Συγκρότηση Διοικούσας Επιτροπής του Σ.Μ.Ε.Δ.Ε. και προκήρυξη εκλογών


Στις 21-1-2017 διοργανώθηκε στο ΤΕΕ/ΤΚΜ από την παράταξη «Μηχανικοί της Εκπαίδευσης» εκδήλωση με ομιλητή τον πρόεδρο του ΤΜΕΔΕ κ. Κ. Μακέδο και θέμα τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό. Στη συνάντηση αυτή διαπιστώθηκε από όλους η ανάγκη να εκπροσωπηθεί ο κλάδος θεσμικά για να την διεκδίκηση και προάσπιση των δικαιωμάτων μας.

Στην εκδήλωση παρευρίσκονταν και παλαιά μέλη του Σ.Μ.Ε.Δ.Ε., ενός συλλόγου με εικοσαετή διαδρομή. Αμέσως συγκροτήθηκαν σε συνέλευση μελών και αποφάσισαν την εκ νέου ενεργοποίηση του Συλλόγου με την επί τόπου εκλογή Διοικούσας Επιτροπής με εντολή:

α) Να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν στην προκήρυξη εκλογών σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου,

β) Μέχρι την ανάληψη καθηκόντων από το νέο Δ.Σ., να λάβει θέση για τα φλέγοντα και τρέχοντα ζητήματα του κλάδου και να μεριμνήσει για την προώθηση των αιτημάτων μας, εκπροσωπώντας το Σύλλογο προς κάθε τρίτο και μάλιστα προς το Τ.Ε.Ε. και το Υπουργείο Παιδείας.

Η Συνέλευση των μελών όρισε ως μέλη της Διοικούσας Επιτροπής όσα από τα παλαιά και νέα μέλη προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν, ορίζοντας και τις αρμοδιότητές τους. Έτσι η εξαμελής Διοικούσα Επιτροπή συγκροτήθηκε ως εξής:

Γιώργος Τρασανίδης, ως πρόεδρος
Μαρία Αρσένη, ως αντιπρόεδρος
Δημήτρης Αμπόνης, ως γενικός γραμματέας
Ελένη Πιστοφίδου, ως ταμίας
Δημήτρης Αρσενόπουλος και Αλεξάνδρα Τζιάτζιου, ως μέλη

Τα παλαιά μέλη παρέδωσαν στη Διοικούσα Επιτροπή την παραπάνω Εντολή, το Βιβλίο και το υπόλοιπο του ταμείου, καθώς και τη Σφραγίδα του Συλλόγου. 

Στη συνέχεια η Δ.Ε. του Σ.Μ.Ε.Δ.Ε. πραγματοποίησε τέσσερις συνεδριάσεις. Αφού εξετάστηκαν όλα τα νομικά, οικονομικά και διοικητικά δεδομένα, η Δ.Ε. αποφάσισε τη άμεση σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης και την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής, σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό.

Η Δ.Ε. αποφάσισε να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές:
την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017
στο ισόγειο του κτιρίου του ΤΕΕ/ΤΚΜ, Μ. Αλεξάνδρου 49, Νέα Παραλία, στη Θεσσαλονίκη ως εξής:
Γενική Συνέλευση 15:00 – 16:30
Αρχαιρεσίες 16:30 – 21:00 

Υπενθυμίζουμε ότι μπορούν να ψηφίσουν όλοι οι συνάδελφοι κάθε ειδικότητας του κλάδου ΠΕ 12 και ΠΕ 19, που είναι μέλη του ΤΕΕ/ΤΚΜ.

Υποψηφιότητες για τα όργανα του Συλλόγου Δ.Σ. και Ε.Ε. υποβάλλονται μέχρι και την έναρξη της Γ.Σ. 
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συνδράμουν για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή, ώστε να δοθεί θεσμικό βήμα και ισχυρή ώθηση επανεκκίνησης στο Σύλλογο για την αποτελεσματική εκπροσώπηση του κλάδου μας σε μια κρίσιμη στιγμή για το μέλλον του. 



Για τη Διοικούσα Επιτροπή του Σ.Μ.Ε.Δ.Ε.
ο Πρόεδρος Γιώργος Τρασανίδης

ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Αμπόνης 



Σ.Μ.Ε.Δ.Ε.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ Διπλωματούχων ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ μελών ΤΕΕ/ΤΚΜ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ Δημόσιας ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ταχ. Δ/νση: ΤΕΕ/ΤΚΜ, Μ. Αλεξάνδρου 49, 546 43 Θεσσαλονίκη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη