Βρήκαμε και δοκιμάσαμε στην Θεσσαλονίκη, το γνήσιο Αμερικάνικο burger !!!

Οπως θα έχετε παρατηρήσει οι τακτικοί αναγνώστες μας, εδώ στο όλα Θεσσαλονίκη είμαστε οπαδοί του καλού φαγητού, κυρίως όταν το φτιάχνουν ....άλλοι για εμάς.
Εχοντας ακούσει λοιπόν από γνώστες του είδους, για φημισμένο μπεργκεράδικο στην Λεωφόρο Στρατού, αποφασίσαμε να το επισκεφτούμε.
Επίσκεψη λοιπόν στο Grill story burgers, στην Λεωφόρο Στρατού 15, και δοκιμή του Breakfast burger :
Cheddar, μπέικον, αυγό τηγανητό, μαγιονέζα, ketchup & μαρούλι, συνόδευαν το ζουμερό burger, μέσα σε φρέσκο, αφράτο ψωμάκι.
Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια στην Θεσσαλονίκη, η τάση για καλό burger, είναι ισχυρή και ο κόσμος της πόλης αγκάλιασε με ενθουσιασμό την εισαγόμενη, πεντανόστιμη διατροφική συνήθεια.
Πολλά μαγαζιά, πραγματικά φτιάχνουν καλό burger και βοηθούν να στεριώσει η φήμη, στην Θεσσαλονίκη με το ισχυρό αντίπαλο δέος, το πιτόγυρο !!!
Αυτό λοιπόν που δοκιμάσαμε στο Grill story burgers, ήταν αυτό ακριβώς που θα περίμενε κανείς από ένα γνήσιο Αμερικάνικο burger : Ζουμερό, μοσχαρίσιο κρέας, αφράτο, καλοψημένο και ....πεντανόστιμο !!!
Οχι βαρυφορτωμένο, με τις διαφορετικές γεύσεις ευδιάκριτες και ταιριαστές, άξιο της προσμονής μας. 
Κατά την ταπεινή μας γνώμη, ένα burger μέτρο σύγκρισης για το δύσκολο κοινό της πόλης, το συστήνουμε λοιπόν ανεπιφύλακτα.
Ο χώρος για φαγητό περιορισμένος στο μικρό πεζοδρόμιο, stand και τραπεζάκια στα Αμερικάνικα πρότυπα, αλλά και γρήγορο delivery, με παραγγελία από το grill-story.gr με έκπτωση 10% μάλιστα !!!
Εχουν και σελίδα στο facebook : Grill Story Burgers/facebook



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη