Φονικό συγκλονίζει την Θεσσαλονίκη : Γιατρός δολοφόνησε την ερωμένη του, μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης 36χρονης από την Αθήνα. Το πτώμα της βρέθηκε σε ρέμα στην Χαλκιδική. Για τον φόνο κατηγορείται 38χρονος καρδιοχειρουργός.

 Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε σε ρέμα, στο Παλιούρι Χαλκιδικής. 
Η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, δολοφονήθηκε μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, από έναν 38χρονο φερόμενο ως εραστή της ο οποίος εργάζεται εκεί ως αγγειοχειρουργός.
Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας μητέρας τριών παιδιών είχε δηλώσει την εξαφάνιση της στις 27 Απριλίου. Έκτοτε ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό της.

Η αστυνομία ερευνώντας τις κινήσεις της στο διαδίκτυο διαπίστωσε ότι η 36χρονη διατηρούσε ερωτική σχέση μέσω facebook με τον 38χρονο γιατρό του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής είχαν από την πρώτη στιγμή ενδείξεις ότι πρόκειται για υπόθεση ανθρωποκτονίας και όχι εξαφάνισης.

Ειδαν τις κινήσεις του από κάμερες παρακολούθησης
Πληροφορίες αναφέρουν ο καρδιοχειρουργός δήλωσε στους αστυνομικούς πως το βράδυ της 26ης Απριλίου – δηλαδή μια μέρα πριν δηλωθεί η εξαφάνισή της από τον σύζυγό της στην Αθήνα - μετέβη στην οικία του στο Πανόραμα. Από τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί προέκυπτε ότι 38χρονος δεν πήγε στο Πανόραμα αλλά στην Χαλκιδική. Κάμερες παρακολούθησης δείχνουν το όχημα του αγγειοχειρουργού να κατευθύνεται προς Χαλκιδική και να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας.
Ο 38χρονος γιατρός μετά την πράξη στην οποία φέρεται να προέβη αποφάσισε να μεταβεί στην Αθήνα όπου και κατάγεται. Οι αστυνομικοί έγιναν σκιά του και περίμεναν να κάνει ένα λάθος.

Παράλληλα, αξιοποιώντας όλες τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί άρχισαν να οργώνουν μία συγκεκριμένη περιοχή στο Παλιούρι της Χαλκιδικής. Συνάδελφοί τους βρίσκονταν στην Αθήνα και παρακολουθούσαν κάθε κίνηση του 38χρονου. Μόλις βρέθηκε το πτώμα της 36χρονης πεταμένο σε ρέμα στο Παλιούρι, ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 38χρονο και ξεκίνησαν τη μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για περιύβριση νεκρού.
Το πτώμα της 36χρονης, έφερε σημάδια κακοποίησης και εκδορές. Ο ιατροδικαστής, ωστόσο, δεν προχώρησε σε εκτίμηση καθώς το πτώμα βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη. Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν κατά τη νεκροτομή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη