Δεν προλάβαινε να τους...μαζεύει η Αστυνομία στην Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, αλλά και ερευνών που πραγματοποιούνται συστηματικά από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ. για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο Νομό Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν συνολικά (22) άτομα για διάφορα αδικήματα.
Το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν:

  • (3) άτομα για απόπειρες κλοπής. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 38χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη επ ‘ αυτοφώρω τη στιγμή που προσπαθούσε να εισέλθει παράνομα σε πολυκατοικία του Ευόσμου. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε κατσαβίδι, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε μοτοσικλέτα του, βρέθηκε ένας σουγιάς. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι στα μέσα του τρέχοντος μήνα, εισήλθε σε δύο οικοδομές στον Εύοσμο, απ’ όπου αφαίρεσε 3 ποδήλατα.
  • (5) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
  • (6) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Μεταξύ αυτών και 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης σε συνέχεια Εντάλματος προσωρινής κράτησης, για κατοχή υλικού παιδικής προνογραφίας.

  •  (4) άτομα για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα . Κατασχέθηκαν αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
  •  (3) άτομα, ως υπεύθυνοι ισάριθμων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για ηχορύπανση.
  •  (1) άτομο για παράβαση Νόμου περί Όπλων.
  • Επιπλέον, βεβαιώθηκαν (11) πταισματικές παραβάσεις κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή Προσώπων.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη