Επίθεση μέσα στη φυλακή δέχτηκε ο γιατρός του "Ιπποκράτειου", από συμπατριώτες της άτυχης 36χρονης μητέρας, τριών παιδιών

Ενώ ο γιατρός έχει κριθεί προφυλακιστέος για την δολοφονία της 36χρονης μητέρας, τριών παιδιών, νέες πτυχές της υπόθεσης έρχονται στο φως, ενώ ο ίδιος αρνείται ακόμα ότι έχει σχέση με το έγκλημα.

Η δικηγόρος του συζύγου του θύματος είπε στην εκπομπή Live News: "Είναι δεδομένο ότι η δολοφονία έγινε μέσα στο νοσοκομείο. Η Ντιάνα μπήκε μέσα στο νοσοκομείο, συνάντησε τον συγκεκριμένο γιατρό για ιατρικούς λόγους και αυτό το ραντεβού κατέληξε στο θάνατό της. Για ποιο λόγο; Αυτό πρέπει να αναζητηθεί στην προσωπικότητα του κατηγορουμένου, ο οποίος εμφανίζει μια προβληματική συμπεριφορά, μία αξιόποινη συμπεριφορά και θα πρέπει να απασχολήσει την κυρία ανακρίτρια" .

"Δολοφονήθηκε μέσα στο Ιπποκράτειο. Γι αυτό έφερε (ο γιατρός) το αυτοκίνητο από το πάρκινγκ, κατέβασε και φόρτωσε το πτώμα και για αυτό έφυγε από την εφημερία του και διανύει ολόκληρο το πρώτο "πόδι" (της Χαλκιδικής). Στο τελείωμα της διαδρομής βρέθηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας..."
Σύμφωνα με την δικηγόρο του κατηγορούμενου, ο γιατρός εξακολουθεί να αρνείται ότι έχει σχέση με το έγκλημα. Η ίδια είπε στο LiveNews, ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί να έχει κίνητρο για τη δολοφονία της άτυχης μητέρας.
Επίσης, όπως αποκάλυψε η δικηγόρος του, ο γιατρός έπεσε θύμα επίθεσης μέσα στη φυλακή, από συμπατριώτες της άτυχης 36χρονης... 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη