Απίστευτα γεγονότα αποκαλύπτει ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. στην Θεσσαλονίκη


Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, συνελήφθησαν και σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δραστών για περιπτώσεις κλοπών και αποδοχής κλοπιμαίων.
Συγκεκριμένα:
Έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, εντοπίσθηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, απογευματινές ώρες της 07-06-2017, 19χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου, καθώς και σε βάρος 21χρονου συνεργού του, σχηματίσθηκε δικογραφία για περιπτώσεις κλοπών. Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω βραδινές ώρες της 06-07/06/2017, αφαίρεσαν μέρη των αμαξωμάτων και μία πινακίδα κυκλοφορίας από δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή της Καλαμαριάς, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν τον οπίσθιο προφυλακτήρα από έτερο όχημα στην ίδια περιοχή. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε αποθήκη στην περιοχή του Νέου Ρυσίου Θεσσαλονίκης.
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες (09-06-2017) στην περιοχή του Ευόσμου, 38χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίσθηκε να οδηγεί δίκυκλο μοτοποδήλατο, που είχε αφαιρέσει βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας από την περιοχή της Μενεμένης.
Συνελήφθη επ΄αυτοφώρω από δικυκλιστές αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 43χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μεσημβρινές ώρες χθες (09-06-2017), εισήλθε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή της Τούμπας και αφαίρεσε από το εσωτερικό του μία τσάντα και ένα κινητό τηλέφωνο.
Σε έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε δύο νεαρούς αλλοδαπούς, βρέθηκε στην κατοχή τους ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχαν αφαιρέσει απογευματινές ώρες της 09-06-2017, από 33χρονο ημεδαπό στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης, οπότε και συνελήφθησαν.
Δύο νεαροί αλλοδαποί αφαίρεσαν είδη ρουχισμού από σούπερ-μάρκετ στην περιοχή της Πυλαίας, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
32χρονος ομογενής εντοπίσθηκε και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω βραδινές ώρες της 08-06-2017 από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., να αφαιρεί κέρματα από παγκάρι Ιερού Ναού στην περιοχή των Συκεών.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (09-06-2017) 61χρονο αλλοδαπό και 65χρονο ομογενή, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ (8) ρολόγια χειρός, εκ των οποίων τα τρία (3) είχαν αφαιρεθεί από κατάστημα στο κέντρο της πόλης την 12-05-2017. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δύο ατόμων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (16) ρολόγια χειρός, (13) κινητά τηλέφωνα και (6) φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη