05/35_56.html
http://www.olathessaloniki.com/
http://www.olathessaloniki.com/
http://www.olathessaloniki.com/2017/05/35_56.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy