Τι είναι αυτό ;;; Είναι το νέο παγωτό της Χαλκιδικής !!!

Ένα νέο προϊόν με υπογραφή Χαλκιδικής και γεύση από... ελληνικό καλοκαίρι βρίσκεται από σήμερα στα ψυγεία γνωστής εταιρείας παγωτού. 
Πρόκειται για το παγωτό «Κασσάνδρα», φτιαγμένο με αγουρέλαιο ΠΟΠ Χαλκιδικής που δημιούργησε ο δήμος Κασσάνδρας για να προωθήσει και να αναδείξει την περιοχή και τη γαστρονομία της.
Στη συσκευασία του παγωτού αναγράφεται το λογότυπο www.visitkassandra.gr το οποίο παραπέμπει στη σελίδα για την τουριστική προβολή του τόπου.



Κι ενώ δεν πρόλαβε καλά-καλά να βγει στα ψυγεία, το παγωτό «Κασσάνδρα», που αρχικά θα είναι διαθέσιμο μόνο στη Χαλκιδική, ετοιμάζεται για ταξίδι εκτός συνόρων. 
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του δήμου Κασσάνδρας και υπεύθυνη του πρότζεκτ, Μαρία Παπαδημητρίου, ήδη ρουμανική εταιρεία προχώρησε σε πρόταση συνεργασίας για την εξαγωγή του προϊόντος.

Το παγωτό παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού Χαλκιδικής, παρουσία εκπροσώπων τουριστικών φορέων και επαγγελματιών του κλάδου. 
Εκεί, ο δήμαρχος Κασσάνδρας Βασίλης Κυρίτσης εξέφρασε την ανάγκη να «εμπλουτιστεί το τουριστικό προϊόν της Χαλκιδικής» και να προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω από το δίπτυχο «ήλιος-θάλασσα».
«Η Χαλκιδική έχει τον Αριστοτέλη, το Άγιον Όρος και τη Θεσσαλονίκη. Μπορεί και πρέπει να κερδίσει περισσότερους τουρίστες», σημείωσε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη